Tohle je taky silný příběh. Tahle holka má za sebou hodně špatných zkušeností. V toto příspěvku budou spoilery.
Prvotně jí začal zneužívat učitel, když jí bylo 7 let na hudební škole. Jak je zvykem, tak to začalo nejprve lehčími krůčky, a až pak se to začalo více rozvíjet, hlavně, když spolu byli sami. Po nějaké době se jí matka zeptala na toho učitele a jeho chování k ní, protože dostala informace od policie, že se ze strany učitele dělo něco, co nemělo. Ukázalo se, že tímto způsobem zneužíval dalších několik holek. Trest? Vyhodili ho ze školy a pan učitel si může s dětmi pracovat klidně dál... Ale tak to je přeci v pořádku, ne?
Učitel však nebyl jediný. Další, co jí zase znásilnil byl její spolužák, který si to vynutil a ještě jí u toho říkal řeči typu "tímhle si musí projít každá žena". Ještě to dělal bez jakékoliv ochrany a bála se, jestli náhodou neotěhotněla. Spolu s její kamarádkou to řekly učitelce, která to začala více řešit a přinesla jí těhotenský test, který naštěstí vyšel negativně. Podotýkám, že ta holka byla tenkrát v 8 třídě. Já si nedokážu něco takového představit a jde mi z toho mráz po zádech.. Spolužák samozřejmě bez trestu. Kromě něho měla zkušenosti ještě s jedním klukem, který jí dokonce manipuloval takovým způsobem, že když odmítla, začal dělat, jak mu hrozně ubližuje a ona za to může.
Co mě dost zaujalo byla její zkušenost s online "kámošem", se kterým se i setkala a stal se jejím přítelem. Později jí však začal prodávat za peníze na Omegle různým mužům. Choval se tak trochu jako pasák. Toho naštěstí po nějaké době opustila. Nebyl však jediný, a přes internet jí obtěžovalo více mužů/kluků.
Nikdy nic z toho nenahlásila jak jinak, než ze strachu z PČR, toho jak bude probíhat soud, nátlaku okolí a toho, že by to nejspíš ani nemělo smysl, což chápu, když podobným pachatelům padají často naprosto směšné "tresty". Popravdě se jí nedivím. Já nevím... Dokud ten systém bude pořád takový a ve společnosti se bude často házet vina na oběť, tak se to nahlašování a celkově řešení takových problémů zlepšovat nebude. Jsem ráda, že se o tom začíná čím dál tím víc mluvit. Může to motivovat další, aby s tím nezůstávali sami, aby vyhledali pokud možno nějakou odbornou pomoc a také, aby to podobným pachatelům procházelo čím dál tím méně a méně...