Představení
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 12
- Kontakt: [email protected]
- Dostal: 5 poděkování
Představení
Zdravím, na tyhle stránky jsem se dostal "omylem", když jsem v jedné erotické povídce objevil pojem ddlg, ten si dal následně vyhledat do googlu a mezi prvními odkazy byl odkaz na inzerát publikovaný jednou slečnou na těchto stránkách, tak asi tak. Potom jsem se podíval na chat, kde jsem si chvilku psal s Bouří a zodpověděl pár dotazů. V profilu mám uvedeno, že se mi líbí dívky od 12ti let, ale v mém případě je to podmíněno tím, aby již vypadaly "žensky" nebo "dospěleji", čímž mám dojem, že se nejspíš vymykám z okruhu zdejších uživatelů. V mé případě je to pouze pohled na pěknou holku, nejsou v tom žádné city, jedná se pouze o pocit "hmm, pěkná holčina", ale není v tom žádná touha po lásce nebo podobném citu, dívky od uvedeného věku nijak aktivně nevyhledávám, nekontaktuju, nemám tu vnitřní potřebu a touhu. No, za celý svůj život jsem měl jen sexuální styky s dívkami a později ženami přiměřeného věku k mému, když pominu období puberty. Pokud bude víc někoho něco zajímat, klidně odpovím, ale nevím, na co by se mě kdo chtěl zeptat :-) Jestli budu aktivní nebo pasivní nevím. Jsem celkem introvertní a ne moc komunikativní. No, to je asi tak všechno, co k tomu mohu říct /to mi připomnělo scénu z filmu Forest Gump, kde mluví k odpůrcům války a voják mu vypojí mikrofon a on pořád mluví a je mu jedno, že ho nikdo neslyší :-).
-
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1149 poděkování
- Dostal: 1248 poděkování
Re: Představení
Vítám tě tu. Snad se ti tu bude líbit, a kdyby ti nebylo cokoliv jasné, ptej se. 

Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy a muži
- ve věku od: 0
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Mé dětství bylo šťastné jen epizody, které se v něm odehrály měly hořké dozvuky a některé dodnes žádné nemají a je po nich jen prázdá díra. Mé vzpomínky jsou krásné i smutné i s otazníky. Svůj život žiji, jak jen to umím, a když nevím jak dál, improvizuji. Mám dvě krásné slečny a přítele a rodina je pro mě vším.
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
Re: Představení
Ahoj Krtečku,
děkujeme za to, že jsi se svěřil.
První dojem, by mě nutil konstatovat, že jsi normální chlap. Protože vím, jak zvědavě, ale i jentak obyčejně umí muži pohlížet na čerstvé puberťačky, neviním je ihned z pedofilie. Naopak chlapi, kteří si mladé holky nevšimnou nebo se tváří škaredě, považuji za protivné pány, kteří mají problém možná horší než někdo komu se hezká holka líbí. Není problém přiznat si, že se ti něco líbí. Vždyť můj chlap se rozněžní u každé kočičky co vidí, to myslím teď to zvířátko, které třeba já nemám nikterak ráda a dívám se na něj vždycky trochu jako na cvoka, ale rozhodně jej nepokládám za zoofila, když se jich dotýká, hladí je, krmí je, hraje si s nima, bože, a šišlá na ně

ALE... pokud jsi sem přišel a máš pocit, že tě něco silnějšího nutilo se tady zaregistrovat nebo dokonce patřit do skupiny pedofilů, popřípadě tě tématika ddlg zajímá, potom je třeba o tom zkusit ještě trochu mluvit, abyses třeba sám dozvěděl, co ve skutečně tě zajímá popřípadě trápí.
Klidně se kdykoliv ozvy.
Andula
děkujeme za to, že jsi se svěřil.
První dojem, by mě nutil konstatovat, že jsi normální chlap. Protože vím, jak zvědavě, ale i jentak obyčejně umí muži pohlížet na čerstvé puberťačky, neviním je ihned z pedofilie. Naopak chlapi, kteří si mladé holky nevšimnou nebo se tváří škaredě, považuji za protivné pány, kteří mají problém možná horší než někdo komu se hezká holka líbí. Není problém přiznat si, že se ti něco líbí. Vždyť můj chlap se rozněžní u každé kočičky co vidí, to myslím teď to zvířátko, které třeba já nemám nikterak ráda a dívám se na něj vždycky trochu jako na cvoka, ale rozhodně jej nepokládám za zoofila, když se jich dotýká, hladí je, krmí je, hraje si s nima, bože, a šišlá na ně

ALE... pokud jsi sem přišel a máš pocit, že tě něco silnějšího nutilo se tady zaregistrovat nebo dokonce patřit do skupiny pedofilů, popřípadě tě tématika ddlg zajímá, potom je třeba o tom zkusit ještě trochu mluvit, abyses třeba sám dozvěděl, co ve skutečně tě zajímá popřípadě trápí.
Klidně se kdykoliv ozvy.
Andula
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1601 poděkování
- Dostal: 816 poděkování