Mňau

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Garfield
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
Dostal: 9 poděkování

Mňau

Nový příspěvek od Garfield »

Předem říkám, že nejsem nijak extra zajímavý nebo zábavný. Moc toho v životě nenamluvím, jsem tichý pozorovatel v tomto ne příliš ideálním světě. Život je v mém případě jako videohra. Nechovám se jako hráč, ale jako sledující ostatních hráčů. Docházím k sexuologovi, který má zároveň specializaci jako psychiatr. Pomáhá mi léčit můj Depersonalizační syndrom ( https://cs.wikipedia.org/wiki/Depersonalizace ). Není to nebezpečné onemocnění, ale v souvislosti s pedofilií může být potenciálně rizikové. Takže u jednoho odborníka řeším dva související problémy.

Podotýkám, že se léčím dobrovolně a uvědomuji si závažnost možných důsledků selhání. Na první pohled není poznat, jakým onemocněním trpím, ale v hloubi duše vše skrytě prožívám. Nejlépe bych svůj stav popsal jako jeden velký sen. Nepřipouštím si skutečnosti a připadám si, že jsem v kómatu a tohle všechno co prožívám je pouze sen a iluze.

Rozumím tomu, pokud se se mnou nebudete chtít bavit. Uvědomuji si, jak málo věrohodně moje situace vyznívá. Každopádně se budu co nejvíc snažit, abychom spolu mohli co nejlépe vycházet.

Preferuji nezletilé dívky v školním a předškolním věku. Doufám v nalezení mnoho společných témat. Koneckonců můj sexuolog mi doporučil tyto stránky.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1764 poděkování
Dostal: 3651 poděkování

Re: Mňau

Nový příspěvek od Kasz »

Garfield píše: pátek 5. 8. 2022, 19:47:56 Koneckonců můj sexuolog mi doporučil tyto stránky.
Ahoj Garfielde,
nevím, jestli budeš moci odpovědět, ale zajímalo by mě, který sexuolog ti doporučil tyto stránky? Nebo když ne konkrétní jméno sexuologa, tak alespoň kraj, ze kterého tento sexuolog pochází by mě zajímal… :)

Co tě přivedlo k dobrovolné léčbě?
Garfield píše: pátek 5. 8. 2022, 19:47:56 Preferuji nezletilé dívky v školním a předškolním věku.
Školní věk, to je jaký věk konkrétně? Mě se nejvíc líbí kolem 11-12 roků, ale dost se mi líbí i "puberťačky", tj. od 13 let výš. Je teda fakt, že s přibývajícím věkem se i moje hranice trochu mění - zvětšují svůj rozsah. :)

A ještě by mě zajímalo, kolik je ti let (aspoň přibližně), aby člověk věděl, jestli mluví s 20letým jinochem nebo s 60letým kmetem. :)

Vítej u nás a snad ti tady bude dobře.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 412 poděkování
Dostal: 749 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Vítej na Čepeku. *gd*

Nemyslím si, že by Tvůj příběh zněl nevěrohodně. :) Snad zde najdeš přátele se kterými budeš moci popovdat. ;)
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1149 poděkování
Dostal: 1248 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Ahoj. Zaujal mě ten syndrom depersonalizace. O něm jsem ještě neslyšela. To že tu má občas někdo nějaké psychické problémy je běžné, at už jde o deprese, úzkosti, poruchy osobnosti a nebo nějaké syndromy. Nevidím důvod, proč bychom se s tebou neměli bavit, pokud se k nám nebudeš chovat hnusně a ani nemám důvod ti nevěřit. :)

Ocenuji, že chodíš i k nějakému sexuologovi a psychiatrovi, který ti pomůže a snažíš se svoje problémy řešit a nebýt nebezpečný. Můžeš si prohlédnout zdejší forum. Pokud si budeš někdy potřebovat popovídat nebo probrat svoje pocity, tak můžeš kdykoliv na chat. Většinou tam je někdo večer. ;)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Garfield
Na trestné lavici
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od Garfield »

Kasz píše: pátek 5. 8. 2022, 21:56:34
Garfield píše: pátek 5. 8. 2022, 19:47:56 Koneckonců můj sexuolog mi doporučil tyto stránky.
Nebo když ne konkrétní jméno sexuologa, tak alespoň kraj, ze kterého tento sexuolog pochází by mě zajímal… :)

Co tě přivedlo k dobrovolné léčbě?
Sexuologů se specializací Sexuologie / Psychiatrie je velmi málo, proto nebudu vůbec konkrétní. Většina seuxuologů má jen specializaci Sexuolog nebo Sexuolog / Gynekog, porodnictví anebo Sexuolog / Urolog.

K léčbe mě přivedl zhoršující se stav. Přemýšlel jsem o sebevraždě skokem z výšky. Myslel jsem si tehdy, že to co se mi děje není reálné a že to tím skokem všechno skončí. Myslel jsem si, že mě to probudí. Můj stav ale není konzistetně stejný. Zhoršuje se i zlepšuje v závislosti na vnějších podnětech. Nebylo jisté, jakou nemocí trpím. Obtěžovali mě ty stavy a zároveň mě obtěžovaly myšlenky na děti. Pro přesnou diagnózu a vyloučení např schizofrenie bylo potřeba navštívit odborníka.
Kasz píše:
Garfield píše: pátek 5. 8. 2022, 19:47:56 Preferuji nezletilé dívky v školním a předškolním věku.
Školní věk, to je jaký věk konkrétně?
A ještě by mě zajímalo, kolik je ti let (aspoň přibližně)
Nejvíce se mi líbí asi 7 let. 10 už jsou na mě moc staré. Mně je jinak mezi 20-30 let.

Nyní se pod léky cítím lépe, ale i tak to nikdy nic 100% neřeší. Nejsem emočně stabilní, stačí málo a snadno se rozbrečím. Napčíklad i po této vystřižené scéně z filmu Příchozí.