Dát ty hate příspěvky do spoileru je ale myslím fajn kompromis. Případně mě napadá mě ty spoilery dát ještě do boxu "skrýt před hosty" a nebo k tomu občas napsat nějakou vysvětlující poznámku, aby kdyby si to někdo "z venčí" přečetl, chápal by, jak hloupé lži a pomluvy o nás tihle lidé šíří. Zkrátka, ten, kdo by na takové příspěvky byl citlivější, ten by si takové spoilery nezobrazoval a popřípadě by si přečetl jen ty příspěvky, které jsou neodsuzující, aby i ostatní viděli, že ne všichni "z venčí" odsuzují pedofily jen proto, že se jim líbí děti, což si nevybrali.
Osobně bych sem těch nenávistných příspěvků nedávala tolik, nebo tedy spíš něco co už stojí za řeč. Mě třeba tahle TW banda už dávno nezajímá, mluvit se s nimi nedá a na TW tě algoritmus stejně pozastaví nebo zneviditelní. Proč si kazit den takovými lidmi, kteří očividně nemají nic jiného na práci? Očividně jim hodně ležíme v žaludku spíše my, když nás mají stále takovou potřebu řešit. Můžeme informace šířit jinudy než přes X, někde, kde člověk nedostane pozastavení účtu za nepohodlný názor kvůli algoritmu. Algoritmu sociální sítě, kterou vede Elon Musk - podporovatel Trumpa, který převzal X jen proto, aby vyhrál Donald Trump volby v USA. Člověk, co chce vystoupit z NATO a nás nechat na pospas ruSSku. Ne díky. To je jeden z důvodů, proč se na tuhle platformu již nikdy nevrátím. Jednoduše nechci podporovat takového člověka. Viz rozhovor Josefa Holého o TW.
A ukázka jak by systém spoilerů hate Tweetů a reakcí na ně mohl vypadat v praxi.
Reakce na HATE tweet