Udělen týdenní BAN uživateli CatBox

Informování ohledně udělených trestů a varování. (V této části fóra mohou zakládat témata pouze členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mohou na již založená témata reagovat. Uživatelé na Trestné lavici a Nově registrovaní mohou přispívat až po schválení příspěvku členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Pravidla fóra
  • Tato sekce slouží pro informování uživatelů o udělených trestech. Uživatelé umístění na Trestnou lavici (tedy uživatelé zaBANovaní) v této sekci mohou reagovat na již založená témata, jejich příspěvky však musí projít schválením některého z administrátorů (či globálních moderátorů). Upozorňujeme uživatele, že schvalovány budou jen nevulgární a neútočné příspěvky.


  • Témata se standardně uzamykají poté, co je trest uživatele ukončen a delší dobu nikdo do vlákna nepřispěje. Pokud je vlákno uzamčeno dříve, nejčastěji je tak z důvodu rozjeté off-topic hádavé diskuze. Pokud je vlákno takto dříve uzamčeno, může uživatel na Trestné lavici reagovat na svůj trest prostřednictvím zprávy na email [email protected].


  • Souhrn aktuálních trestů a informace k nim naleznete ve vláknu Přehledný seznam aktuálních trestů. Všechny tresty jsou udělovány včetně koncového data!
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Udělen týdenní BAN uživateli CatBox

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Předvčerejškem, dne 25. 12., jsem udělil uživateli Dream trestný bod za to, že rýpal do jiného uživatele fóra a naprosto zbytečně provokoval k tomu, aby zde vznikl nějaký delší spor, neb se kdovíproč domníval, že došlo k užití SOS daným uživatelem. Nestojíme tady o podobná vyjádření, která z užití SOS dělají "bonzování" či obviňují domnělé uživatele SOS z něčeho špatného. Toto varování mělo být upozorněním i ostatním uživatelům.

Nicméně se CatBox včera rozhodl přijít na chat a psát následující:

2021-12-26 18:10:19 CatBox: Asi bych neměl raději něco psát.. mohl by mě tu někdo nahlásit xD
2021-12-26 18:11:10 CatBox: Hm, budu muset vymyslet nějakou anketu kdo tu slídí a dělá ze sebe agenta :D
2021-12-26 18:12:18 CatBox: Chtělo by to víc lidí :D kdo se ujme kliknout na pomocný kruh ? :)
2021-12-26 18:14:04 CatBox: No nevím no :D asi zrovna teď tu jsou lidi fajn :D tak já zas mizím aby náhodou někdo zase nepřišel spectovat.
(...)
2021-12-26 20:09:58 CatBox → MR_Xguard: pravda no.. blbiny dělal, ale když místí uživatelé nemají smysl pro humor, tak to je smutný když se hned nad tím rozbrečí a zavolá dotyčný uživatel zbytečnou pomoc :)
2021-12-26 20:10:14 CatBox: By mě zajímalo kdo je ten slídil :D
(...)
2021-12-26 20:12:48 CatBox → MR_Xguard: Netvrdím že to bylo možná sexistické.. ale snad je to chat kdy v tu dobu nejen byly zablokovány anonymové, ale taky tu jsou lidi co to mají chápat a brát to na zřetel .. pokud je tu ale nějaký bulík co nemá nic na práci a jen oxiduje, tak bych ho vlastnoručně propleskl :)
2021-12-26 20:13:53 CatBox: To že je to vytržené z kontextu a zbytečný zesměšnění Dreama na veřejných Foru.. :D to je prostě k smíchu :D asi si nad tím někdo rád honí ego :D co už

Toto ve své podstatě považuji ještě za horší, neboť vyjma označování kohokoliv, kdo případně užil SOS, za "slídila" a "někoho kdo brečí" či "agenta" o tomto člověku ještě tvrdil, že "by ho propleskl". Už jsem tady jednou vyjadřoval, že si nepřeji, aby tady byla funkce SOS znevažována jako bonzování, anebo aby lidé, kteří tuto funkci užijí, byli atakováni. Udělil jsem proto 1 trestný bod, který sám o sobě nevedl k BANu, neb počet bodů na CatBoxově kontě nedosáhl hranice pro BAN a čin to nebyl až tak závažný.

Dnes tedy ve večerních hodinách přišel CatBox na chat a domáhal se mě, abych přišel, že má vůči mnou udělenému trestnému bodu námitku. Námitkou, kterou uvedl, bylo, že "to nebylo mířeno ani proti jednomu čelunu AT.. takže mi odstraň ten warn". Přitom v odůvodnění tohoto trestného bodu bylo psáno, že bod je udělen "za navážení se do osob užívajících SOS a za vyjádření, že bys dotyčného 'propleskl'", přičemž byl připojen i přímý odkaz na zdůvodnění, které bylo poskytnuto dříve i uživateli Dream. Tuto námitku jsem tedy vůbec nechápal a vyzval jsem jej, aby si zdůvodnění ještě jednou přečetl.

Následně pokračoval v šeptu mně mířenému CatBox zdůvodňováním všeho možného, ale nevyjádřil se k tomu, proč by měl být tedy trestný bod udělen neprávem, vyjadřoval se pouze k situaci s Dreamem. V šeptu si opakovaně stěžoval "na některé, kteří do všeho strkají nos a kteří zároveň nejsou pedofily", pročež by měli být "vyraženi", načež své jednání o dehonestaci osob užívajících SOS zopakoval znovu:

[21:11:29] s w CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : Jak píšeš správně.. slušne PEDOFILY.. pedofily.. to je to správné slovo :) proto by tu měl mít slovo pedofil.. pokud někdo pedofilní není a jen strká nos kam nemá, tak by měl být vyražen.
(...)
[21:16:10] s w CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : Tak zrovna Dream je slušný člověk :) jsou tu mnohem horší lidé.. pokud někdo příjde a prostě do všeho strká nos a dělá tu jen dusno, tak to potom mi příjde silně nefér..
(...)
[21:28:14] s w CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : Dobře, mám jmenovat jména tech co tu jen bonzují a brečí nad vším co kdo co tu pošle a napíše.. nebudu ti říkat jména :) byl bych totiž další na ráně kdo dostane ban za to že řeknu o tom člověkovi že tu nemá co dělat.. Vadí mi tu a nejsem jedinej :) .. nejsem žádný soudce, ale od dob co se tu ukázal dělá jen dusno. Já jakožto dost pravidlený uživatel si tu nepříjdu dobře, když je tu někdo takový.. pro pedofily není moc míst kde si můžou psát o imtimnějších místech a problémech.. a tak chci aby to tu fungovalo normálně.
(...)
[21:31:02] s w CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : za to že někomu kdo tu jen slídí a volá SOSku za to že nechápe smysl pro humor a myšlení pedofila.. ano, napsal jsem že by si zasloužil proplesk :) .. práskače nikdo nemá rád.

Z toho důvodu, že CatBox nebral varování v potaz a naopak ve svém chování pokračoval, jsem mu udělil dva trestné body, neb se jedná o opakovaný prohřešek. Počet trestných bodů dosáhl celkem šesti, pročež uživatel obdržel týdenní BAN do 3. 1. 2022.

Nicméně ještě trochu poznámek:
  1. Nevím o nikom, kdo by na chování Dreama užil tlačítka SOS.
  2. I kdyby někdo užil tlačítko SOS, není důvod, proč by tento člověk měl být jakkoliv atakován.
  3. Nebudeme vyhazovat nikoho na základě toho, že není pedofilně orientován. Při udělování trestu posuzujeme uživatelovo chování a dodržování pravidel. Zda je či není dotyčný pedofil, je nám v Týmu zcela lhostejné.
Pokud má někdo s jiným uživatelem problém a chce si na něj konstruktivně stěžovat administrátorskému Týmu, vždy se na nás může obrátit (ať už soukromě, prostřednictvím SZ nebo prostřednictvím administrátorského emailu [email protected]). Zatím však musím konstatovat, že jsme od uživatele CatBox neobdrželi žádnou oficiální stížnost na kohokoliv, jen různé nepřímé provokace na chatu, velmi podobné chování v tomto příspěvku citovanému. Naopak jsme obdrželi několikero podnětů od vícero lidí ohledně opakovaně provokativního a atmosféru-kazícího chování uživatele CatBox.

Děkujeme za pochopení,
za Tým ČEPEK,
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 4):
CatBox, Bouře, podivin, Mack
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
CatBox
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Příspěvky: 40
Dal: 31 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Re: Udělen týdenní BAN uživateli CatBox

Nový příspěvek od CatBox »

Gratuluju. Nemám slov :D nebo mám, ale má to smysl ti něco vysvětlovat a zkoušet se s tebou o tom normálně bavit aniž by jsi hrdinsky opět neklikl na to banovací tlačítko ? A přesně takto si váží administrátoři pedofilních lidí na pedofilním webu.. měl jsem něco rozepsané, ale stejnak to nemá cenu, když si stejně budeš lpět na svém názoru. Vlastně přemýšlím zda si počkat na ten tvůj týdenní ban a těšit se až zase budu zpět na chatu, nebo prostě si dát pauzu tak půl roku jako jsem měl na začátku roku a nebo se rovnou na to vykašlat a snažit se najít jinou alternativu pedofilního webu.. jasně, je to moje věc, ale dělá to obrázek o samotném Webu a vedení.. veřejné zveřeňování soukromých zpráv z chatu, banování stálých uživatelů aniž by se s ním hodila řeč o daným problému, nechávání na chatu anonymy a čekat až si někdo vyscreenuje že si tam posíláme holčičky.. a podobně. Měl jsem hodně rád Čepek, ale tohle je spíš už výsměch z vedení. Kolikrát jsem přišel na chat s mými problémy o tom že mám depky, bavit se o tom proč mám takový stavy že brečím kvůli dětem.. a místo toho aby se mi dostala nějaká útěcha, tak spíš si tam někdo povídá jen o tom co se děje v politice a podobně.. a nejsem jedinej kdo nedostává zpětnou vazbu.
Takže když to shrnu, tak dost pochybuji u budoucím chození na chat a všeobecně na web, když to tak funguje. Ani ty fotky co tam posílám nikoho moc nezajímá, to mi je prostě divný že na pedofilním webu málo koho zajímají děvčátka.. když tedy nebudu počítat BLka, chlapečky neposílám, nevím.. ty beru jen jako děti.
Chtěl bych si dát rozumnou řeč o tom proč to tady takhle funguje, když dřív to tu bylo mnohem přátelštější. A když prostě nikdo nebude mít zájem se bavit o tom co se mi líbí, tak nevím co dělá na pedofilním webu.. tedy jestli tomu mám říkat pedofilní web.. třeba jsem jen já ten co je posedlý děvčátky a nic jinýho neřeší.. ale z mé strany to nebude..
Tak už dost řečí a chci vidět vysvětlení jestli to má tedy cenu, nebo si hledat opravdu jiný flek pro pedofily a pokec jen o tom co se mi líbí.
Čest práci holčičkaření!
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 27. 12. 2021, 23:22:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necitujte zbytečně (a ještě navíc celé) příspěvky.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Udělen týdenní BAN uživateli CatBox

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Kdybych měl pocit, že to k něčemu bude, tak bych tady tu tvou odpověď rozebral a odpověděl. Nicméně nemám. V minulosti jsem se s tebou snažil bavit na vícero témat a kdykoliv jsem se o to pokusil, měl jsem dojem, že se bavíme "já o koze, ty o voze".

Nicméně alespoň krátce: Svět se, CatBoxi, netočí kolem tebe. Na tvé neustálé dehonestující vyjádření o ženách a dívkách v pubertě jsem slyšel už několik upozornění, na tvé provokace též. Pořád si stěžuješ na ČEPEK, ale jeden z mála lidí, na které si zdejší pravidelní uživatelé častokrát stěžují, jsi vlastně ty sám. Umíš se bavit ještě o něčem normálně, anebo už zbyla energie jenom na rýpání?

Píšeš, že jsi přišel na chat s tím, že máš depky, ale nikdo ti nedopřál útěchu. Jestli to nebude třeba i tím, jak se tam chováš. Protože poté, co se chováš tak, jak se chováš, tak také necítím motivaci s tebou řešit tvoje problémy. (Přestože jsem si s tebou minimálně na jedno téma, co tě žralo, normálně povídal, ale jestli si to nepamatuješ, je to stejně asi fuk.) Jsou lidi, které si rád vyslechnu (a nejen já), protože se umí chovat k ostatním s respektem a slušně, a proto si zaslouží i respekt a zájem ostatních.

Na závěr akorát krátce k tomu nezájmu o fotky: Můj život se třeba dávno netočí kolem fotek, už vůbec ne kolem fotek holčiček. Pokud někdo pošle na chat fotky, někdy se podívám. Zrovna včera v noci jsme měli s pár uživateli moc fajn diskuzi, která se dětí a fotek týkala. Pár lidem jsem se trefil snad i do vkusu. Děti jsou ale jen jedno z témat, které tady lidé mohou probírat. Nevím, proč by se tady nemohlo debatovat třeba o politice, pokud se o tom dotyční dokážou bavit bez toho, aby přešli do konfliktu.

Jak říkám, dokázal bych to rozebrat víc, ale nějak k tomu necítím motivaci.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvek:
Bouře
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Bouře
Správce sociálních sítí
Bydliště: Internet
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Příspěvky: 862
Dal: 936 poděkování
Dostal: 973 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Udělen týdenní BAN uživateli CatBox

Nový příspěvek od Bouře »

Když jsem si tuhle diskusi pročítala, musela jsem se opravdu od srdce hluboce smát nad pošetilostí některých uživatelů. :D
Je mi jasné, že Catbox mluvil dost o mně, protože marně přemýšlím, koho mohl myslet tou nepedofilně orientovanou osobou, která sem dodnes pravidelně chodí, a která podle něj nemá smysl pro humor.
CatBox → MR_Xguard: pravda no.. blbiny dělal, ale když místí uživatelé nemají smysl pro humor, tak to je smutný když se hned nad tím rozbrečí a zavolá dotyčný uživatel zbytečnou pomoc :)
Zbytečná určitě nebyla. Tady je prostě zakázáno mluvit tak hnusně o dětech at tu jsem já, či nejsem. Tyhle pravidla tu byli ještě před mím příchodem, tudiž nemají nic společného se mnou. Tady prostě bude slušný chat.
CatBox → MR_Xguard pokud je tu ale nějaký bulík co nemá nic na práci a jen oxiduje
Čím přesně tu oxiduju? Už jen tím že tu jsem a nejsem pedofil, mám poměrně nízký věk a jsem žena, které jsou podle tvých výroků snad největší zlo na světě?
tak bych ho vlastnoručně propleskl :)
Opravdu hrdinské mlátit malou holku. Dovolil by sis tohle třeba na 2 metrového chlápka? Opravdu dospělé řešit spory fyzickým násilím, jak malé děti. Gratuluji. *good*
CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : Jak píšeš správně.. slušne PEDOFILY.. pedofily.. to je to správné slovo :) proto by tu měl mít slovo pedofil.. pokud někdo pedofilní není a jen strká nos kam nemá, tak by měl být vyražen.
Aha, takže každý, kdo není pedofil a je žena, tak tu nemá co dělat, pokud se ozve a něco se jí opravěně nelíbí.... Hmm to mi zavání diskriminací. Co mi to jen připomíná. Je zábavné jak hrozně ti vadí, že někdo odsoudí pedofily jen na základě toho, že jsou pedofilové a společnost vás má chápat, ale pak, když sem příjde někdo z veřejnosti, někdo kdo vás chápe, tak je hned ten špatnej, už jen tím, že tu je. :D
Jenže tenhle web je pro všechny lidi, co dodržují pravidla a nepřišli sem škodit včetně veřejnosti. Můžu sem tedy chodit i já a tobě to může být jedno a já si tu budu chodit dál. ;)
CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : Tak zrovna Dream je slušný člověk :) jsou tu mnohem horší lidé.. pokud někdo příjde a prostě do všeho strká nos a dělá tu jen dusno, tak to potom mi příjde silně nefér..
Jediný, kdo tu dělá dusno jsi ty se svými názory, jako by ženy snad byli čiré zlo včetně mladých pubertaček. Jsi to ty, kdo pořád vyvolává nějaké konflikty a pořád jen do všeho rýpe a kritizuje. Popravdě mi příjde, že poslední dobou naopak chodíš akorát kazit lidem náladu, a nebo snad trolit. Když se ti čepek tak nelíbí, proč sem pořád chodíš? Ještě by mě zajímalo, čím konkrétně tu dělám dusno... Tím, že někomu domluvím, pokud se vyjadřuje nechutně o dětech jako například Dream a celou tu věc řeší pak administrátoři, protože je proti pravidlům a slušnému chování?
CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : Dobře, mám jmenovat jména tech co tu jen bonzují a brečí nad vším co kdo co tu pošle a napíše.
Tohle není bonzování, ale nahlášení problému a bylo to tak správně. Spolu s Dreamem si myslíte, že já jsem zavolala nějakou SOSku. Já však žádnou SOS nevolala, ale když to zpětně pročítám, tak jsem možná měla. Baví mě ale, jak bez jakýchkoliv důkazů, obviníte mě. :D
CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : byl bych totiž další na ráně kdo dostane ban za to že řeknu o tom člověkovi že tu nemá co dělat.. Vadí mi tu a nejsem jedinej :)
Ano. Je mi jasné že myslíš mě. Máš nějaké solidní důvody, proč bych tu neměla být, kromě toho kolik mi je, jsem žena a nejsem pedofil? Ale no tak... To neumíte vymyslet nějaké skutečné důvody? *girl_haha*
Že nejsi jediný, komu tu vadím. No i když tuším, tak si ráda vyslechnu komu tu vadím a kvůli čemu. Názory lidí ze zakázaného webu, kteří sem ani nechodí, a nebo už dávno zabanovaných lidí jsou mi ale úplně šumák. :D
nejsem žádný soudce, ale od dob co se tu ukázal dělá jen dusno. Já jakožto dost pravidlený uživatel si tu nepříjdu dobře, když je tu někdo takový.. pro pedofily není moc míst kde si můžou psát o imtimnějších místech a problémech.. a tak chci aby to tu fungovalo normálně.
Furt jsem nedostala odpověd.... Čím tu dělám dusno? Takové řeči o dětech tu byli zakázané už dávno. Zakazuji snad někomu mluvit o dětech? Ne. Vadí mi tam snad posílání fotek dětí pokud jsou slušné? Ne. V čem je tedy problém? Očividně úplně v něčem jiném.
Mimochodem je Čepek taky jedno z mála míst na CZ/SK internetu, kde se o dětech mluví slušně a je i pro veřejnost. ;)
za to že někomu kdo tu jen slídí a volá SOSku za to že nechápe smysl pro humor a myšlení pedofila..
Hmm jak tu jako slídím? Jsem úplně normální člen, který se tam zapojuje do diskuse. *girl_sigh*

Jsem tu 2,5 roku. Za tu dobu jsem tu zažila lecos. Říkalo se o mně, že jsem novinář, policajt, či že jsem někdo z uživatelů. Lidé mi dlouho nevěřili, že nejsem žádný trol ani policajt, ale holka, která má prostě pochopení a chápe tuhle problematiku. I přes to všechno tu pořád jsem. Co by mě mělo zastavit? Mě nezničíš, nevyženeš a neumlčíš. :)
Když jsem tu byla jako nováček, nepamatuji si, že bys měl vůči mě nějaké větší výhrady. Byl jsi jeden z mých prvních kamarádů tady na webu, pamatuješ? Byl jsi normální kluk, který se zajímal o elektroniku a o holčičky. Občas jsme prohodili nějaké slůvko. Hrozně ses změnil. Hrozně ses zkazil. Mě sis na chatu nedávno zablokoval, pro mě z docela nevysvětlitelného důvodu. Lidé se mění, ale bohužel někteří k horšímu.
Zamet si před vlastním prahem...
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
Uživatelský avatar
Bouře
Správce sociálních sítí
Bydliště: Internet
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Příspěvky: 862
Dal: 936 poděkování
Dostal: 973 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Udělen týdenní BAN uživateli CatBox

Nový příspěvek od Bouře »

Avšak i přes to všechno si nemyslím že je Catbox zlý člověk.
Nevím, co se stalo. Nevím, proč se najednou začal chovat takto. Vím však, že vždy takový nebyl. Nevím. Myslím si, že Catbox je velmi neštastný člověk, a proto se chová takto. Možná si zažil ted něco fakt špatného, a proto zanevřel na společnost. I když ho to neomlouvá, myslím, že mu jde pořád pomoci avšak potřebuje větší pomoc. Ne všichni odborníci jsou dobří... plno z nich má předsudky. Jsou ale tací, kteří umí pomoci. Na Parafilika slyším jen a pouze samou chválu a to hlavně od pedofilů jako ty Catboxi. Od těch lidí, co tam byli z tohoto webu jsem neslyšela ani jednu blbou recenzi, protože tam mají ti lidé opravdu pochopení. Mohli by ti dost pomoci a s tím, s čím by ti nedokázali pomoct, tak by zase mohli znát kontakty na jiné lidi, kteří by ti s tím daným problémem pomohli. :) Má to ale jednu podmínku a to je, že musíš sám chtít.
Nic není černobílé. Proto bych byla ráda, aby ses nad tím zamyslel a na toho Parafilika šel. Doufám, že se rozhodneš správně a jednou tě budu zase moci přivítat na chatu. Omluva a sebereflexe je něco, co se tu opravdu cení. Nerada bych, aby se tu někdo cítil nechtěně, i když se může dát do kupy. Od toho tady přece nejsme. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1059
Dal: 383 poděkování
Dostal: 709 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Udělen týdenní BAN uživateli CatBox

Nový příspěvek od Fx100d »

Jelikož se diskuze stočila k *off_topic* bylo téma rozděleno. Můžete se dále bouřlivě vyjádřit v bouřlivé diskuzi o Bouři.
 ! Zpráva od: Marco Freeman
EDIT: Pokud by se ještě uživatel CatBox chtěl vyjádřit k udělenému trestu, může tak učinit i v tomto zamknutém tématu prostřednictvím zaslání příspěvku na email [email protected], kde uvede, že chce daný text zveřejnit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fx100d za příspěvek:
Bouře
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů