Představení se a neco z minulosti

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Spisovnej
Nový člen
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 15
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Je lepší vyhořet než vyhasnout

Představení se a neco z minulosti

Nový příspěvek od Spisovnej »

Rád bych se predstavil. Nejsem na male deti. Ale z detství mám zážitek. Rozporuplný. Jako malej, jsem nekdy vidaval jak se milují teta a strejda. Nikomu jsem to nikdy nerekl a bral sem to tehdy jako co patří k životu, když jsem byl v pubertě, zjistil jsem, že to dle spolecnosti v pořádku není. Takže mam v sobě z detství urcitý rozpor.
podivin
Administrátor
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2060 poděkování
Dostal: 863 poděkování

Re: Představení se a neco z minulosti

Nový příspěvek od podivin »

Spisovnej píše: pátek 18. 2. 2022, 21:08:04 Rád bych se predstavil. Nejsem na male deti. Ale z detství mám zážitek. Rozporuplný. Jako malej, jsem nekdy vidaval jak se milují teta a strejda. Nikomu jsem to nikdy nerekl a bral sem to tehdy jako co patří k životu, když jsem byl v pubertě, zjistil jsem, že to dle spolecnosti v pořádku není. Takže mam v sobě z detství urcitý rozpor.
Tak tady vítej.

Akorát moc nechápu, co máš přesně na mysli, co není podle společnosti v pořádku a z čeho máš v sobě rozpor? Z toho, že jsi viděl jako malý, když se teta se strejdou milovali? To jsi je zahládnul náhodou, nebo ses na ně sám chodil dívat (protože jsi byl zvědavý) nebo tě nutili se na ně koukat?

Osobně si myslím, by nemělo být něco hrozné, když dítě vidí, jak se dva lidi milují z lásky. Nějaké fetišistické praktiky (SM, latex, ...) by dítě rozhodně vidět nemělo. Mám dojem, že existují i rodiče, se kterými spí dítě/děti ve stejné místnosti a kteří se i za přítomnosti spícího dítěte oddávají sexu (samozřejmě za ticha, aby dítě nevzbudili ze spánku - třeba ani ne proto, že by nechtěli, aby je vidělo). Někteří rodiče dětem hodně brzo vysvětlují, jak se rodí děti a jak sex funguje (třeba nezabíhají do detailů, ale jen trochu povrchněji to vysvětlí, prostě přiměřeně věku dítěte). Naturisté zase své děti vedou k tomu, aby se za své tělo nestyděly a na naturistických plážích chodí dospělí i děti bez oděvu zcela přirozeně.

Přeju ti, abys ten rozpor nějakým způsobem vyřešil a aby tě to přestalo trápit.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj "Spisovnej",

vítej mezi námi.

To, co popisuješ, alespoň já chápu tak, že si teta se strýcem jen nedali pozor, abys v době, kdy souložili, třeba spal a nemohlo se stát, že bys je viděl. Pokud se toto omylem stane, rozporuplné to není, může se stát, že dítě své rodiče nebo jiné dospělé doma vyhmátne při sexu (i mně se to v dětství stalo :)). V minulosti, když lidé často žili společně v jedné "světničce", to bylo o to častější, si myslím.

Pokud by tě teta se strýcem k tomuto vedli (třeba tě dotáhli sami do ložnice, když souložili, anebo si tě všimli a nechali tě, ať se na ně koukáš), to už by to bylo o něčem jiném a v pořádku by to určitě nebylo.

I tak mě ale překvapuje, že takový zážitek tě zavede zrovna do pedofilní komunity. :)
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Spisovnej
Nový člen

podivin píše: pátek 18. 2. 2022, 22:50:35 Akorát moc nechápu, co máš přesně na mysli, co není podle společnosti v pořádku a z čeho máš v sobě rozpor? Z toho, že jsi viděl jako malý, když se teta se strejdou milovali? To jsi je zahládnul náhodou, nebo ses na ně sám chodil dívat (protože jsi byl zvědavý) nebo tě nutili se na ně koukat?
ahoj a diky :) Asi to upresním jinak teta pri tom se mnou i mluvila a delala ze nic, ten rozpor je ze kdyby mi nekdo rekl ze ej to normalní beru to jako normu tim, že mi spolecnost rekla pak, že tohle neni v poradku mi zasela zmatek
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pátek 18. 2. 2022, 23:01:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necitujte prosím celé příspěvky, v diskuzích se pak snižuje přehlednost. Děkuji.
Spisovnej
Nový člen

Marco Freeman píše: pátek 18. 2. 2022, 22:54:51 Pokud by tě teta se strýcem k tomuto vedli (třeba tě dotáhli sami do ložnice, když souložili, anebo si tě všimli a nechali tě, ať se na ně koukáš), to už by to bylo o něčem jiném a v pořádku by to určitě nebylo.
vsimli se me a nechali a kdyby mi spolecnost pak nerekla, že je to spatně nebudu mit rozpor
tim chci rici, že ne kazde tabu je dobre
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pátek 18. 2. 2022, 23:02:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necitujte prosím celé příspěvky, v diskuzích se pak snižuje přehlednost. Děkuji.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Spisovnej píše: pátek 18. 2. 2022, 23:00:53 vsimli se me a nechali a kdyby mi spolecnost pak nerekla, že je to spatně nebudu mit rozpor
tim chci rici, že ne kazde tabu je dobre
Tabu není vůbec dobře. Sex by být tabu neměl, pokud rodiče s dítětem nemluví (samozřejmě přiměřeně jeho věku) i na toto téma, může to dítěti naopak uškodit. Nicméně to neznamená, že by dospělí lidé měli děti vtahovat do sexuálních hrátek např. tím, že se na ně s jejich vědomím dítě u sexuálního aktu dívá jako voyeur.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
podivin
Administrátor
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2060 poděkování
Dostal: 863 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Spisovnej píše: pátek 18. 2. 2022, 22:59:52 ahoj a diky :) Asi to upresním jinak teta pri tom se mnou i mluvila a delala ze nic, ten rozpor je ze kdyby mi nekdo rekl ze ej to normalní beru to jako normu tim, že mi spolecnost rekla pak, že tohle neni v poradku mi zasela zmatek
Aha, takhle. Problém je, že každý člověk má na intimní věci jiný názor. Jeden typ lidí bude trdit, že ženy by měly chodit zahalené. Jiným lidem nebude vadit žena v krátké sukni, ale nebudou sympatizovat s naturisty. A naturistům nebude vadit ani žena v krátké sukni, ani žena bez oblečení a nebudou ani tak na ni koukat jako na sexuální objekt a posuzovat její intimní partie.

Podobně jsou lidé, kteří o sexu s dětmi nemluví do jejich 15 let (a vysvětlovali by jim to pomocí motýlka a kytičky); jiní lidé zase klidně dítěti ve školce vysvětlí, jak to opravdu funguje (viděl jsem jeden pořad, kde máma vyprávěla, že se klidně před svým asi 6 letým synkem sprchuje nahatá a že mu vysvětluje, že ženy mají vaginu a muži penis a jak funguje pohlavní styk); a pak možná existují lidé, kteří sex nepovažují ani za soukromou věc a nestydí se před jinými lidmi (ať už proto, že si myslí, že jiní dospělí to chápou a že děti to naopak nebudou brát nijak špatně). Osobně sex beru jako intimní věc bez dvěma lidmi a nedokázal bych mít styk před někým cizím, ale holt každý jsme jiný.

Je třeba možné, že prostě tvá teta a strejda prostě sex/milování brali jako něco přirozeného a proto to nějak nechtěli před tebou tajit? Jestli to ale dělali jako exhibicionisti, to by bylo blbé. Ale podle toho tvého vyprávění, že se s tebou bavila, tak bych řekl, že to prostě brali normálně. To bys musel posodit ty, jestli jsi je při tom viděl náhodou, protože jsi od nich něco potřeboval a šel jsi za nimi (to bych hodnotil jako bezproblémové). Nebo jestli tě schválně volali, když se zrovna milovali (to by byl opravdu exhibicionismus a to už vůbec není dobré :( ).

Já třeba, když jsem jako malý masturboval, tak jsem tomu nejdřív vůbec nerozumněl, pak někdy na ZŠ jsem si sám říkal, že dělám něco divného a styděl jsem se za to, a teprve později jsem zjistil, že to je přirozené. Samozřejmě ti společnost může říkat, ale raději se na názor zeptej odborníků. Pokud jsi jen zmatený, tak by ti mohl odborný názor udělat jasno. Pokud se cítíš nějak zneužitý, tak by ti mohli psychologové pomoct se s tím vyrovnat.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí