Nejsem pedofil, proč jsem se přihlásil ?

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Markéta Wagnerová
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 16
ve věku do: 26
Výkřik do tmy: Markéta Wagnerová je ženský umělecký pseudonym pro mužského autora. Se svým občanským jménem nejsem spokojen, protože jsem si ho nevybral. Stejně tak jsem si nevybral ani mužské pohlaví.
Dostal: 4 poděkování

Nejsem pedofil, proč jsem se přihlásil ?

Nový příspěvek od Markéta Wagnerová »

Zdravím,
chtěl bych vám v této sekci přiblížit, proč jsem se přihlásil na tento web. K tématu pedofilie jsem se dostal přes svého dlouholetého kamaráda Daniela Kubece a vzhledem k tomu, že jsme spolu už několikrát spolupracovali, mě napadnul projekt týkající se této tematiky. V hlavě jsem tu myšlenku nosil poměrně dlouho, teď jsem se ale shodou okolností dozvěděl, že hlavním zadáním příští semestrální práce bude kontext pojmu "Solidarita".
Chtěl bych se zeptat, zda by místní uživatelé měli zájem o tomto projektu diskutovat, pak bych k němu založil vlastní téma, kde bych uvedl podrobnosti.
V hrubých obrysech jde o multimediální výstavu jejíž výtěžek by šel na příspěvkové konto pro děti.
Budu vám velmi vděčný za reakce.

PS : nelekejte se prosím mého ženského pseudonymu, v případě zájmu vysvětlím :)
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Re: Nejsem pedofil, proč jsem se přihlásil ?

Nový příspěvek od Dan »

Ano, mohu potvrdit, že Markétu dobře znám. Dokonce už jednou přispěla (přispěl) svou rukou k dílu na webu pedo.cz. Z její tvorby pochází zvuky na bývalém chatu, jako GL zvuk "To lechtá" a krtečkovský zvuk "Jééééé". Nápad na tento výše zmíněný projekt mi přijde velice zajímavý, a co myslíte vy?
MR_Xguard
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Ahoj!
Asi jsem teda moc nebo vůbec nepochopil, o co vlastně jde. Pardon. :(
Markéta Wagnerová
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Markéta Wagnerová je ženský umělecký pseudonym pro mužského autora. Se svým občanským jménem nejsem spokojen, protože jsem si ho nevybral. Stejně tak jsem si nevybral ani mužské pohlaví.

Omlouvám se, zapoměl jsem zmínit, že jsem na uměleckém oboru, šlo by tedy o umělecký projekt, který by se týkal a představoval by problematiku pedofilie. V diskusi bych zde chtěl zjistit vaše názory na takový projekt ať už jde o jeho cíle, provedení i kontext.
Téma Solidarity se může týkat možností solidárnějšího přístupu veřejnosti k tomuto tématu, a zároveň určité možnosti pedofilů pomáhat dětem, alespoň skrze výtěžek pro nadace věnující se dětem.
Já sám z tohoto projektu žádné peníze mít nebudu, naopak je do něj musím vložit, dělám to jen ze zájmu o tuto problematiku.
Konzultace s členy místní komunity mi přijde jako nejlepší způsob jak si otevřít obzory a akci provést co nejlépe.
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Ahoj a buď vítána.

Klidně tu založ vlákno, rádi podiskutujeme. Máš zde prostor. Můžeš si i vybrat, zda budeš chtít diskutovat pouze s registrovanými, nebo i s návštěvníky.

A klidně se o sobě rozepiš, určetě to mnohé bude zajímat. V první řadě by mě zajímalo, jak Tě mám oslovovat, protože profilem se snažíš být ženou, ale v příspěvku o sobě mluvíš v rodě mužském. Jak ti to více vyhovuje?
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Markéta Wagnerová
Registrovaný uživatel

Když pseudonym vznikal, vznikal na principu skloňování řeckých jmen. Tedy Zeus/Die - Petr/Markéto :) Prostě oslovujeme voláme ženským. Snad nebude schisma kdy píšu jako muž ale oslovujete mne jako ženu moc matoucí. Můžu psát i v ženském rodě, pro pořádek .)

Teď k mému oboru. Ten je matoucí asi nejvíce ze všeho a to nejen pro lidi, kteří do něj nejsou zainteresovaní. Studuji tedy na ateliéru Enviromentu. To moc nenapoví. Krátká definice snad ani neexistuje, ale dalo by se říci že se zabýváme pojmem "sdílený prostor" ve všech jeho kontextech (internet, vztahy mezi lidmi, příroda atd..) a pracujeme s ním za pomoci uměleckých prostředků. Můžu tedy pracovat s jakýmkoliv médiem i lidmi téměř za jakýmkoli účelem :)
Samotného mě baví fotka, i kresba a hudba, pokud jde o tenhle projekt, tak to vůbec není určující. V profilu mám odkaz na svoje úložiště fotek, což je sice spíš jen jakási poznámka pro mě, ale cosi to o mě může i vypovídat, proč je tedy neukázat.
Kuba
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Ahoj, vítej. :)

Diskusi určitě založ a pokud možno ji uveď i co nejvíce konkrétními informacemi, ať máme co nejkonkrétnější představu. Takové téma tu může být oživením a vítáme jakékoliv snahy takto něco podniknout. Čili jsem rád za nápad a uvidím, zda budu schopen také něčím přispět. :)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)