Perličky z Twitteru
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 14
- Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : +420 605 779 951
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b
Instagram : https://www.instagram.com/plistillukas/ ... l6NnV3MA==
FB : https://www.facebook.com/share/12BpVNr8 ... tid=wwXIfr
Threema: Moje Threema ID:https://threema.id/V8TXDCPD - Výkřik do tmy: Děti jsou nádherné kouzelné malé bytůstky, které svou roztomilostí, radostí, bezprostředností, a hravostí rozdávají radost kolem sebe.
- Dal: 1132 poděkování
- Dostal: 182 poděkování
Re: Perličky z Twitteru
BDSM je stigmatizované téma ?
Asi žiju v jiné bublině, BDSM považuji max za lehce kontroverzní , tedy není vhodné o tom mluvit třeba na formálním pracovním setkání, ale jinak jsem to měl za v celku běžnou úchylku, která je společensky tolerovaná.
Co se týče těchto a podobných diskuzí, myslím že to nemá cenu, lidi to akorát naštve, a ještě více utvrdí ve svém názoru.
Co smysl má je osvěta jak to dělá třeba Matouš, tedy vystoupit pod vlastním jménem a neskrývat se , ( nebo když Daniel vystoupil v dokumentu Danielův svět a pod. ) Na to pochopitelně většina z nás nemá, ale i jen když to reálně řekneme někomu ze svých známých, má myslím ve výsledku větší efekt, než hledat lidi s nenávistí a přesvědčovat je o opaku.
Dělali se na to i výzkumy, bohužel už si nevzpomenu, kde jsem o tom četl, možná hatefrre, že diskuze neosobně na internetu má opačný účinek a způsobuje rozhořčení, a naopak diskuze v reálu vede k většímu porozumění a pochopení.
Asi žiju v jiné bublině, BDSM považuji max za lehce kontroverzní , tedy není vhodné o tom mluvit třeba na formálním pracovním setkání, ale jinak jsem to měl za v celku běžnou úchylku, která je společensky tolerovaná.
Co se týče těchto a podobných diskuzí, myslím že to nemá cenu, lidi to akorát naštve, a ještě více utvrdí ve svém názoru.
Co smysl má je osvěta jak to dělá třeba Matouš, tedy vystoupit pod vlastním jménem a neskrývat se , ( nebo když Daniel vystoupil v dokumentu Danielův svět a pod. ) Na to pochopitelně většina z nás nemá, ale i jen když to reálně řekneme někomu ze svých známých, má myslím ve výsledku větší efekt, než hledat lidi s nenávistí a přesvědčovat je o opaku.
Dělali se na to i výzkumy, bohužel už si nevzpomenu, kde jsem o tom četl, možná hatefrre, že diskuze neosobně na internetu má opačný účinek a způsobuje rozhořčení, a naopak diskuze v reálu vede k většímu porozumění a pochopení.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 261 poděkování
A tohle všechno má přesně jaký smysl? Zdá se že to vzbuzuje jen kontroverzi.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2061 poděkování
- Dostal: 868 poděkování
No, já bych byl ale rád, aby se zamysleli nad tím, co říkají, že tu někde máme DP nebo podobný blbosti, aniž by to tu skutečně někde viděli a nemají na to žádný důkaz.
A aby místo chození k soudům, kde jsou VŽDY JEN kriminálníci, se třeba přišli pobavit sem s námi a poslouchali, co skutečně cítime a jak se chováme. Ale opravdu sem k nám, ne jako KingOfSouls na nějaký pochybný chat, kde na ni byli uživatelé hnusní a jedinej uživatel se k ní choval dobře a to byl ještě ten, který "jen" sleduje DP. A opravdu bych si s těma lidma popovídal, proč bych se měl jít zabít, když jsem pedofil. Jenže tihle vůbec nechtějí diskutovat. Ani s námi pedofilama, ale ani s nepedofilama (Bouří). A když jim budeme posílat vzkazy na soc. sítích, tak nás budou hlásit a budou nám blokovat účty. Tohle je jediné místo, kde se můžem vyjádřit a nemůžou nás zablokovat.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
-
- Člen skupiny ČEPEK
Threema: Moje Threema ID:https://threema.id/V8TXDCPD - Výkřik do tmy: Děti jsou nádherné kouzelné malé bytůstky, které svou roztomilostí, radostí, bezprostředností, a hravostí rozdávají radost kolem sebe.
Jenže jak sám píšeš, ty lidé s námi nechtějí diskutovat.podivin píše: ↑čtvrtek 11. 1. 2024, 21:05:31No, já bych byl ale rád, aby se zamysleli nad tím, co říkají, že tu někde máme DP nebo podobný blbosti, aniž by to tu skutečně někde viděli a nemají na to žádný důkaz.
A aby místo chození k soudům, kde jsou VŽDY JEN kriminálníci, se třeba přišli pobavit sem s námi a poslouchali, co skutečně cítime a jak se chováme. Ale opravdu sem k nám, ne jako KingOfSouls na nějaký pochybný chat, kde na ni byli uživatelé hnusní a jedinej uživatel se k ní choval dobře a to byl ještě ten, který "jen" sleduje DP. A opravdu bych si s těma lidma popovídal, proč bych se měl jít zabít, když jsem pedofil. Jenže tihle vůbec nechtějí diskutovat. Ani s námi pedofilama, ale ani s nepedofilama (Bouří). A když jim budeme posílat vzkazy na soc. sítích, tak nás budou hlásit a budou nám blokovat účty. Tohle je jediné místo, kde se můžem vyjádřit a nemůžou nás zablokovat.
Oni nad tím ani nechtějí přemýšlet, ani slyšet pravdu, je to jako házet hrách na stěnu. Oni názor nezmění, jelikož ho nechtějí změnit.
A nevím jak ostatním , ale mě čtení těch zpráv ani nedělalo psychicky dobře, člověk má pak pocit jako by byl skoro celý svět proti němu, pokud do toho příliš zabředne a nechá se pohltit cizí nenávistí. A přitom opak je pravdou, lidé jsou většinou hodní a ne plni nenávisti, jen nemají potřebu to neustále hlásat na sociálních sítích.
Kdo chce šířit osvětu o pedofilii, tak ať jde a řekne to osobně někomu kdo to o něm ještě neví, protože osobní zkušenost má 1000 x vyšší váhu, než anonymní uživatel na netu.
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1780 poděkování
- Dostal: 3687 poděkování
Reakce to nebyla očekávaná. Nicméně smysl to má. Vystupovat ve veřejném prostoru a dávat najevo, že existujeme, je určitě dobré. Co se týká toho, že nejlepší je životní příběh - to samozřejmě, ale s tím zatím nemůžeme úplně vystupovat. Já to plánuji třeba až tak za 30 let.
Když takhle píšeš něco na sociální sítě, ne vždycky se trefíš do terče, ale tvůj tweet si přečte třeba i někdo, kdo s tebou souhlasí, jen to v tom vlákně nedá najevo.
Tohle není tak úplně snadné a může to člověku velmi snadno zničit klidný život. "Bezpečná osvěta", kdy tohle někomu nehrozí, je určitě taky varianta.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Ano, nechtějí diskutovat. Proto jim někde chci napsat vyjádření, kde to nikdo nemůže smazat a zablokovat. Třeba někdy přemýšlet začnou, zamyslí se a budou chtít slyšet, co říkáme. Nebo se budou chtít přesvědčit, jestli tu opravdu něco nelegálního nemáme nebo budou chtít najít důkaz, že máme a přijdou sem a třeba se tady začtou a pochopí, že se mýlili.
No, také vymýšlím spoustu odpovědí, které bych jim řekl nebo napsal. Ale právě proto je píšu sem, aby je tu mohli najít. Ano, když někdo napíše, aby ho s tím už neotravoval, tak je to docela takové deprimující, že k tomu nenechá člověka se vyjádřit, protože i u soudu má obžalovaný právo se vyjádřit. Ale právě proto tu reakci chci nechat aspoň tady.
Ano, zřejmě to tak bude. Těch hodných je zřejmě hodně. Jenže ti zlí a hnusní jsou víc vidět a slyšet a člověka to rozhodí a zůstane to v něm dlouho, když se s takovým setká.
O tomhle už jsem psal také jinde. Jsem introvert a nemám potřebu o sobě nějak moc psát na sociálních sítích, ani nikomu o sobě vyprávět. Natož už vůbec nemám potřebu a ani nechápu, proč bych měl někomu jen tak na potkání jakou mám sexuální orientaci. Navíc, jak také říkám, zatím mám strach, co by se stalo. A když jednou udělám někomu coming out, tak to nemohu vrátit. Takže s coming outem počkám, až mi nebude hrozit žádné větší riziko. Ale i pak udělám coming out jen tak pouze rodině. Nějakým cizím nebo i kolegům/kamarádům bych to řekl, jen když by to bylo nějak vhodné, např. kdyby se mne ptali, proč jsem nehledal nějakou partnerku, ale i tak bych zvažoval, jestli bych se tím neohrozil a asi bych si nejdřív zjistil, jaký mají názor.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 364 poděkování
- Dostal: 2650 poděkování
Už od debat na Vintedu je znám, že to pomáhá cizelovat postoje a argumenty. O ty se který mi se hádáme prakticky nejde, většinou jsou pěkně zabednění. Dáváme tím ale najevo veřejnosti (a ostatní pedofilům), že se nenecháme zahnat někam do kanálů.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 261 poděkování
Otázka je kolik pedofilů a ostatních soudných to čte a zda jsme schopni nějak zjistit zda a v jaké míře a na základě čeho dochází ve společnosti k posunu ohledně názorů na pedofilii. Je možné že nám na to částečně odpoví ten probíhající výzkum NUDZ
-
- Administrátor
No řekl bych, že k posunu dochází. Nedokážu si představit, že by se dříve někdo nepedofilní nás pedofilů na sociálních sítích zastával.
-
- Člen skupiny ČEPEK
Toď otázka , ale šířit povědomí se myslím daří .
Respektive já osobně jsem se o čepku dozvěděl náhodou z videa Urzy s Matoušem na kanále svobodného přístavu , jinak by mě takovou komunitu ani nenapadlo hledat

-
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1179 poděkování
- Dostal: 1308 poděkování
Řekla bych, že lehčí formy ani moc ne, ale ty tvrdší jsou minimálně zahaleny mnoho tajemstvími a kontroverzí/nepochopením u široké společnosti. Já to tedy tak vnímám.
Záleží, co myslíš tím "těchto a podobných diskuzí". Nemá moc smysl se bavit s blbečkama, ale pokud šíří nebezpečné pomluvy, pak je minimálně dobré na ně něco říct. Mnoho lidí je ale prostě jen neinformovaných, jen teda ne vždy se úplně hodí reagovat. Tomu pánovi jsem psala, protože jsem ho už nějakou dobu sledovala a myslela jsem si, že by to chápat mohl. No spletla jsem se. Rozhodně tam ale nebyly jen komentáře proti nám. Naopak dost lidí nechápalo, co ten BDSM svet vidí na mém mailu špatného, viz i lajky u těch příspěvků.
@prudcejedla
No, ja nevim, co z toho, co ta holka pise, je spatne. Fakt, ze nekdo respektuje, ze pedofilie (bohuzel) existuje a dokaze pochopit, ze si to ten clovek nevybral, ale mel tu smulu, ze se s tim narodil a musi s tim nejak zit, prece neznamena, ze se zastava zrud, ktery detem ublizi.
22 lajků
@UW_Phoenix
Level pokrytectví: 1000
@RickAnd11334720
Pokud si o tom něco zjistíte, tak pochopíte, že to je naprostá pravda... Mě třeba vzrušují ženy, přesto jsem ani v pubertě žádnou neznásilnil... Navíc pedofilové bývají velmi dobří v práci s dětmi. Velké procento učitelů a vychovatelů budou pedofilové...
Pokud si to přečte člověk, co o pedofilii neví vůbec nic, nebo o nich slyšel jen v negativní konotaci, tak ono už to, že někdo úplně s tím BDSM svetem nesouhlasí muže v tom člověku podnítit nějaké pochyby o svém názoru. To zase říkal Debatní deník v jednom svém videu o debatování. Pokud se najde aspoň jeden člověk s jiným názorem v davu, může o tom začít přemýšlet. A tady to rozhodně nebyl jediný člověk.

Ano, comingoutovat se před širokou veřejností, to rozhodně otevře mnoha lidem oči. Zrovna Matouš ale opravdu není jediný, který otevřel lidem oči... Stejně tak si nemyslím, že pokud je někdo anonymní, nikdo ho nebude poslouchat. Kasz byl v podcastu Šimrání taky anonymně. Bez tváře a se změněným hlasem. I tak měl ten podcast mnoho pozitivních ohlasů a lidi autorce toho podcastu psali, že jim to otevřelo oči. Nebo třeba FX100d byl také v podcastu, který vidělo poměrně dost lidí. Dost záslužný čin. A v podcastech/článcích byli i další lidé.Pavel1 píše: ↑čtvrtek 11. 1. 2024, 20:15:24 Co smysl má je osvěta jak to dělá třeba Matouš, tedy vystoupit pod vlastním jménem a neskrývat se , ( nebo když Daniel vystoupil v dokumentu Danielův svět a pod. ) Na to pochopitelně většina z nás nemá, ale i jen když to reálně řekneme někomu ze svých známých, má myslím ve výsledku větší efekt, než hledat lidi s nenávistí a přesvědčovat je o opaku.
To bys pak mohl odsoudit i činnost ČEPEKu na sociálních sítích, přitom já už dnes jsem svědkem, že to rozhodně smysl má. Celkem dost lidí nás zná, mluví se o nás, i když ne vždy pozitivně, ale našli se lidé, co poznali ČEPEK a za pedofil se postavili nebo nás dokonce sledují/sledovali. Ať už mě, jako Bouři, ČEPEK nebo někoho jiného. I to, že si někdo rozklikne nějaký článek/podcast co posíláme má velký smysl (a klikaj na to). Dokonce se jeden přišel podívat na náš chat jako anonym a zhodnotil, že se tu nic špatného neděje.

Pedofilie sama o sobě bude vzbuzovat kontroverzi téměř vždy. Stejně tak, když se někdo pedofilů zastane. Pedofilové nebudou mít aspoň v dohledné době nějakou velkou společenskou oblíbenost. Když to ale pochopí aspoň pár jedinců, je to klíčem k úspěchu. Podle mě i tenhle incident měl smysl.
Víš, ono navíc musíš občas na něco reagovat. Kdybych jen psala, byť sebelepší příspěvky jen na zeď ČEPEK profilu, nikdo si mě nevšimne.
Jak kteří. Ono samozřejmě hned nepřesvědčíš někoho o opaku v nějaké TW diskuzi. Pokud se nad tím ale dotyčný/a zamyslí a třeba bude v budoucnu k tomuto tématu otevřenější, nebo si aspoň přečte nějaký článek od Klapilové, smysl to má. Samozřejmě pokud někdo na TW používá pedofilii v kontextu nějakých dezinformací, příliš politických témat nebo v nějaké hádce, nebo ten dotyčný uživatel nevypadá moc rozumně, tak na to ani nereaguji.
K posunu určitě dochází.

Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
-
- Administrátor
Dneska jsem zase při sprchování snil a vymyslel jsem ještě jednu reakci. Možná by se dala použít trošku pozměněná i pro ostatní lidi na twitteru.
Když jste obětoval 8 let kriminálníkům, tak by Vám nemuselo vadit obětovat hodinku nebo aspoň 30 minut nám nekriminálním a přijít třeba na náš chat si popovídat nebo obětovat hodinku nebo dvě a přečíst si nějaké články na NAŠEM webu. Možná si pak rozšíříte o pedofilech své znalosti ještě víc. (Ale na fóru musíte samozřejmě koukat na autory. Autor na trestné lavici byl za své příspěvky vyloučen, takže jeho zprávy spíš přeskakujte.)
-
- Mediální analytik
Působit teď na X je jako projet autem ToiToikou. Vidíte už jen samý hovna, a každou chvíli narazíte.
Dobrý den,
Twitter si vyhrazuje právo bez dalšího upozornění trvale pozastavit účty, které porušují pravidla Twitteru nebo smluvní podmínky.
Tento účet je pozastaven.
Díky,
Twitter
Twitter si vyhrazuje právo bez dalšího upozornění trvale pozastavit účty, které porušují pravidla Twitteru nebo smluvní podmínky.
Tento účet je pozastaven.
Díky,
-
- Globální moderátorka
Pozor - příspěvek obsahuje nenávist vůči pedofilům
Tak tentokrát pozastavili i oficiální účet ČEPEKu. Zajímalo by mě, co jsem porušila za pravidla... Aha, už vím.
Zde ve spoileru máte seznam pravidel, která jsem porušila:
Ano. Nic. Přesně tak. Různí dezinformátoři, rusofilové a podobná verbež tam však být může. Nesnáším tě Elone. Udělal jsi z Twitteru totální žumpu. 
Zajímavé je, že třeba takové komentáře tam být klidně můžou.
Peďáci nejsou rovnocenní lidé. Nikdy nebyli a nikdy nebudou.
Smiř se s tím, leč se a nepokoušej se svou zrůdnost normalizovat.
Cykle se nám vrátil.
Pedofilie je potřeba po nejohavnějším zneužití nevinnosti dítěte pro vlastní zvrhlé potěšení. Má se léčit jako schizofrenie, s tím rozdílem, že pokud léčba selže a pacient se byť jen pokusí ublížit dítěti, je ho potřeba humánně utlouct násadou od krumpáče.
Jen hlasim ze pedofilove s homosexualnimi sklony na sitich jsou proto si davejte pozor na sve deti s kym komunikuji, priznavaji ze je vzrusuji deti 5-14 let a jeste nechaji pozastavit ucet me milovane Nevimky, heterosexuální milfce ktera proti nim verejne vystupuje. To je na bliti.
Nově i tohle
Ne, naprostou většinu zneužití dětí nepáchají pedofilové. Naprostá většina pedofilů dítěti nikdy neublíží. Tvrdit, že pedofil = ten, co zneužívá děti, je jako tvrdit, že heterosexuál = ten, co znásilňuje ženy.
Ale přeci jen se našel i někdo rozumný.
No nic.. Zase jdu hledat cestu jak založit další Twitter účet.. Mám ale nápad. Co si třeba vyzkoušet na měsíc předplatit X předplatné, a pokud by účet vydržel tak i na další měsíc? Myslím si, že Elon nebude chtít, aby mu mizely peníze a tudiš nebude chtít "ověřeným uživatelům" tolik rozdávat bany... Klidně bych to zaplatila ze svého, i když je mi celkem proti srsti Elonovi něco platit... Mohla by to být ale cesta, jak se na X udržet, nebo být více imunní vůči nahlašovacím nájezdům.... Snad někde jsem i četla článek, že ověřené účty se na Xku téměř vůbec neblokují, i když už to asi bude starší zpráva.
Tak tentokrát pozastavili i oficiální účet ČEPEKu. Zajímalo by mě, co jsem porušila za pravidla... Aha, už vím.
Zde ve spoileru máte seznam pravidel, která jsem porušila:
► Ukázat spoiler

Zajímavé je, že třeba takové komentáře tam být klidně můžou.
Peďáci nejsou rovnocenní lidé. Nikdy nebyli a nikdy nebudou.
Smiř se s tím, leč se a nepokoušej se svou zrůdnost normalizovat.
Cykle se nám vrátil.
Pedofilie je potřeba po nejohavnějším zneužití nevinnosti dítěte pro vlastní zvrhlé potěšení. Má se léčit jako schizofrenie, s tím rozdílem, že pokud léčba selže a pacient se byť jen pokusí ublížit dítěti, je ho potřeba humánně utlouct násadou od krumpáče.
Jen hlasim ze pedofilove s homosexualnimi sklony na sitich jsou proto si davejte pozor na sve deti s kym komunikuji, priznavaji ze je vzrusuji deti 5-14 let a jeste nechaji pozastavit ucet me milovane Nevimky, heterosexuální milfce ktera proti nim verejne vystupuje. To je na bliti.
Nově i tohle
Ne, naprostou většinu zneužití dětí nepáchají pedofilové. Naprostá většina pedofilů dítěti nikdy neublíží. Tvrdit, že pedofil = ten, co zneužívá děti, je jako tvrdit, že heterosexuál = ten, co znásilňuje ženy.
Ale přeci jen se našel i někdo rozumný.
No nic.. Zase jdu hledat cestu jak založit další Twitter účet.. Mám ale nápad. Co si třeba vyzkoušet na měsíc předplatit X předplatné, a pokud by účet vydržel tak i na další měsíc? Myslím si, že Elon nebude chtít, aby mu mizely peníze a tudiš nebude chtít "ověřeným uživatelům" tolik rozdávat bany... Klidně bych to zaplatila ze svého, i když je mi celkem proti srsti Elonovi něco platit... Mohla by to být ale cesta, jak se na X udržet, nebo být více imunní vůči nahlašovacím nájezdům.... Snad někde jsem i četla článek, že ověřené účty se na Xku téměř vůbec neblokují, i když už to asi bude starší zpráva.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
-
- Mediální analytik
Tak ti ani uzamčené účty nepomohl. No na X jsou pravidla taková, že musíš urážet, šířit konspirační teorie a nenávist. To jediné je tam lukrativní. Placený účet bych tam nedělal, jednak si Musk nezaslouží ani vindru, a vzhledem k tomu jat k tam vedou, je dost reálný únik osobních údajů.
Já už další účet zaregistrovaný mám, ale jsou tam nějaká časová omezení. Už jsem i koupil další simku, ale to moc asi smysl nemá. Minulý účet jsem měl na nový mejl a sim a vydržel 2 týdny.
Já už další účet zaregistrovaný mám, ale jsou tam nějaká časová omezení. Už jsem i koupil další simku, ale to moc asi smysl nemá. Minulý účet jsem měl na nový mejl a sim a vydržel 2 týdny.
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1780 poděkování
- Dostal: 3687 poděkování
Hej jako, měla by ses nad sebou zamyslet a trochu potlačit ty nenávistné projevy a chuť vraždit nepedofily, kteří nenávidí pedofily, protože ten seznam tvých porušení je fakt jako už hodně za hranou a dalekosáhle dlouhý, že to ani já jsem neměl tak dlouhý seznam porušení, když mi posledně mazali účet.

Tak tohle mě fakt pobavilo

Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Mediální analytik
Tady další k zasmání:
Twitter
Dobrý den,
Po kontrole dostupných informací bychom vás rádi informovali, že účet SamuelCreeps neporušil naše bezpečnostní zásady. Jsme si vědomi toho, že jste možná čekali jinou odpověď. Pokud tento účet poruší naše zásady v budoucnu, dáme vám vědět.
Můžete tento účet zablokovat, což znamená, že vás nebude moct sledovat, nebude si moct zobrazit vaše tweety a nebude vám moct posílat zprávy.
Vaše hlášení nám pomáhají formovat a upřesňovat naše zásady a způsoby, jakými je uplatňujeme. Doufáme, že pokud se v budoucnu střetnete s něčím, co by mohlo porušovat naše zásady, tak nám to opět nahlásíte.
Tady je shrnutí toho, co podle našich bezpečnostních zásad na Twitteru není povolené.
Výhrůžky násilím vůči jednotlivci nebo skupině osob
Oslavování nebo vychvalování násilí
Obtěžování lidí nebo nabádání k němu
Vyjadřování přání, aby se někomu stalo něco zlého
Propagace násilí nebo výhrůžky vůči lidem nebo jejich obtěžování kvůli jejich identitě (například rasové nebo genderové)
Nabádání k sebevraždě nebo sebepoškozování nebo podporování takového chování
Obrázky nebo videa zobrazující sexuální násilí a útoky
Sexuální zneužívání dětí
Výhrůžky terorismem nebo násilným extremismem nebo jejich propagace
Je nám jasné, že někdy se můžeme splést. Pokud se tedy domníváte, že jsme udělali chybu, můžete daný účet nahlásit znovu.
Díky,
Twitter
Dobrý den,
Po kontrole dostupných informací bychom vás rádi informovali, že účet SamuelCreeps neporušil naše bezpečnostní zásady. Jsme si vědomi toho, že jste možná čekali jinou odpověď. Pokud tento účet poruší naše zásady v budoucnu, dáme vám vědět.
Můžete tento účet zablokovat, což znamená, že vás nebude moct sledovat, nebude si moct zobrazit vaše tweety a nebude vám moct posílat zprávy.
Vaše hlášení nám pomáhají formovat a upřesňovat naše zásady a způsoby, jakými je uplatňujeme. Doufáme, že pokud se v budoucnu střetnete s něčím, co by mohlo porušovat naše zásady, tak nám to opět nahlásíte.
Tady je shrnutí toho, co podle našich bezpečnostních zásad na Twitteru není povolené.
Výhrůžky násilím vůči jednotlivci nebo skupině osob
Oslavování nebo vychvalování násilí
Obtěžování lidí nebo nabádání k němu
Vyjadřování přání, aby se někomu stalo něco zlého
Propagace násilí nebo výhrůžky vůči lidem nebo jejich obtěžování kvůli jejich identitě (například rasové nebo genderové)
Nabádání k sebevraždě nebo sebepoškozování nebo podporování takového chování
Obrázky nebo videa zobrazující sexuální násilí a útoky
Sexuální zneužívání dětí
Výhrůžky terorismem nebo násilným extremismem nebo jejich propagace
Je nám jasné, že někdy se můžeme splést. Pokud se tedy domníváte, že jsme udělali chybu, můžete daný účet nahlásit znovu.
Díky,
-
- Mediální analytik
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1600 poděkování
- Dostal: 817 poděkování
Na Twitter nelezu, ale když vidím jak se “trápíte”, mám pro vás jeden hack, jak definitivně zabránit blokování účtu: Stačí si dát do profilu trans vlaječku
. Pak můžete hlásat cokoliv. No fakt, nekecám.
-
- Globální moderátorka
Já si teď popravdě nejsem jistá, jak jsi to myslel.

Pokud jsi to ale myslel vážně, tak jsou na to nějaké zdroje, nebo to máš nějak jinak okoukané? Jako mohla by to být zajímavá pomůcka, ale v praxi si to nedovedu moc představit, vzhledem k tomu, že ČEPEK nemá nic moc s trans společného a z ČEPEKu trans také nikoho neznám. Mít to na profilu jen tak... To se mi nezdá a spíš to lidi bude mást a ještě nás lidi obviní, že chceme být součástí LGBTQ+ komunity, což vyvolá akorát nenávist. Že by ale Musk nějak více podporoval LGBTQ+? To mi od něj nějak nesedí.