Parafilik testuje reakce na nové vizuály
-
Dreamer
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1600 poděkování
- Dostal: 819 poděkování
-
Cykle02
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 364 poděkování
- Dostal: 2903 poděkování
Re: Parafilik testuje reakce na nové vizuály
Přihlaste se na Facebook
Pokud chcete pokračovat, musíte se přihlásit.
Asi nicPokud chcete pokračovat, musíte se přihlásit.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
pbd
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 0
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 337 poděkování
- Dostal: 430 poděkování
Text příspěvku na FB:
Představujeme jeden z vizuálů nové kampaně projektu Parafilik. Co na něj říkáte?
Tento je věnován pedofilii. Dalšími budeme oslovovat lidi se sklony k exhibicionismu, sadistickému chování a dalším parafiliím.
Projekt Parafilik je tu pro všechny, které znepokojují neobvyklé sexuální preference a fantazie, ať už jde o ně samotné nebo jejich blízké. Máte potíže zvládat sexuální chování a touhy v reálném životě nebo při brouzdání na internetu? Odráží se to negativně na vašem duševním zdraví?
Ozvěte se nám.
Pomáháme anonymně, zdarma a nově i na dálku.
www.parafilik.cz
Obrázky:
-
Cykle02
- Mediální analytik
Bez podrobností k čemu to má být použito a kdo je cílová skupina, nedovedu zhodnotit. Pokud to má by použito v rámci platforem, kde se vyskytují spíš parafilici, dejme tomu. Ale na veřejnost by to bylo asi už moc. Přímo popisovat co pedofily přitahuje, by mohlo dost lidí popudit. Stejně tak slogan "Jsem pedofil a nemám s tím problém", to je skoro až agresivní (je to jako "a máš s tím nějaký problém?"). Napadá mě to změkči na něco jako "a není to problém", "a nemusí to být problém".
-
podivin
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2075 poděkování
- Dostal: 874 poděkování
Obrázky jsou dobré.
Chtěl jsem napsat, že ten poslední sedí, ale vlastně nesedí
Lepší by bylo "Jsem pedofil, ale nedělám dětem problémy", nebo spíš "... ale děti se mě nemusí bát".
Chtěl jsem napsat, že ten poslední sedí, ale vlastně nesedí
Lepší by bylo "Jsem pedofil, ale nedělám dětem problémy", nebo spíš "... ale děti se mě nemusí bát".
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
-
Dreamer
- Člen skupiny ČEPEK
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Na FB pod tím bylo pár zajímavých komentářů. Někdo tam třeba psal, že to tmavé pozadí a fotky působí spíš jako reklama na nějaký “true crime” seriál, a doporučoval minimálně zbavit se fotek, a možná i černý text na světlém pozadí. Myslím že to docela vystihl, takto nás to možná až zbytečně moc démonizuje.
-
Silesia
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 314 poděkování
- Dostal: 270 poděkování
Naopak mě se líbí jak textace tak fotka.
Fotka za mě nikomu neublíží a textace ok kontroverzní a ano nemám s tím problém je trochu přehnané, protože každý z nás s pedofilií v sobě čas od času problém měl či má a kdo říká že ne není podle mého upřímný sám k sobě
Fotka za mě nikomu neublíží a textace ok kontroverzní a ano nemám s tím problém je trochu přehnané, protože každý z nás s pedofilií v sobě čas od času problém měl či má a kdo říká že ne není podle mého upřímný sám k sobě
-
Bouře
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1333 poděkování
- Dostal: 1452 poděkování
Podle mě je to hezky graficky udělané, jen třeba ten poslední výrok "jsem pedofil a nemám s tím problém" je za mě pro lidi kteří o pedofílii nic nevědí až moc provokativní. Možná by fakt nebylo na škodu, kdyby třeba do televize nebo kdekoliv, kde to uvidí hlavně nezainteresovaní lidé, kteří o tomto tématu moc nevědí, byli nějaké texty a grafika lehce poupravené a tam, kde to uvidí hlavně lidi, které to zaujme nebo mají třeba taky nějakou parafílii byl ten původní návrh. 
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
-
Pavel1
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 14
- Kontakt: mail: [email protected]
Instagram : https://www.instagram.com/plistillukas/profilecard/ - Výkřik do tmy: Děti jsou nádherné kouzelné malé bytůstky, které svou roztomilostí, radostí, bezprostředností, a hravostí rozdávají radost kolem sebe.
- Dal: 1529 poděkování
- Dostal: 239 poděkování
Dle mého , je grafické znázornění příšerné.Dreamer píše: ↑středa 30. 3. 2022, 15:48:23 https://www.facebook.com/428577723904706/posts/4936035906492176
Co si o tom myslíte?
Ten kluk není vůbec “ sexy “, vynechal bych vodu a dal tam nějakého kloučka, který je radostný .
S textem “ jsem pedofil a nemám s tím problém “ , osobně problém nemám, ovšem ostatní jsou zřejmě jiného názoru .
Možná by se hodilo třeba “ jsem pedofil a nejsem hrozbou “ , “ jsem pedofil a děti se mě nemusí bát “ , “ jsem pedofil a jsem s tím smířený “ nebo tak něco .
-
podivin
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2075 poděkování
- Dostal: 874 poděkování
Sice nemám problém s tím, že jsem pedofil, protože ta láska je opravdu krásná. Ale prostě občas mám problém s tím, že tu lásku nemohu nijak vyjádřit a musím ji dusit.
Nicméně, když jsem se zamyslel nepedofilně, tak to ve mně evokuje "jsem pedofil a nemám s tím problém zneužívat děti" - takže takhle bych to raději nepsal.
Jo, tohle ještě zkombinovat "jsem pedofil a jsem s tím smířený, proto nejsem pro děti hrozbou" - ale je to holt delší.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
-
Silesia
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 13
- Dal: 314 poděkování
- Dostal: 270 poděkování
-
Dreamer
- Člen skupiny ČEPEK
Pod tím postem na FB už je asi 200 komentářů, a nějaká paní tam dokonce tvrdí, že si tu dáváme tipy na sexuální turistiku v Laosu a na Filipínách. Tak nevím, asi na ten chat opravdu budu muset začít chodit…
► Ukázat spoiler
-
Cykle02
- Mediální analytik
Ten komentář je:
Libuška K. N.
Kdysi jsem s pedofily chatovala na Čepek (Česká ped. komunita), potřebovala jsem něco vysvětlit a můžu Ti říct, že to bylo šílený. Těch, kteří v tom nevidí problém, je minimum. Spousta dalších Ti bude klidně vykládat o sexuální turistice, jak si s dětmi užívají třeba v Laosu atp.
Jsem ráda, že se mají kam obrátit a i přes tyhle mě zkusenosti z chatu s nimi věřím, že většina z nich tím trpí a snaží se něco s tím dělat.
A propos, vaše vyjádření: Jsem pedofil a nemám s tím problem, vyzní teda dost nešťastně. A že jich všude je.
...
"Libuška K. N.
Co je na trestní oznámení? Mám podávat trestní oznámení na člověka, kterej vykládal o sexuální turistice s detmi v Laosu, nebo na Filipínach? Nebo na pedofila, který se vysmíva rodičům, kteří posílají děti na tábor, protože musí pracovat a je pro něj ohromné zábavné že je svěřují do péče pedofila? Na tohle trestní oznámení podat nemůžu, ale víte co můžu, nebo dokonce musím?
Musím své děti především chránit před lidmi jako jste vy. Před falešnými profily rádoby holčiček a kluků, za kterými můžete být. Před pedofilními vedoucími táborů, různých kroužků, učitelů atp. Musím si dávat pozor, s kým a u koho tráví moje děti cas.
IKDYZ k sexuálnímu zneuzití dochází především v rodině, a to si spousta lidi neuvedomuje, vy jste rádi v kontaktu s dětmi a uděláte cokoliv, abyste byli v jejich blízkosti.
Další debatě bych se ráda vyhla a držela se od vás co nejdál i na síti."
Libuška K. N.
Kdysi jsem s pedofily chatovala na Čepek (Česká ped. komunita), potřebovala jsem něco vysvětlit a můžu Ti říct, že to bylo šílený. Těch, kteří v tom nevidí problém, je minimum. Spousta dalších Ti bude klidně vykládat o sexuální turistice, jak si s dětmi užívají třeba v Laosu atp.
Jsem ráda, že se mají kam obrátit a i přes tyhle mě zkusenosti z chatu s nimi věřím, že většina z nich tím trpí a snaží se něco s tím dělat.
A propos, vaše vyjádření: Jsem pedofil a nemám s tím problem, vyzní teda dost nešťastně. A že jich všude je.
...
"Libuška K. N.
Co je na trestní oznámení? Mám podávat trestní oznámení na člověka, kterej vykládal o sexuální turistice s detmi v Laosu, nebo na Filipínach? Nebo na pedofila, který se vysmíva rodičům, kteří posílají děti na tábor, protože musí pracovat a je pro něj ohromné zábavné že je svěřují do péče pedofila? Na tohle trestní oznámení podat nemůžu, ale víte co můžu, nebo dokonce musím?
Musím své děti především chránit před lidmi jako jste vy. Před falešnými profily rádoby holčiček a kluků, za kterými můžete být. Před pedofilními vedoucími táborů, různých kroužků, učitelů atp. Musím si dávat pozor, s kým a u koho tráví moje děti cas.
IKDYZ k sexuálnímu zneuzití dochází především v rodině, a to si spousta lidi neuvedomuje, vy jste rádi v kontaktu s dětmi a uděláte cokoliv, abyste byli v jejich blízkosti.
Další debatě bych se ráda vyhla a držela se od vás co nejdál i na síti."
-
Bouře
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1333 poděkování
- Dostal: 1452 poděkování
Docela by mě zajímalo, v jakém období to bylo, když navštívila ČEPEK. Co si budeme. ČEPEK nebyl vždy takový jaký je a v minulosti se tu pohybovalo dost divných individuí, jako třeba Plyš a zbytek. Taky by mě zajímalo kolikrát to tu třeba navštívila, jestli třeba jednou nebo tu byla aktivní vícekrát. To by taky lecos vypovídalo. Myslím si ale, že kdyby nás přišla navštívit dnes, změnila by názor. 
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
-
Dreamer
- Člen skupiny ČEPEK
Na ČEPEK možná, na pedofily obecně asi ne. Na těch sociálních sítích je to občas cítit, že ČEPEK lidé berou jako nějakou velmi malou podmnožinu pedofilů, která ale nemůže mluvit (a ručit) za všechny.
-
Cykle02
- Mediální analytik
Kdyby ČEPEK to zastupování dělal špatně, přebere pedo-iniciativu opoziční skupina, s vlastním pohledem na věc.
-
Dreamer
- Člen skupiny ČEPEK
Ok. No říkat jim to tam nebudu. Asi by nechápali, co se tím snažím říct. Na jejich pointě “to je sice hezký, že vy to máte pod kontrolou, ale ostatní tak bezproblémoví být nemusí” by to těžko něco změnilo.
-
simgiran
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 479 poděkování
- Dostal: 574 poděkování
Tak jsem viděl profil dotyčné, která to tvrdila, a kdo ví, kde co slyšela, na profilu sdílí kdejaký nesmysl (chemtrails, léčebnou frekcenci 396 Hz, covid dezinfo a antivax, blbé kecy k válce na Ukrajině apod.)Cykle02 píše: ↑středa 27. 4. 2022, 8:07:51 Ten komentář je:
Libuška K. N.
-
Cykle02
- Mediální analytik
Takže typická ruská pátá kolona šířící dezinformace s cílem rozdělovat zapadni společnost, jen k tomu přihodila ještě ČEPEK.