Hele když už jsem v tom... Hodně oceňované, asi to většina lidí co hrají videohry bude znát.
OMORI je JRPG / psychologický horror o skupině dětí a o tom, jak se lidé vyrovnávají s těžkými událostmi. Příběh a jeho provedení je neskutečné, při závěru jsem brečel jako děcko. Vlastně ne jen při závěru. Nezávislá RPGMaker hra, takže žádné animace všech jednotlivých stébel trávy v HD kvalitě, ale je to proložené moc pěknou kreslenou grafikou. Obrovský smysl pro detail, i mimo hlavní linku (kterou sfouknete tak za 15 hodin, je-li to nutné) je toho ve hře strašně moc, plus několik konců a dvě různé cesty, jak příběh projít... je cítit to úsilí co do toho šlo. Hrajete jako chlapec s partičkou kamarádů, bojujete s roztomilými příšerkami, plníte úkoly, sem tam vyřešíte hádanku, bohužel se to občas nepříjemně táhne, což je tak jediná vada na kráse. Ale pak... něco je za tebou... vidíš to taky?
OMORI (PC, Switch, PS4, Xbox)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání recenzí a tipů na videohry, a to vč. případného vkládání obrázků/videí ze hry, tyto je však možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
- V sekci by se neměla vyskytovat jiná audiovizuální díla než záznamy z her. Bude-li však v rámci diskuze relevantní užití i jiného audiovizuálního materiálu, tento může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: "Dobro" je politická ideologie.
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 75 poděkování