ZPOVĚĎ OBĚTI (STN_videos, YouTube)

VIDEA slouží ke sdílení odkazů na volně dostupná videa, která vyhovují pravidlům komunity. Odkazy na videa zobrazující reálné osoby mohou obsahovat jedině osoby veřejně známé či na veřejnosti se prezentující, které jsou v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2006 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na videa osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na videa z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje videa, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
  3. Videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití tagu VIDEO).
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Mack
Moderátor audiovizuální sekce
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 9
Dal: 590 poděkování
Dostal: 85 poděkování

ZPOVĚĎ OBĚTI (STN_videos, YouTube)

Nový příspěvek od Mack »

V nové sérii se zaměříme na výpověď lidí, kteří jsou nebo byli obětmi trestných činů. Tenhle případ je spíše pro silnější žaludky, nicméně by měl být slyšet.

Zpověď pohlavně zneužívaného tehdy hocha, dnes dospělého chlapa. Jeho výpověď bere za srdce, ale hlavně varuje a nutí přemýšlet o tom, zda si dostatečně všímáme toho, co se děje v našem okolí.

Nový příběh mladé ženy, který by rozhodně nechtěl prožít nikdo z nás. O to důležitější je ale o tom mluvit.

Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1143 poděkování
Dostal: 1244 poděkování

Re: ZPOVĚĎ OBĚTI (STN_videos, YouTube)

Nový příspěvek od Bouře »

Viděla jsem zatím jen třetí díl, o kterém jsme se bavili na chatu.

Je tam dost vidět že i prvotní "konsensuální" sexuální aktivity se stejně nakonec svrhnou v něco, co jí bude nepříjemné. Otec byl zřejmě dost dobrý manipulant, který pomalu posouval hranice čím dál výš a taky hrozně nezodpovědný a využil její zvědavost okolo sexuálních věcí (což je v tomto věk zcela normální), ve svůj prospěch. Ještě k tomu to zastrašování, že jí nikdo neuvěří a to ani policie u které má známe... ach jaj. :(

Co mě tam ale taky naštvalo byla reakce matky, když zjistila, že její přítel zneužívá její dceru a dcera má podezření na to, že je těhotná. Místo toho aby byla dceři nějakou oporou a koupila jí těhotenský test tak odešla na 2 dny z domu a pak jí ještě měla za zlé že se nezamyslela nad tím že jí takto podvádí a co to udělá její matce. *wall*

Taky tam popisuje, že raději nešla na policii kvůli strachu jak s ní budou jednat. Logicky má ted zničený vztah ne jen se svým tátou, ale i mámou. Je ale super, že chodí k terapeutce. která jí dokáže aspon částečně pomoci. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Mack

Nový příspěvek od Mack »

Otřesný příběh mladé ženy, která zažila v dospívání věci, na které by nejraději zapomněla. To bohužel nejde, tak se o svém příběhu rozhodla promluvit, aby pomohla jiným obětem.

Mack

Nový příspěvek od Mack »

Příběh mladé slečny, která za svůj krátký život zažila věci, které nepochopíš. Začalo to v sedmi letech, kdy se rozhodla navštěvovat hodiny piana...

Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1143 poděkování
Dostal: 1244 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Tohle je taky silný příběh. Tahle holka má za sebou hodně špatných zkušeností. V toto příspěvku budou spoilery.

Prvotně jí začal zneužívat učitel, když jí bylo 7 let na hudební škole. Jak je zvykem, tak to začalo nejprve lehčími krůčky, a až pak se to začalo více rozvíjet, hlavně, když spolu byli sami. Po nějaké době se jí matka zeptala na toho učitele a jeho chování k ní, protože dostala informace od policie, že se ze strany učitele dělo něco, co nemělo. Ukázalo se, že tímto způsobem zneužíval dalších několik holek. Trest? Vyhodili ho ze školy a pan učitel si může s dětmi pracovat klidně dál... Ale tak to je přeci v pořádku, ne? :)

Učitel však nebyl jediný. Další, co jí zase znásilnil byl její spolužák, který si to vynutil a ještě jí u toho říkal řeči typu "tímhle si musí projít každá žena". Ještě to dělal bez jakékoliv ochrany a bála se, jestli náhodou neotěhotněla. Spolu s její kamarádkou to řekly učitelce, která to začala více řešit a přinesla jí těhotenský test, který naštěstí vyšel negativně. Podotýkám, že ta holka byla tenkrát v 8 třídě. Já si nedokážu něco takového představit a jde mi z toho mráz po zádech.. Spolužák samozřejmě bez trestu. Kromě něho měla zkušenosti ještě s jedním klukem, který jí dokonce manipuloval takovým způsobem, že když odmítla, začal dělat, jak mu hrozně ubližuje a ona za to může.

Co mě dost zaujalo byla její zkušenost s online "kámošem", se kterým se i setkala a stal se jejím přítelem. Později jí však začal prodávat za peníze na Omegle různým mužům. Choval se tak trochu jako pasák. Toho naštěstí po nějaké době opustila. Nebyl však jediný, a přes internet jí obtěžovalo více mužů/kluků.

Nikdy nic z toho nenahlásila jak jinak, než ze strachu z PČR, toho jak bude probíhat soud, nátlaku okolí a toho, že by to nejspíš ani nemělo smysl, což chápu, když podobným pachatelům padají často naprosto směšné "tresty". Popravdě se jí nedivím. Já nevím... Dokud ten systém bude pořád takový a ve společnosti se bude často házet vina na oběť, tak se to nahlašování a celkově řešení takových problémů zlepšovat nebude. Jsem ráda, že se o tom začíná čím dál tím víc mluvit. Může to motivovat další, aby s tím nezůstávali sami, aby vyhledali pokud možno nějakou odbornou pomoc a také, aby to podobným pachatelům procházelo čím dál tím méně a méně...
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2059 poděkování
Dostal: 863 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

:'( bublina, bublina, rychle zpevnit stěny a začernit, abych tu hrůzu neviděl a neslyšel :'(
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Mack

Nový příspěvek od Mack »

Život se vám může změnit z minuty na minutu. Stačí aby vás někdo nahlásil na policii, klidně za něco co jste neudělal.

Mack

Nový příspěvek od Mack »

Mack

Nový příspěvek od Mack »

Mack

Nový příspěvek od Mack »

Mack

Nový příspěvek od Mack »

Mack

Nový příspěvek od Mack »

Mack

Nový příspěvek od Mack »

Mack

Nový příspěvek od Mack »

Šokující zpověď oběti dětského zneužívání a šikany. To, co musela prožít ve svých 12 letech, jí ovlivnilo na zbytek života. Její příběh odhaluje hrůzy, o kterých se pomalu učí mluvit.