Deltarune je, řekněme "následník" RPG hry Undertale od stejného tvůrce. Jde o nedokončený projekt - hra je rozdělena na kapitoly, kterých je v plánu 7, momentálně jsou dokončeny dvě. Jednotlivé kapitoly ale tvoří v podstatě plnohodnotný příběh, takže je to v pohodě hratelné i teď. Navíc jsou zdarma. Deltarune je hodně navázaný na Undertale - kromě velmi podobné hratelnosti obsahuje i mnoho stejných postav, jen zasazených do jiného světa. Na originál ale bohužel zatím nemá... no, podle mě, a je asi trochu nefér to říct o hře, jejíž nejlepší část by měly být propracované postavy a příběh, když zrovna to jsou věci které logicky nebudou dokončené v závěru druhé ze sedmi kapitol. Silnou stránkou by mohl být smysl pro humor, ale je to dost mířené na, řekněme, mladší generace. Konkrétně tedy 2. kapitola.
Jinak pro fanoušky Undertale/Deltarune - nechci kvůli tomu zakládat samostatné téma, ale umělkyně co přispěla k oběma hrám vytvořila dva své vlastní malé projekty: Escaped Chasm a Dweller's Empty Path. Hrál jsem z nich jen Escaped Chasm, je to pěkná něco jako vizuální novela se zvláštní atmosférou, ale nic moc nenabízí co se týče děje. Velmi krátká záležitost, asi na půl hodiny.
https://tuyoki.itch.io/escaped-chasm
https://tuyoki.itch.io/dwellers-empty-path
Deltarune (PC, Switch, PS4)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání recenzí a tipů na videohry, a to vč. případného vkládání obrázků/videí ze hry, tyto je však možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
- V sekci by se neměla vyskytovat jiná audiovizuální díla než záznamy z her. Bude-li však v rámci diskuze relevantní užití i jiného audiovizuálního materiálu, tento může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: "Dobro" je politická ideologie.
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 75 poděkování