Pedofil krutě znásilňoval 7letého chlapce. Dostal vyšší trest než vrazi, u soudu se zhroutil (CNN Prima News)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Příspěvky: 5314
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2132 poděkování

Pedofil krutě znásilňoval 7letého chlapce. Dostal vyšší trest než vrazi, u soudu se zhroutil (CNN Prima News)

Nový příspěvek od Cykle02 »


Oliver Roughley byl odsouzen k 21 letům vězení poté, co v Southportu ve Velké Británii znásilnil malého chlapce. U soudu se po vyslyšení rozsudku zhroutil v slzách. Na své nevině i nadále trvá. O případu informoval britský web The Mirror.

Obtěžování začalo v době, kdy bylo chlapci pouhých sedm let. Oliver Roughley mu začal kupovat dárky, různá autíčka nebo plyšové medvídky. Mlčení hocha si pak vynucoval i násilím, kroutil mu například ruce za zády. V ložnici si pak schovával chlapcovo spodní prádlo a posílal mu zprávy, že ho miluje.

Později obtěžování vyústilo ve znásilnění. K tomu došlo v Southportu v kabinkách ve vodním parku South Liverpool and Splash World. I tady Roughley chlapci vyhrožoval. Řekl mu, že když neudělá, co po něm chce, uškrtí ho a nechá ho tam ležet. Pedofil na něm rovněž předstíral sexuální pohyby a dával mu milostná kousnutí.

Sexuální obtěžování a znásilňování trvalo až do hochových devíti let. Později u Roughleyho policie objevila také 32 fotografií, na kterých chlapec pózoval nahý. Další fotky se našly i v počítači. Snímky byly natolik znepokojující, že z nich byli viditelně otřesení i zaměstnanci soudu.

Dostal vyšší trest než vrazi

U soudu pak bylo přečteno také vyjádření matky oběti. Ta v něm uvedla, že se z jejího syna stal smutný a naštvaný kluk, který si několikrát pokusil vzít život. Chlapec se také nenechá obejmout a odmítá, aby na něj kdokoli sahal. „Nevím, zda se někdy zcela zotaví. Můj syn dostal doživotí,“ řekla podle The Mirror matka.

Obhájce se snažil soud obměkčit tím, že poukazoval na věk obžalovaného a také na to, že Roughley nikdy předtím neměl problémy se zákonem. Nebylo to ale nic platné, Roughley byl shledán vinným. „Nejen, že jste zničil toho chlapce, ale poškodil jste i jeho rodinu. Neprojevil jste žádnou lítost a i nadále popíráte svoji vinu,“ pronesl soudce.

Oliver Roughley byl odsouzen na 21 let vězení, což je vyšší trest, než jaký dostali někteří vrazi. Než bude mít nárok na propuštění, odsedí si nejméně dvě třetiny trestu.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů