Jsou pocity pedofilů důležitější než pocity dětí? Aneb reakce na zprávu uživatele Dejwik12 na chatu

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1430 poděkování
Dostal: 3292 poděkování

Jsou pocity pedofilů důležitější než pocity dětí? Aneb reakce na zprávu uživatele Dejwik12 na chatu

Nový příspěvek od Kasz »

Rád bych zareagoval na jeden výrok uživatele Dejwik12, na který jsem dnes ráno narazil při náhodném procházení logu chatu. Komunikace probíhala na skle, a mimo jiné i proto cítím potřebu se k danému výroku vyjádřit. Výrok zazněl po docela emotivní debatě o tom, jak je nebo není vhodné reagovat na nově příchozího nováčka. Dejwikovi vadil zejména příspěvek Bouře, kde však psala o několika možnostech. Příspěvek mi přišel i vcelku smysluplný, a proto jsem dal laik. Dejwikovi vadilo, že se hned jako první informaci nováček dozví o Parafilikovi a že prý ho tam Bouře rovnou posílá. No když si příspěvek přečtete, tak neposílá. Psala to jen jako jednu ze tří možností, co by mohl daný nováček udělat. Nicméně na chatu pak v určité chvíli zazněla od Dejwika tato věta:

Dejwik12 píše:2022-07-27 23:35:03 Dejwik12 → Bouře: nejhlavnejsi problem tady je ze se stavi pocity deti a jejich zivoty prioritne vys nez ty nase coz je uplny nesmysl

Musím upřímně říct, že mě mrzí, že zdejší uživatel, který sem i nějakou dobu chodí, napíše zrovna tohle. Navíc pokud vezmeme v potaz, že jde o homosexuálního pedofila, kterému se líbí chlapci od 3 do 15 let a který k nám chodí už skoro 4 roky. Pedofilie je ve své komplexnosti i o citové náklonnosti, ale i o romatické lásce, která by měla vést dotyčného k tomu, aby mu na objektech jeho lásky záleželo řekněme o něco víc než na pocitech vlastních. Proto tady na stránkách, na fóru i chatu tolik řešíme cokoliv, co se týká dětí.

Tvoje výše uvedená věta, Dejwiku, je hodně sobecká. To, co se tady celou dobu snažíme pedofilům vštípit, je právě to, že pocity dětí mají před našimi pocity samozřejmě přednost. Dobro dítěte je přednější než „dobro“ tvoje. Tak to je a musím podtrhnout a souhlasit s tím, co následně jako reakci na tvou větu napsala Bouře:

Bouře píše:2022-07-27 23:36:25 Bouře → Dejwik12: Pocity dětí jsou důležitější než ty tvoje a moje..... Děti jsou budoucnost a měli bysme je chránit…

Dejwiku, pokud jsi chtěl do daného vlákna něco napsat, klidně jsi mohl, nikdo ti nebránil napsat i tvůj názor na to, co potřebuje člověk, který napsal to, co „Strýček Pedo“. Vcelku jsem byl s příspěvkem Bouře v souznění - napsala, že může zůstat s námi na webu, napsala, že v případě potřeby může vyhledat odbornou pomoc a napsala, že odborná pomoc je i Parafilik. Všude napsala, že může… A tys psal, že v první nebo druhé reakci ho posíláme do Parafilika:

Dejwik12 píše:2022-07-27 23:01:42 Dejwik12: Takze poporade, hned prvni nebo druhe reakce se tady v celku dozvedel z reakci ze kdyz vidi deti jako sexualni podmet a nema dostatek citu aby sel do parafilika... jako myslite si ze kdyz prisel zrovna tady ze chce slyset neco takoveho. Uz to je dost ze se to tu zmenilo ze 75% na podpurnou skupinu jenom pro obeti sexualnich zlocinu a deliktu. Tak jako, kde to jsme. Kdyz si nechcete o zminene veci povidat vice do hloubky tak radsi nerikejte nic.

Když přijdeš na hlavní stránku našeho webu, v první větě je napsáno přivítání a hned ve druhé je psáno o možnosti Poradny nebo Parafilika. Nebo je v něčem problém? Tento web slouží především na pomoc pedofilům a pro osvětu veřejnosti. Ale cílem je co? Máme to i ve stanovách - vše prospívá také dětem, které tím můžeme pomoci lépe ochránit. Pokud sis chtěl o věci více do hloubky povídat, proč jsi do daného vlákna nově příchozímu uživateli něco nenapsal? Ale zvesela si rýpneš do uživatelky, která se snažila napsat příspěvek podle svého nejlepšího přesvědčení tak, jak si myslela, že by to mohlo být Strýčkovi Pedo přínosné.

Ačkoliv jsi včera na chat přišel s avízem, že sis vlastně přišel pro ban, tak tuhle radost ti neudělám, ale místo toho jsem zvolil toto veřejné zdiskutování tvých výroků z chatu. Protože bych byl jen velmi nerad (a myslím, že je nás zde víc), kdyby pedofil, který pravidelně navštěvuje náš web, zde šířil své přesvědčení, že pocity dětí mají nižší prioritu než ty naše. Protože s tím zásadně nesouhlasím a myslím si, že pro pedofila je to i dost nebezpečná myšlenka.

Neodpustím si zde ještě drobnou poznámku na závěr k oběma - v diskuzi na chatu na závěr zazněly zbytečně hvězdičkované výrazy. Vzhledem k tomu, že na našem webu je dovolena pouze slušná diskuze, prosím napříště, abyste se vulgaritám vyhnuli. Chápu, že mohou v podobných situacích diskutujícími cloumat emoce, ale na našem webu za to hrozí napomenutí od administrátora (jako v tomto případě) a v případě opakování mohou následovat i trestné body. Pravidla hovoří jasně, tak prosím o jejich dodržování. ;)
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Dejwik12
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 23 poděkování

Re: Jsou pocity pedofilů důležitější než pocity dětí? Aneb reakce na zprávu uživatele Dejwik12 na chatu

Nový příspěvek od Dejwik12 »

Zdravím. Jsem rád, že je citovaný můj výrok, ale vůbec jsem neměl namysli nadřazenost v takovém smysl a ve spojitosti s pedofilii. Teď vysvětlím jak jsem to vlastně myslel. Nebude se to týkat teď naší orientace, ale čistě dospělého života. Výrok jsem myslel tak, skoro na všech platformách se přizpůsobily podmínky pro děti aby se tvořil tzv. family friendly koncert. Teď narážím na běžné platformy jako je youtube, twitch a řada dalších platforem. V celku je mi jedno, jestli tam děti tráví čas nějakou svou činností, ale jak jste si mohli všimnout tak tyto regulace kvůli dětem omezily skoro většinu tvůrců. Takto jsem výrok myslel, že proč bychom se my dospělí měli omezovat kvůli dětem, my potřebujeme i svůj čas bez dětí a když i možná zním sobecky tak ano, vadí mi přesně tyhle regule, kde se upřednostňují děti nad tvůrci a jinými lidmi, kteří ani pro ně netvoří. Tenhle můj výrok neměl mít nic společného s mou orientací a je jasné, že detí si po pocitové stránce i v jiných rámcích vážím. Takže doufám, že toto pro vysvětlení jak jsem to mínil stačí. Kdyby se chtěl někdo doptat tak může.
Dejwik12
Registrovaný uživatel

Re: Jsou pocity pedofilů důležitější než pocity dětí? Aneb reakce na zprávu uživatele Dejwik12 na chatu

Jinak i z druhé strany, nemyslím si, že život dítěte má větší cenu než, kdejakého dospělého. Možná to teď vyzní sobecky, ale mnohdy jsou pro mě životy dospělých co něco vytvořili nebo vybudovali cennější než ty dětské. Na druhou stranu chápu i argument, že děti jsou naše budoucnost a měli bychom je podporovat, ale teď asi řeknu jednu větu, která se někomu nebude líbit a ta zní: podporu by měla zastřešovat primárně rodina a né veřejnost. Jinak co se týče té podpory tak podporuji jen ty děti, které si to podle mě zaslouží a je v nich potenciál. Možná to je i diskriminační, ale zatím je to moje životní filozofie, kterou v průběhu ještě nehodlám měnit, protože v praxi mi ušetřila většinu ani nepotřebných starostí. Vím, že někteří nebo většina s tímto nebude souhlasit nebo odsuzovat, ale je to o individuálním přístupu, který v dohledné době nehodlám měnit.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 589 poděkování
Dostal: 373 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Dejwik12 píše: čtvrtek 28. 7. 2022, 21:56:21 Jinak co se týče té podpory tak podporuji jen ty děti, které si to podle mě zaslouží a je v nich potenciál.
Myslím si, že vo všetkých deťoch je potenciál a preto ich treba podporovať. :)
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Dal: 1430 poděkování
Dostal: 3292 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Dejwiku, omlouvám se, ale četl jsem si ten log několikrát, a kontext tvého tamního tvrzení rozhodně nebyl ten, který se teď tady snažíš prezentovat. O žádných tvůrcích pro děti atd. jsi tam nic nepsal, psal jsi například:
Dejwik12 píše:2022-07-27 23:25:15 Dejwik12 → Bouře: to jsem myslel ironicky tu podpurnou skupinu pro obeti. Jestli to tak na foru pojede dal tak rovnou muzeme zmenit nazev stranky na : prevenci ochrany deti. Protoze vetsina prispevku je jak je detem ublizovano a jak jsme proti tomu ( coz ve vsi ucte jsme to je jasne). Ale na foru by se mela resit nase problematika a ne internetova ochrana deti nebo podobne veci.
A i v té inkriminované větě, která je výše, jsi psal, že "nejhlavnejsi problem TADY je…" Čili mluvil jsi o ČEPEKu, ne o okolním světě a o tom, jak se některé věci dětem přizpůsobují.

Dejwik12 píše: čtvrtek 28. 7. 2022, 21:56:21 podporu by měla zastřešovat primárně rodina a né veřejnost.
Rodina sama o sobě těžko ovlivní obsah na Youtube nebo na Facebooku. Některé rodiny (a že jich není zrovna málo) nejsou funkční, mnoho rodičů se o děti nezajímá, jsou pro ně jen přítěží… a jsou i rodiče, kteří svým dětem ubližují. Takže podporu dětem musí zajišťovat celá společnost.

Dejwik12 píše: čtvrtek 28. 7. 2022, 21:56:21 Jinak co se týče té podpory tak podporuji jen ty děti, které si to podle mě zaslouží a je v nich potenciál.
A kdo bude vybírat ty děti, které si podporu zaslouží a které ne? Kdo provede tu selekci, kdo se stane novodobým Hitlerem?

Dejwik12 píše: čtvrtek 28. 7. 2022, 21:56:21 Možná to je i diskriminační,
Pak se ale nediv, že jsou lidé diskriminační k pedofilům.

A hlavně je perfektní závěr tvého textu - kterým vlastně říkáš, že i kdybys neměl náhodou pravdu a byl objektivně vedle, tak na tom nehodláš nic měnit, protože to je tvůj názor. Gratuluji ti k této životní filozofii. Takovou má i mnoho nepedofilů, kteří nás nenávidí a rozhodně na tom nehodlají nic měnit. Protože by třeba museli uznat, že se mohou mýlit.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Dejwik12
Registrovaný uživatel

A tady jsme u toho. Proto zastávám názor, že někteří lidé by děti mít ani neměli, pokud již dopředu vědí, že nemají pro něho dostatečné finanční ani časové prostředky. Jinak za dysfunkčnost rodin opravdu nemůžu a proto takovým dětem společnost pomoct by měla, z toho důvodu jsem psal sousloví "primárním podporovatelem rodina" potom jak ty říkáš přichází na řadu pomoc společnosti, protože dítě si rodinu nevybírá. Jinak (možná to bude trochu hrubé) rozděluji děti podle toho co mi můžou po osobnostní stránce dát, protože většina dětí nàs může něčemu naučit. Na druhou stranu nejsem moc altruististický člověk, ale spíše materialista takže na k většině věcí se můžu zdát citově chladný. Po osobnostní stránce si, ale nemyslím, že je to špatně, především trávím čas s dospělými a čas s dětmi trávím jenom v profesní časové míře. Neříkám, że s dětmi trávit čas nechci, ale vybírám si už podle toho ( když to řeknu zjednodušeně) co mi může dítě nabídnout v rozvoji a co můžu nabídnout já jemu. Pokud nevidím smysl ani v jedné té věci tak trávit takový čas se mi zdá zbytečné.
Marco Freeman
Administrátor
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny
Dal: 1064 poděkování
Dostal: 1961 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Kasz píše: čtvrtek 28. 7. 2022, 21:32:05
Dejwik12 píše:2022-07-27 23:35:03 Dejwik12 → Bouře: nejhlavnejsi problem tady je ze se stavi pocity deti a jejich zivoty prioritne vys nez ty nase coz je uplny nesmysl
Nechci se pouštět do nějakých větších reakcí, v tomto s Kaszem souzním (vč. poznámky na závěr, která byla psána malým písmem, neboť některá nepěkná vyjádření konkrétně adresovaná padla i ze strany jiných uživatelů, než byl Dejwik ;)), ale mě, když jsem Dejwikovu větu četl, napadlo, že se možná snaží říct, že i náš život je stejně hodnotný jako život dětí.

To mi trochu potom vyvrátil ten kontext, nicméně – i kdybys to, Dejwe, myslel takto, tak se s tebou nebudu přít, čí život má větší hodnotu, nemyslím si, že mi přísluší toto soudit, nicméně v určitém ohledu mají pocity dětí určitě přednost před těmi našimi – přestože bychom některé věci chtěli udělat a přestože naše láska je validní jako každá jiná, tak dobro dětí je nadřazené (resp. naše láska by měla být v souladu s tím chtít pro děti dobro, tedy holt některé pocity nevyjádřit a některé potřeby nenaplnit). Takže v určitém smyslu je pravda, že pocity (a všeobecně dobro) dětí stavíme prioritně výš než ty naše. A myslím, že je to tak správně.

A tady jen řeknu, že souhlasím s Filipem, potenciál k něčemu je ve všech dětech. Ne z každého vyroste právník nebo lékař, to ale neznamená, že nemají žádný potenciál k tomu být zajímavými a úspěšnými lidmi. Pokud by každý podporoval jen toho, "kdo si to zaslouží", tak by byl svět velmi smutné místo, obzvlášť, když jde o děti.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________
Dejwik12
Registrovaný uživatel

Ale já se s váma nepřu, že z hlediska naší sexuality jsou děti ti nejpřednější, to nám je všem jasné o tomhle ani nemusíme diskutovat. Já jen mluvil nadřazenosti potřeb dětí v souvislosti na sociálních platformách, které mi příjde omezující. Možná jsem to vyjádřil v chatu ten den ve špatném kontextu a spojili jste si to s touhami a hlavně vším okolo toho, ale tohle spojení nebylo vůbec v souvislosti se vztahy ani nicím hlubším. Mě jde jen o postupném zařazování dětí do těchto platforem, které jsou omezující někdy i pro čistě dospělou veřejnost. Jak jsem již psal tak třeba na Twitchi a jiných streamovacích platformách ikdyž jsou kanály regulovány věkem samotnými autory tak tam narazíš skoro vždy na nějaké dítě. Z hlediska téhle struktury mi to přijde špatné, protože už je limitování ve vyjadřování a celkově se i samotní autoři bojí aby nedostali striky, kvůli tomuhle regulačnímu vměšování. Kdybych to zjednodušil, tak už se těžko najde čistě nějaká zábava pro dospělé aniž by si nemusel brát ohledy na děti. Jinak se vážně omlouvám pokud ten výrok z chatu měl ten význam jaký jste pochopili, příště se pokusím popsat přesněji. Edit : když si ten výrok čtu tak už vím kde se stala chyba. Než pocity "naše". To neměly být pocity pedofilů, ale pocity všeobecně dospělých
Bouře
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 716 poděkování
Dostal: 613 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

I když trochu opožděně, tak bych se asi taky měla vyjádřit.

Nevím proč jsi Dejwiku přišel tak naštvaný, ale to jak ses předevčírem zachoval ke mě bylo od tebe dost hnusné. Ne jen ke mě, ale celkově jak jsi začal kopat kolem sebe. Nejdříve ses snažil můj příspěvek nad kterým jsem strávila nějaký čas a dala si na něm záležet úplně shodit nesmyslama, jakože bych neměla hned někomu doporučovat parafilika (byla to ještě navíc jen jedna z možností a i kdyby tak co je na tom špatně?) a pak jsi začal nadávat na ČEPEK jako takový, že jde do háje. Jako o co ti jde? Reálně se snažíš shodit věci, nad kterými si někdo dal záležet, a ty pak, aniž by jsi hnul prstem přijdeš nadávat. To ani nebyla konstruktivní kritika, ale vyloženě sis tam vybíjel zlost a to i na mě. Nepříjde ti to ubohé?

Je možné, že jsi byl v nějakém vzteku, ale ten si fakt nemusíš vybíjet na lidech. Místo toho aby ses omluvil nebo aspon uznal že to chování nebylo dobré se radši jen vykrucuješ.

Ty přezdívky na internetu nejsou jen nějaký kus textu. Za těma přezdívkama sedí opravdoví lidé, kterých se tvoje nadávky můžou dotknout a někomu citlivějšímu i ublížit.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
podivin
Správce poradny
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1342 poděkování
Dostal: 644 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Hledám vhodné fórum pro můj zápisek a našel jsem tohle. Docela se divím, že jsem sem nic nenapsal už dříve, protože jsem dost často o podobném téma přemýšlel.
Kasz píše: čtvrtek 28. 7. 2022, 21:32:05
Pedofilie je ve své komplexnosti i o citové náklonnosti, ale i o romatické lásce, která by měla vést dotyčného k tomu, aby mu na objektech jeho lásky záleželo řekněme o něco víc než na pocitech vlastních. Proto tady na stránkách, na fóru i chatu tolik řešíme cokoliv, co se týká dětí.

... pocity dětí mají před našimi pocity samozřejmě přednost. Dobro dítěte je přednější než „dobro“ tvoje. ...
Bouře píše:2022-07-27 23:36:25 Bouře → Dejwik12: Pocity dětí jsou důležitější než ty tvoje a moje..... Děti jsou budoucnost a měli bysme je chránit…
Přestože to Bouře myslí dobře a také s ní souhlasím, že děti jsou nejdůležitější na světě, protože ony budou tvořit budoucnost na základě toho, jaké budou mít dětství, tak musím na druhou stranu říct, že víc pravdu má, alespoň v mém případě, Kasz. Jak jsem slyšel i v jedné pohádce: Když někoho miluješ, chceš pro něj to nejlepší, ikdyž ti to bude nepříjemné. Což pro mne znamená, že budu raději trpět tím, že nebudu moci holčičkám vyjádřit moji lásku, než abych jim tím ublížil. Prostě ty holčičky miluji a proto chci, aby byly šťastné. A proto je nechci a nesmím obtěžovat mým problémem.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1509 poděkování
Dostal: 699 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

podivin píše: středa 9. 11. 2022, 0:03:15 Když někoho miluješ...

Erich Fromm: Láska jako odpověď
Cyklus: Etická knihovna
Vysílal: ČRo 3 Vltava
301
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 6 poděkování
Dostal: 123 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

Také si myslím že pocity dětí jsou přednější než naše. Kolikrát se mi stává že kdybych si měl vybrat jestli budu žít já neb to dítě tak tomu dítěti bych dal přednost.
Oni jsou i naše budoucnost... mnohdy mám pocit že oni mají větší potenciál k úspěšnému životu než já sám, kromě té lásky co k nim cítím. (moje pocity které někdo mi nemusí dát za pravdu ale je v pořádku že každý si myslí v tomto své)

Jejich dobro je důležité, my bychom jim měli jít příkladem, oni když se budou dobře rozvíjet v dětství tak mají do života větší šanci k úspěchu a úspěšnému životu. My svoje potřeby mužem realizovat jinak než na dětech protože my k tomu máme prostor jinde a oni jsou ti co potřebují péči a lásku k pěknému a zdravému vývinu.

Mnohdy chci dát dětem lásku, chci s nima být jenže když nemůžou nemají čas a tak podobně tak respektuji jejich potřeby a dám přednost jim.