Parafilik testuje reakce na nové vizuály

Vše, co se týká preventivního projektu Parafilik, jež koordinuje Národní ústav duševního zdraví.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1600 poděkování
Dostal: 819 poděkování

Parafilik testuje reakce na nové vizuály

Nový příspěvek od Dreamer »

Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 364 poděkování
Dostal: 2903 poděkování

Re: Parafilik testuje reakce na nové vizuály

Nový příspěvek od Cykle02 »

Přihlaste se na Facebook
Pokud chcete pokračovat, musíte se přihlásit.
Asi nic
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
pbd
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 0
Kontakt: [email protected]
Dal: 337 poděkování
Dostal: 430 poděkování

Nový příspěvek od pbd »

Cykle02 píše: středa 30. 3. 2022, 15:58:22 Přihlaste se na Facebook
Pokud chcete pokračovat, musíte se přihlásit.
Text příspěvku na FB:

Představujeme jeden z vizuálů nové kampaně projektu Parafilik. Co na něj říkáte?

Tento je věnován pedofilii. Dalšími budeme oslovovat lidi se sklony k exhibicionismu, sadistickému chování a dalším parafiliím.

Projekt Parafilik je tu pro všechny, které znepokojují neobvyklé sexuální preference a fantazie, ať už jde o ně samotné nebo jejich blízké. Máte potíže zvládat sexuální chování a touhy v reálném životě nebo při brouzdání na internetu? Odráží se to negativně na vašem duševním zdraví?

Ozvěte se nám.

Pomáháme anonymně, zdarma a nově i na dálku.

www.parafilik.cz

Obrázky:
Cykle02
Mediální analytik

Bez podrobností k čemu to má být použito a kdo je cílová skupina, nedovedu zhodnotit. Pokud to má by použito v rámci platforem, kde se vyskytují spíš parafilici, dejme tomu. Ale na veřejnost by to bylo asi už moc. Přímo popisovat co pedofily přitahuje, by mohlo dost lidí popudit. Stejně tak slogan "Jsem pedofil a nemám s tím problém", to je skoro až agresivní (je to jako "a máš s tím nějaký problém?"). Napadá mě to změkči na něco jako "a není to problém", "a nemusí to být problém".
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2075 poděkování
Dostal: 874 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Obrázky jsou dobré.

Chtěl jsem napsat, že ten poslední sedí, ale vlastně nesedí :(

Lepší by bylo "Jsem pedofil, ale nedělám dětem problémy", nebo spíš "... ale děti se mě nemusí bát".
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.

Na FB pod tím bylo pár zajímavých komentářů. Někdo tam třeba psal, že to tmavé pozadí a fotky působí spíš jako reklama na nějaký “true crime” seriál, a doporučoval minimálně zbavit se fotek, a možná i černý text na světlém pozadí. Myslím že to docela vystihl, takto nás to možná až zbytečně moc démonizuje.
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 314 poděkování
Dostal: 270 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Naopak mě se líbí jak textace tak fotka.
Fotka za mě nikomu neublíží a textace ok kontroverzní a ano nemám s tím problém je trochu přehnané, protože každý z nás s pedofilií v sobě čas od času problém měl či má a kdo říká že ne není podle mého upřímný sám k sobě
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1333 poděkování
Dostal: 1452 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Podle mě je to hezky graficky udělané, jen třeba ten poslední výrok "jsem pedofil a nemám s tím problém" je za mě pro lidi kteří o pedofílii nic nevědí až moc provokativní. Možná by fakt nebylo na škodu, kdyby třeba do televize nebo kdekoliv, kde to uvidí hlavně nezainteresovaní lidé, kteří o tomto tématu moc nevědí, byli nějaké texty a grafika lehce poupravené a tam, kde to uvidí hlavně lidi, které to zaujme nebo mají třeba taky nějakou parafílii byl ten původní návrh. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Pavel1
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 14
Kontakt: mail: [email protected]
Instagram : https://www.instagram.com/plistillukas/profilecard/
Výkřik do tmy: Děti jsou nádherné kouzelné malé bytůstky, které svou roztomilostí, radostí, bezprostředností, a hravostí rozdávají radost kolem sebe.
Dal: 1529 poděkování
Dostal: 239 poděkování

Nový příspěvek od Pavel1 »

Dreamer píše: středa 30. 3. 2022, 15:48:23 https://www.facebook.com/428577723904706/posts/4936035906492176

Co si o tom myslíte?
Dle mého , je grafické znázornění příšerné.
Ten kluk není vůbec “ sexy “, vynechal bych vodu a dal tam nějakého kloučka, který je radostný .

S textem “ jsem pedofil a nemám s tím problém “ , osobně problém nemám, ovšem ostatní jsou zřejmě jiného názoru .
Možná by se hodilo třeba “ jsem pedofil a nejsem hrozbou “ , “ jsem pedofil a děti se mě nemusí bát “ , “ jsem pedofil a jsem s tím smířený “ nebo tak něco .
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2075 poděkování
Dostal: 874 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Pavel1 píše: sobota 2. 4. 2022, 14:49:11 S textem “ jsem pedofil a nemám s tím problém “ , osobně problém nemám, ovšem ostatní jsou zřejmě jiného názoru .
Sice nemám problém s tím, že jsem pedofil, protože ta láska je opravdu krásná. Ale prostě občas mám problém s tím, že tu lásku nemohu nijak vyjádřit a musím ji dusit.

Nicméně, když jsem se zamyslel nepedofilně, tak to ve mně evokuje "jsem pedofil a nemám s tím problém zneužívat děti" - takže takhle bych to raději nepsal.
Pavel1 píše: sobota 2. 4. 2022, 14:49:11 Možná by se hodilo třeba “ jsem pedofil a nejsem hrozbou “ , “ jsem pedofil a jsem s tím smířený “ nebo tak něco .
Jo, tohle ještě zkombinovat "jsem pedofil a jsem s tím smířený, proto nejsem pro děti hrozbou" - ale je to holt delší.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku do: 13
Dal: 314 poděkování
Dostal: 270 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Víc realistický Kutík by byl nebezpečí sám pro sebe
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK

Pod tím postem na FB už je asi 200 komentářů, a nějaká paní tam dokonce tvrdí, že si tu dáváme tipy na sexuální turistiku v Laosu a na Filipínách. Tak nevím, asi na ten chat opravdu budu muset začít chodit…
► Ukázat spoiler
Cykle02
Mediální analytik

Ten komentář je:

Libuška K. N.
Kdysi jsem s pedofily chatovala na Čepek (Česká ped. komunita), potřebovala jsem něco vysvětlit a můžu Ti říct, že to bylo šílený. Těch, kteří v tom nevidí problém, je minimum. Spousta dalších Ti bude klidně vykládat o sexuální turistice, jak si s dětmi užívají třeba v Laosu atp.
Jsem ráda, že se mají kam obrátit a i přes tyhle mě zkusenosti z chatu s nimi věřím, že většina z nich tím trpí a snaží se něco s tím dělat.
A propos, vaše vyjádření: Jsem pedofil a nemám s tím problem, vyzní teda dost nešťastně. A že jich všude je.

...

"Libuška K. N.
Co je na trestní oznámení? Mám podávat trestní oznámení na člověka, kterej vykládal o sexuální turistice s detmi v Laosu, nebo na Filipínach? Nebo na pedofila, který se vysmíva rodičům, kteří posílají děti na tábor, protože musí pracovat a je pro něj ohromné zábavné že je svěřují do péče pedofila? Na tohle trestní oznámení podat nemůžu, ale víte co můžu, nebo dokonce musím?
Musím své děti především chránit před lidmi jako jste vy. Před falešnými profily rádoby holčiček a kluků, za kterými můžete být. Před pedofilními vedoucími táborů, různých kroužků, učitelů atp. Musím si dávat pozor, s kým a u koho tráví moje děti cas.
IKDYZ k sexuálnímu zneuzití dochází především v rodině, a to si spousta lidi neuvedomuje, vy jste rádi v kontaktu s dětmi a uděláte cokoliv, abyste byli v jejich blízkosti.
Další debatě bych se ráda vyhla a držela se od vás co nejdál i na síti."
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1333 poděkování
Dostal: 1452 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Docela by mě zajímalo, v jakém období to bylo, když navštívila ČEPEK. Co si budeme. ČEPEK nebyl vždy takový jaký je a v minulosti se tu pohybovalo dost divných individuí, jako třeba Plyš a zbytek. Taky by mě zajímalo kolikrát to tu třeba navštívila, jestli třeba jednou nebo tu byla aktivní vícekrát. To by taky lecos vypovídalo. Myslím si ale, že kdyby nás přišla navštívit dnes, změnila by názor. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK

Bouře píše: středa 27. 4. 2022, 12:15:30 Myslím si ale, že kdyby nás přišla navštívit dnes, změnila by názor. :)
Na ČEPEK možná, na pedofily obecně asi ne. Na těch sociálních sítích je to občas cítit, že ČEPEK lidé berou jako nějakou velmi malou podmnožinu pedofilů, která ale nemůže mluvit (a ručit) za všechny.
Cykle02
Mediální analytik

Dreamer píše: středa 27. 4. 2022, 15:00:07Na těch sociálních sítích je to občas cítit, že ČEPEK lidé berou jako nějakou velmi malou podmnožinu pedofilů, která ale nemůže mluvit (a ručit) za všechny.
Kdyby ČEPEK to zastupování dělal špatně, přebere pedo-iniciativu opoziční skupina, s vlastním pohledem na věc.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK

Cykle02 píše: středa 27. 4. 2022, 16:17:05 Kdyby ČEPEK to zastupování dělal špatně, přebere pedo-iniciativu opoziční skupina, s vlastním pohledem na věc.
Ok. No říkat jim to tam nebudu. Asi by nechápali, co se tím snažím říct. Na jejich pointě “to je sice hezký, že vy to máte pod kontrolou, ale ostatní tak bezproblémoví být nemusí” by to těžko něco změnilo.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 479 poděkování
Dostal: 574 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Cykle02 píše: středa 27. 4. 2022, 8:07:51 Ten komentář je:

Libuška K. N.
Kdysi jsem s pedofily chatovala na Čepek (Česká ped. komunita), potřebovala jsem něco vysvětlit a můžu Ti říct, že to bylo šílený. Těch, kteří v tom nevidí problém, je minimum. Spousta dalších Ti bude klidně vykládat o sexuální turistice, jak si s dětmi užívají třeba v Laosu atp.
Jsem ráda, že se mají kam obrátit a i přes tyhle mě zkusenosti z chatu s nimi věřím, že většina z nich tím trpí a snaží se něco s tím dělat.
A propos, vaše vyjádření: Jsem pedofil a nemám s tím problem, vyzní teda dost nešťastně. A že jich všude je.
Tak jsem viděl profil dotyčné, která to tvrdila, a kdo ví, kde co slyšela, na profilu sdílí kdejaký nesmysl (chemtrails, léčebnou frekcenci 396 Hz, covid dezinfo a antivax, blbé kecy k válce na Ukrajině apod.)
Cykle02
Mediální analytik

simgiran píše: středa 27. 4. 2022, 22:29:17Tak jsem viděl profil dotyčné, která to tvrdila, a kdo ví, kde co slyšela, na profilu sdílí kdejaký nesmysl (chemtrails, léčebnou frekcenci 396 Hz, covid dezinfo a antivax, blbé kecy k válce na Ukrajině apod.)
Takže typická ruská pátá kolona šířící dezinformace s cílem rozdělovat zapadni společnost, jen k tomu přihodila ještě ČEPEK.