Dotazník k diplomové práci

Žádosti a návrhy pro účast komunity ČEPEK na projektu, studii, odborné práci či výzkumu - v případě zájmu se nezdráhejte založit téma a požádat o spolupráci!
Uživatelský avatar
KarolínaH

Dotazník k diplomové práci

Nový příspěvek od KarolínaH »

Dobrý den,
jmenuji se Karolína Hubová a zakončuji magisterské studium na Policejní akademii ČR, a to diplomovou prací zaměřenou na problematiku pedofilie (zejména pak se sexuálně agresivními sklony). Tematika sexuálních deviací mě zaujala několik let zpět díky předmětu „Soudní psychiatrie a sexuologie“ pod vedením hlavní doktorky sexuologického oddělení v Bohnicích. Tento předmět změnil veškeré mé předchozí směrování, jelikož mi došlo, o jak nepochopenou problematiku se jedná. Ráda bych co nejvíce vyvrátila mýty a stigmata, co ve společnosti kolují, protože není vše černobílé. Zcela upřímně, sama jsem byla jednou z těch, která o tomto nic nevěděla a slepě následovala názory většiny, aniž bych si takové informace ověřila. Ve svém okolí se proto poslední roky snažím toto téma (a celkově parafilií, nejen pedofilie) otvírat a uvádět věci na pravou míru.

Budu neskonale vděčná za každého z Vás, kdo se na mém dotazníku podílí (samozřejmě anonymně a naprosto diskrétně), jedná se o něco, čemu bych ráda zasvětila své budoucí směřování, a co by mi na mé cestě velmi pomohlo. V případě zájmu mohu po obhájení práce domluvit s katedrou její nasdílení zde do vlákna (práce se jinak na akademii veřejně nepublikují).
Děkuji každému z Vás.

Odkaz naleznete zde: https://forms.gle/mvikXw64rm1unTWX9

Dotazník bude přístupný k vyplnění přibližně do poloviny srpna 2022.
Uživatelský avatar
jenik11
Nový člen
Varování: 3
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: je to krasnej vjek
Příspěvky: 1

Re: Dotazník k diplomové práci

Nový příspěvek od jenik11 »

bylo by super kdybyste někdy přišla za náma na chat tam byste se dověděla věcí. Radi vás tam uvidíme
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů