Vyhledávání coming out – Seznam.cz

Diskuze týkající se webu komunity ČEPEK, jeho částí a jeho tematického zaměření.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2444 poděkování

Vyhledávání coming out – Seznam.cz

Nový příspěvek od Cykle02 »

Vyhledávání na Seznamu zobrazuje k termínu coming out článek na ČEPEKu jako druhý odkaz (po videích).

...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Sucré
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: "Dobro" je politická ideologie.
Dal: 36 poděkování
Dostal: 75 poděkování

Re: Vyhledávání coming out – Seznam.cz

Nový příspěvek od Sucré »

Tohle je zajímavé. Zkusil jsem si ze zvědavosti vyhledat pár hesel. Seznam má, zdá se, ČEPEK docela rád - a "čepek" po wikistránce o herci ukáže na druhém místě web, spolu s pěkným výňatkem z wiki na pravé straně stránky. Fajn. Pro heslo "pedofilie" je ČEPEK třetím výsledkem po wikipedii a vcelku přátelském článku na webu o sexuálních praktikách.

Osobně používám DuckDuckGo. Pro "ČEPEK" byly první tři výsledky ČSFD o herci, wiki o ČEPEKu a třetí stránka samotná. Pro "coming out" jsem ani nic nečekal, ale zklamalo mě že stránky jsem nemohl najít ani s heslem "pedofilie" či "pedofil", což je dost mrzuté, protože si dokážu představit že většina lidí si bude informace o této orientaci vyhledávat právě pomocí tototo hesla.

Nevím jestli je Google nejpoužívanějším vyhledávačem i v Česku, ale to, že jsem ČEPEK nenašel ani pomocí "ČEPEK" je dost zarážející. Na druhé stránce výsledků wikipedie, jinak na prvních deseti nic. Totéž platí pro heslo "pedofilie" - ticho po pěšině. Web vyskočí až po upřesnění na "pedofilie info", "čepek web", "čepek komunita" etc.

U Bingu pro jsou pro "čepek" stránky na prvních místech spolu s výstřižkem z wiki o stránkách, pomocí "pedofilie" bohužel opět web nelze najít.