OneShot (PC, Switch, PS4, Xbox)

VIDEOHRY slouží ke sdílení recenzí a tipů na videohry, jež mají potenciál zaujmout členy zdejší komunity.
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání recenzí a tipů na videohry, a to vč. případného vkládání obrázků/videí ze hry, tyto je však možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  2. V sekci by se neměla vyskytovat jiná audiovizuální díla než záznamy z her. Bude-li však v rámci diskuze relevantní užití i jiného audiovizuálního materiálu, tento může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
  3. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Sucré
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: "Dobro" je politická ideologie.
Dal: 36 poděkování
Dostal: 75 poděkování

OneShot (PC, Switch, PS4, Xbox)

Nový příspěvek od Sucré »

Hm, vidím že se mi otevřela ona strašlivá Audiovizuální Sekce Čepeku, předmět bájí a legend. Nebo že bych si jí předtím nevšiml..? No nic. Takže se podělím o tip na jednu z mých nejoblíbenějších her, která tu ještě není.

OneShot je celkem jednoduchá indie adventura, ve které se seznámíte s... um, kočku připomínajícím malým človíčkem jménem Niko. Máte jí nebo jemu pomoci zachránit svět ve kterém vyhaslo Slunce, donést nové na své místo... a máte na to jen jeden pokus. Procházíte světem, nacházíte věci, řešíte hádanky... Hra má krásnou atmosféru, v rámci možností RPGmakeru pěkně vypadá, ale nejzajímavější je na tom skvělý příběh, některé dost unikátní herní mechaniky a styl, jakým vy jako hráč interagujete s tou hrou. Niko pro vás (pravděpodobně) nebude jen další náhodný/á hlavní hrdina/ka (proč v češtině ještě nepoužíváme onikání) , za kterého si chvilku zahrajete, ale o něco víc - myslím že z hlediska tématu webu kdybych měl vypíchnout nějakou hru, tak to bude tato.

Recenze bez spoilerů.. https://gamesmag.cz/2022/02/26/tip-na-vikend-55-oneshot/
Na Steamu zde.. (hm, nevěděl jsem že se tu tak rozevře obchod, ale co už.)