Dobrý den,
byť nejsem pedofil, v průběhu života jsem se dostala s nějakým do kontaktu. A i z vašeho fóra vím, že žít s pedofilií a případně i jinými problémy může být výzva. Umím si představit i to, že někteří z vás by rádi zašli k psychologovi, ať už s pedofilií či s něčím jiným, ale máte obavy, aby vás daný psycholog neodsoudil a nebylo to pro vás jen stresující.
Proto jsem si řekla, že sem alespoň napíšu svou zkušenost s mou psycholožkou, s níž jsme se též bavily v rámci mé zvědavosti na její reakci o pedofilii a pedofilech. Jedná se o paní psycholožku Mgr. Renatu Boháčovou z Kuřimi (kousek od Brna), její stránky: http://www.psychologie-kurim.cz/bohacova/
O pedofilii se vyjadřovala velmi na úrovni a chápavě, popisovala, že pedofilové to mají v životě těžké, byla si vědoma toho, že mnozí nikdy neublíží, přesto jsou ostrakizováni. Byť tedy nejsem pedofil, domnívám se, že paní psycholožka by k případnému pedofilnímu klientovi mohla být žádanou oporou bez odsouzení.
Pokud je tu tedy někdo z jižní Moravy, kdo by chtěl za psychologem zajít, ale dosud nezašel, protože se bál odsouzení, paní Boháčová je dle mého správná volba.
Mějte se fajn a komunitě držím palce!
Tip na psychologa v okolí Brna
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2023 poděkování
- Dostal: 853 poděkování
Re: Tip na psychologa v okolí Brna
Děkuji. Už jen za tu podporu
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí