Čínská učitelka zbila čtyřleté dítě, útokem mu poškodila mozek (iDnes.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Čínská učitelka zbila čtyřleté dítě, útokem mu poškodila mozek (iDnes.cz)
Nejdříve učitelka holčičku hrubě zahodila na podlahu, zatímco si ostatní děti kolem ní hrály. Pak do dívky začala kopat a na závěr jí ještě mrštila hlavou o zem. Hrozivé zacházení v čínské mateřské školce zaznamenala bezpečnostní kamera. Dítě má vážně poškozený mozek.
Záběry toho, jak čínská učitelka brutálně zachází se svěřenou čtyřletou holčičkou, obletěly svět. Náhodou je zaznamenala bezpečnostní kamera v mateřské školce v jihočínské provincii Kuang-tung.
Dvacetiletá učitelka nejdříve dítě hrubě mrštila na zem, kde do něj následně kopala, zatímco dívka už ležela v bezvědomí na podlaze. Nakonec začala vychovatelka bezvládným tělíčkem třást a holčičku pohodila obličejem dolů.
Útok způsobil dívce vážné poškození mozku. Holčička podstoupila už dvě operace, lékařům se však stále nepodařilo zranění zcela vyléčit. Dívka není schopná normálně chodit ani mluvit.
Učitelka zpočátku popírala, že by s dítětem jakkoli hrubě zacházela. Násilnici zadržela policie a nyní čelí trestnímu stíhání. Vyšetřování odhalilo, že ve školce pracovala na černo. Pracovní oprávnění se jí školka snažila sehnat dodatečně.
Incident opět rozvířil v Číně debatu týkající se násilí na dětech. V nedávné době veřejností otřásla série skandálů, kdy se hrubého zacházení dopouštěli pedagogové ve školách. Naposledy minulý týden zveřejnila média fotografie, jak ve východočínské školce trestá učitelka dítě taháním za uši.
Podle serveru agentury Nová Čína přiměly nedávné útoky ministra školství k tomu, aby se začal zabývat návrhem na celostátní zákaz tělesných trestů.
Jedna nepedofilní učitelka...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: Čínská učitelka zbila čtyřleté dítě, poškodila mu mozek
I když je to nepravděpodobné, tak abychom byli korektní, jak můžeš s jistotou tvrdit, že ta učitelka je nepedofilní? Dělal jsi ji sexuologický posudek? I člověk s pedofilní orientací se vůči dětem může chovat jako tupé agresivní hovado.Kasz píše:Jedna nepedofilní učitelka...
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Re: Čínská učitelka zbila čtyřleté dítě, poškodila mu mozek
Máš pravdu, že klidně může být pedofilní, ale je mnohem pravděpodobnější, že pedofilní není.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!