Lidé mají tendenci o vlastní sexualitě přemýšlet v diskrétních konstruktech – např. jsem vs. nejsem hetero, vzrušuje vs. nevzrušuje mne násilí, jsem vs. nejsem „normální“, atd. Lidský mozek ale konstruuje mapu sexuálního vzrušení kontinuálně a probabilisticky, žádná situace tedy není nemyslitelná, jen více či méně pravděpodobná. Jaký je tedy vztah mezi jednotlivými parafiliemi (sexuálními deviacemi) a tzv. normofílií (běžné heterosexuální nebo homosexuální praktiky). Je sexuální agrese skutečně přirozenou součástí heterosexuality? Jsou tradiční parafilie jako exhibicionismus nebo voyeurismus skutečně tak vzácné jak si myslíme? Vypadá mapa sexuálního vzrušení stejně u mužů a žen? Na tyto a další otázky se Vám pokusím dát odpověď díky fascinující technice vizualizace vztahů tzv. „sociomapování“, která vznikla v Praze (Bahbouh & Bahbouh, 2005; Höschl, 2006). Tato metoda dokáže přetvořit nepřehledné matice čísel do intuitivní “mapy” vztahů. Data, z nichž byla mapa vytvořena, vzešla z celonárodního průzkumu na vice než 10 tisících respondentů a respondentek.
Když se vám tu nelíbí, proč si nezaložíte vlastní stát?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Re: Když se vám tu nelíbí, proč si nezaložíte vlastní stát?
Jinak k tomu, co jsem psal, doporučuji přednášku "Renáta Androvičová: Kartografie lidské sexuality", pokud se někdy bude opakovat. https://www.patecnici.net/prednasky/renata-androvicova-kartografie-lidske-sexuality-12-brezna-2021/
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Pokud to vidíte takto, tak vám velice děkuji, že uznáváte, že ač jsem pedofil, jsem stále normální člověk.Kaštan píše: ↑čtvrtek 5. 1. 2023, 17:44:52 Smyslem života normálních lidí je plodit a vychovávat děti, aby civilizace nezanikla.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 36
- Kontakt: telegram: @poutnick
- Dal: 868 poděkování
- Dostal: 160 poděkování
Pokud chcete chápat smysl života, zkuste studium filosofie. Pak třeba pochopíte, že smyslem života pedofila může být například pomoc těm dětem, na které ti tzv. normální lidé - jak to napsat - házejí bobek.Kaštan píše: ↑čtvrtek 5. 1. 2023, 17:44:52 Absolutně nechápu jaký je smysl života pedofila.
Ona je ta civilizace pro vesmír nějak důležitá, že má být tohle smyslem života "normálního" člověka? Asi to nějak nefunguje, protože ta civilizace poslední dobou, zdá se mi, dostává docela na prdel.Kaštan píše: ↑čtvrtek 5. 1. 2023, 17:44:52 Smyslem života normálních lidí je plodit a vychovávat děti, aby civilizace nezanikla.
K tomu se už vyjádřili jiní, jen doplňuji, že já jsem se už rozmnožil Takže vaše evoluční teorie poněkud selhala.Kaštan píše: ↑čtvrtek 5. 1. 2023, 17:44:52 Pedofilové se naštěstí nemnoží, takže jsou díky bohu předurčení k vymření. Tomu říkám evoluce.
Naposledy upravil(a) Zappart dne pátek 6. 1. 2023, 15:11:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: „…Kdo chce získat zpátky své mládí, ať si prostě zopakuje všechny své pošetilosti…“
- Dal: 67 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Útěk přece nevede k pokroku.... A se zlem se má vždy bojovat a nenávist je snad zlo, ne?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 14
- Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : +420 605 779 951
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b
Instagram : https://www.instagram.com/bl258639?igsh ... _source=qr
FB : https://www.facebook.com/share/b3nGJXpd ... tid=LQQJ4d - Výkřik do tmy: Děti jsou jako kočky , také jsou malé, roztomilé a rádi se mazlí
- Dal: 850 poděkování
- Dostal: 115 poděkování
Dobrý nápadNemám ráda pedofily píše: ↑úterý 3. 1. 2023, 21:48:38 Dobrý den. Vidím, že se vám v České republice nelíbí, stěžujete si na "zlou" společnost, která vás prý netoleruje, pořád píšete, jak jsou k vám lidé zlí...
Tak proč se prostě nedáte dohromady, nevybudujete kosmický průmysl, neodletíte na Mars a nezaložíte si tam vlastní nezávislý pedofilní stát?
Asi si založím Kutíklandii, bude tam hodně aquaparků, autodromů a zmrzliny .
A pro přijetí do země bude nutné vízo, to dostane jen muž mladší 12 let , hubenou postavou a dobrou náladou .
-
- Na trestné lavici
- Výkřik do tmy: „…Kdo chce získat zpátky své mládí, ať si prostě zopakuje všechny své pošetilosti…“
Co zákaz nošení oblečení? Ale proč hubenou? Není to trochu moc bodyshame?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 14
- Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : +420 605 779 951
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b
Instagram : https://www.instagram.com/bl258639?igsh ... _source=qr
FB : https://www.facebook.com/share/b3nGJXpd ... tid=LQQJ4d - Výkřik do tmy: Děti jsou jako kočky , také jsou malé, roztomilé a rádi se mazlí
- Dal: 850 poděkování
- Dostal: 115 poděkování
Vůbec , žádné tlusté nechci.
Zákaz oblečení není třeba , budou tam nuda pláže , a večer pyžamové párty
-
- Na trestné lavici
Sakra... to abych si nějaké šel koupit...
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2419 poděkování
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?