Jsou tam zajímavé příspěvky:
-Pravdepodobne kampan na tema "pedofilie a zneuzivani deti nejsou synonyma".
-No jo, ale stejně bych neřekl že s tím nemám problém. Představ si že seš hozenej do světa kde je nelegální mít vztah s čímkoli kromě ropuch. Ale ty seš z našeho světa, ty nechceš ropussy
-Je mi pedofilů vlastně líto. Není to jejich volba. A potom, ne každej je automaticky aktivní. Pokud vědí, že mají takovýhle "fetiš", dá se to řešit (třeba dobrovolnou kastrací, pokud je to fakt špatné, nebo hormonální terapií).
-Pointa je, je to nebezpečná porucha, ale chtít ty lidi zabít jen na základě poruchy, aniž by kdy komu cokoli udělali je blbost.
-Proto nejsem fanoušek LGBT pride jako organizace. Tvaří se inkluzivně, ale ve skutečnosti jen money grabujou hloupé homosexuály a transky. Vyloženě se staví proti pedofilům, když jsou ti první, kdo by jim měl pomoci. Neudělají to však, protože by jim to kazilo PR
-Já vím, že je edgy na pedofilii reagovat obrázky nábojů ale v realitě se snažíme s lidma co to o sobě vědí a nechtějí nikomu ublížit (což je většina) pracovat tak, aby se co možná sejmulo stigma podobně jako u jiných psychických poruch.
-Tak zase, co s tím má člověk dělat? Musí se s tím prostě nějak smířit, že to, jak se narodil a to co se mu děje v hlavě, tak za to on nemůže, a i když chápu, že spojení "nemám s tím problém" může být pro lidi něco hrozného, ona je to vlastně pravda. Většina pedofilů nejsou násilníci, to je ten váš kamarád/ka, brácha/sestra, matka/otec, teta/strýc atd... a už mi vážně sere, jak morální jedinci dělají z pedofilů totální zvířata, které by nejraději zabili a ještě se plácají po zádech, jak úžasní občané země to jsou.