Díky za varování, tohle bych jinak možná opravdu ani neotevřel.Markéta Wagnerová píše: Kubo napíšu ti a domluvíme se okolo obrázků z archivu, jen se nelekni, můj email zní [email protected]
Projekt Solidarita
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: Projekt Solidarita
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Zkusil bych předběžně nadhodit ještě jednu tezi, na kterou bych ráda znal váš názor, pokud budete tak hodní. V konceptu projektu zaznělo také, že by bylo možné v rámci výstavy uspořádat dobrovolnou sbírku, která by mohla vést k získání určité částky, která by se po ukončení výstavy zaslala na nějakou prospěšnou organizaci pro děti - jako je například Fond ohrožených dětí (i to může být ještě k diskuzi). Jednak, jaký máte na toto názor, druhak , jak by se komunita pedofilů mohla na takové sbírce podílet? Zkusím pouze nadhodit mou představu, co kdybychom dali dohromady určitou částku, která by byla základem této sbírky ještě před vypuknutím výstavy? Byl by to určitý praktický kapitál, který by se tak jako tak investoval do daného fondu, zároveň výzva pro návštěvníky výstavy, se k takové iniciativě připojit a také přispět, a tak obsah sbírky navýšit.
Zcela věřím, a i vím, že řada z nás zde podle svých možností na různé prospěšné aktivity přispívá, a často jsou to sbírky právě na prospěch dětem. Samozřejmě, v první řadě jde o to, aby peníze pomohli tam kde mají, ale můžeme třeba i jednou navenek prezentovat, že i pedofilové jsou schopní takto přispívat. Zvlášť vhodné by to bylo v situaci, kdyby takový základně příspěvek mohl další inspirovat k tomu taky přispět, a tak by se mohla navýšit částka, která by za jiných okolností nevznikla. Co myslíte, stálo by za to přinejmenším tuhle možnost prodiskutovat?
Zcela věřím, a i vím, že řada z nás zde podle svých možností na různé prospěšné aktivity přispívá, a často jsou to sbírky právě na prospěch dětem. Samozřejmě, v první řadě jde o to, aby peníze pomohli tam kde mají, ale můžeme třeba i jednou navenek prezentovat, že i pedofilové jsou schopní takto přispívat. Zvlášť vhodné by to bylo v situaci, kdyby takový základně příspěvek mohl další inspirovat k tomu taky přispět, a tak by se mohla navýšit částka, která by za jiných okolností nevznikla. Co myslíte, stálo by za to přinejmenším tuhle možnost prodiskutovat?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Tak mě teď napadlo... když DeepInHeart našel na netu tu Harkonovu povídku Kvapky dažďa (od Harkona), jestli i ta by nemohla být na výstavě nějak prezentována, nebo třeba i někým přečtena... ?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!