Štěně bez oušek (Daniel Kubec)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání recenzí na jakékoliv knihy a následná diskuze k nim.
- Jestliže bude v rámci recenze knihy uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné toto jméno zkrátit na křestní jméno a iniciálu příjmení.
- V rámci recenzí je možné vkládat odkazy na fotografie obálek knih, příp. fotografie autorů, a to jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj. Je-li autor v současnosti mladší 18 let, anebo je-li na jeho fotografii společně s ním jiná osoba v současnosti mladší 18 let, odkaz na fotografii nemůže být zveřejněn.
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Re: Štěně bez oušek
pro Kubu a jeho mamku: Tak můžeš ode mě mamce vyjádřit můj velký dík za přečtení a reakci, o to větší, že z té reakce je vidět vyšší úroveň přemýšlení o textu a vyjadřování, než má celá řada literárních recenzentů!
A kdybych se jen krátce vyjádřil. Ono je na té knížce asi i znát, že jsem ji napsal ještě před svým vstupem do komunity respektive na ČEPEK. A to v období řekněme mých nejvyhrocenějších depkoidních stavů. Skoro mám až obavu, aby mi někdo nepředhodil, že tam svým způsobem určité předsudky vůči pedofilům sám šířím. Na druhou stranu, neprošel si tím leckdo z nás v určitém období, že cítil vpodstatě předsudky vůči tomu, jak sám viděl pedofily (ke kterým se tak ani nemusel dokázat počítat), respektive že leckdo sám cítil "předsudky" vůči sobě samotnému? Inu jaksi hlavní postava té knížky se nachází právě v takovém období.
A kdybych se jen krátce vyjádřil. Ono je na té knížce asi i znát, že jsem ji napsal ještě před svým vstupem do komunity respektive na ČEPEK. A to v období řekněme mých nejvyhrocenějších depkoidních stavů. Skoro mám až obavu, aby mi někdo nepředhodil, že tam svým způsobem určité předsudky vůči pedofilům sám šířím. Na druhou stranu, neprošel si tím leckdo z nás v určitém období, že cítil vpodstatě předsudky vůči tomu, jak sám viděl pedofily (ke kterým se tak ani nemusel dokázat počítat), respektive že leckdo sám cítil "předsudky" vůči sobě samotnému? Inu jaksi hlavní postava té knížky se nachází právě v takovém období.
-
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Předsudky proti pedofilům jsou ve společnosti poměrně hluboce zakořeněni a jelikož sami pedofilové jsou součástí společnosti, samozřejmě ty předsudky padnou i na ně, dokud se jich sami nějak nezbaví.
A samozřejmě, i já jsem dlouho trpěl předsudky proti pedofilům, však jsem to myslím i uváděl v mnohých svých textech.
Poděkování samozřejmě vyřídím.
A samozřejmě, i já jsem dlouho trpěl předsudky proti pedofilům, však jsem to myslím i uváděl v mnohých svých textech.
Poděkování samozřejmě vyřídím.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
Ještě dybych na téma předsudků mírně navázal, tak můžu dodat, že se i ke mně trochu proslýchá, že některá media by třeba i publikovala na tuhle knížku recenzi, ale nemůžou, protože by to někdo mohl považovat za "propagování pedofilie". Jinde třeba i publikujou, ale radši na to neudělají reklamu, co by na to řekli lidi. A taky jsem trochu dostal vyjádření, že když už tomu dají prostor, tak jako autor bych se k tomu pak nemusel vyjadřovat moc propedofilně, protože by mohl být problém. Nic s čím bych dopředu nepočítal. Inu i proto jsem vděčný vlastně onomu nakladatelství, které to vydalo, že tam v tomhle směru žádná potíž nebyla.
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Jo, tak tento strach druhých lidí, co se týká tématu pedofilie, znám z mnoha směrů...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 411 poděkování
- Dostal: 749 poděkování
Ty jo, Dane, kdes to nechal tu knihu vydat? To není Beltris, ale Bleskotrysk. Ta kniha už mi přišla, 26 hodin po objednání. Kam se hrabe na takovou rychlost. Už se moc těším, až jí přečtu.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
pro FX: Jak jsem říkal, je to férový nakladatelství a jsem rád, že to takhle promptně posílaj. Tak budu zvědav na tvůj názor až přečteš, esli povíš!
-
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Asi se obávají, že jim do skladu vtrhne policie a všechny zaměstnance pozavírá, tak se toho raději zbavují jak nejrychleji to jde.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
-
pro fenix: To mě těší žes sehnal! Vidíš ani jsem si nebyl jistej esli sou i v kamenej knihkupectvích k dostání, ale na adresu knihkupectví se tě ptát nebudu.
Dneska jsem přečetl, jsem se na všechno vykašlal a šel na to. Dal sem to až na krátkou pauzu jinak v kuse. Hodně zajímavé čtení...
-
-
A kdyby ještě někdo chtěl něco krátkého počíst, přidávám odkaz na rozhovor, v kterém tak trošku veřejně coming outuju: http://blog.martinus.cz/2012/10/daniel-kubec-pedofilem-budu-i-kdyz-o-tom-nebudu-mluvit
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
Jsem zvědav, jaké odezvy se dočkáš ze strany předních českých literárních kritiků. Každopádně u mě máš za jedna. A jedno malé bezvýznamné plus za odvahu.
-
pro topkapi: Jéé děkuju moc za podporu a plus! Ono nejde zas ani tak o odvahu, možná spíš o pokus, co z toho bude. Nějakou smršť literární kritik ani neočekávám, přec jen se jedná jen o skromnou prvotinu. I když včera jsem na čtení možná trošku zaujal, že by se nějaká recenze v mladé frontě nebo lidovkách mohla objevit. Uvidí se!
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
Wau, takto si sa verejne priznal... Znelo to, akoby ťa už nebavilo to ďalej skrívať, pretože tých otázok na sexualitu by stále rástlo... Ja ťa obdivujem už len z tej odvahy a snáď sa niekedy dostanem na tvoju úroveň Každopádne veeeľa šťastia ďalej... Stal si sa mojím vzorom
-
Díky moc za názor Mato, ale zas nepřeháněj heh. Ono to není ani tak moc o odvaze nebo úrovní. Dopředu jsem věděl, že takové otázky přijdou, proto jsem se s nimi radši sám rovnou vypořádal. A teď se uvidí, co se stane. Podle mě: nic zvláštního. Pokud mě někdo vyvede z omylu, tak budiž.
-
-
Kdyby někdo chtěl v Praze zajít na křest mé knížky a poslechnout si, jak budu před bandou lidí číst docela pedofilní úryvek, klidně může!
Pozvánka: http://www.facebook.com/events/556030554411880/
Pozvánka: http://www.facebook.com/events/556030554411880/
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
Škoda, že to nie je na Slovensku, hneď by som tam bol No, do Prahy je to mrte ďaleko, bohužiaľ nemám čas, ale držím palce, snáď ti to dobre dopadne
-
Díky Mato! děkuji za držení palců, dám ti pak vědět, jak to proběhlo. Pravda že tam budu číst trochu odvážnější úryvek, ale věřím že to přežiju heh..