Řvala jsem u obrazovky, znechucením. Fotky penisů dostávají na seznamkách i děti (iDnes.cz)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2423 poděkování

Řvala jsem u obrazovky, znechucením. Fotky penisů dostávají na seznamkách i děti (iDnes.cz)

Nový příspěvek od Cykle02 »

Displej telefonu se rozsvítí s novou zprávou. Avšak místo textu se objeví fotografie ztopořeného penisu. Takový pohled není pro většinu žen nic neobvyklého, podle zahraničních výzkumů se s nevyžádanými fotkami přirození setkala přibližně každá druhá. Nemusí se však nutně jednat o parafilii, tedy poruchu sexuální preference, dotyční se mohou snažit naplnit své sociální potřeby či zkrátka nevhodně zaujmout.

Jedná se o častý fenomén, setkala se s ním téměř každá dívka či žena, která se někdy zaregistrovala na online seznamce. „Pamatuju si to ještě z dětství, kdy mi bylo tak deset let. Měla jsem profil na Lidé.cz, kde jsem si psala s kamarády ze školy. Doteď si ale vzpomínám, jak jsem křičela, když mi jednou ve zprávách přistál něčí penis. Bylo to nechutné chlupaté přirození, ze kterého by se každému leda tak zvedl žaludek,“ popisuje pětadvacetiletá Karla jednu ze svých prvních zkušeností.

„Kohokoli se zeptáte, tak vám řekne, že minimálně jeden nevyžádaný dickpic dostal. Často se o tom bavíme s kamarádkami a děláme si z těch fotek legraci. Neznám ani jednu, které by fotografie nějakého růžového slizkého penisu přišly přitažlivé,“ dodává.

Když jsem si vzala brýle, byla jsem zděšená, že se o kapra ani zdaleka nejedná. Teď už vím, že některé zprávy si nemůžu zobrazovat.

Alena Schillerová
ministryni financí

Přečetli jste jen část článku. Pokračujte s iDNES Premium

Plný text přístupný pro členy VIP: https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=58243#p58243
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?