https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cina-utoky-zahranicni-novinari-zaplavy.A210728_093105_zahranicni_aha
Novináři z Evropy a USA si stěžují na šikanu a napadání od obyvatel v Číně, za které může tamní propaganda. Myslím, že se ocitli ve stejné situaci, jako pedofilové. Novináři také vedou propagandu proti pedofilům a opakují dokola nepravdivé informace o pedofilech, protože to přitahuje pozornost veřejnosti a zvyšuje jim to výdělky. Nyní ochutnali, jaké to je, být na druhé straně a zažívat šikanu a napadení zfanatizovaným davem.
Novináři ochutnali vlastní medicínu
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 292 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
Novináři ochutnali vlastní medicínu
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 383 poděkování
- Dostal: 1385 poděkování
Re: Novináři ochutnání vlastní medicínu
Zas bych odlišoval novináře, kteří se snaží pravdivě informovat i za cenu ohrožení svého života, od těch amatérských přebíračů zpráv, kterým píšu.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 292 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
Jo, to je pravda. Není novinář, jako novinář. Jen mi ten článek připomněl tuhle analogii. A slušní pedofilové jsou také házení do jednoho pytle s těmi, kteří dětem ubližují. Také bych mohl pak říct: novinář jako novinář. Svět ale není černobílý.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Dal: 1232 poděkování
- Dostal: 3014 poděkování
My taky informujeme pravdivě o pedofilii za cenu ohrožení našeho života. Čili ta analogie tam určitě nějaká je.

Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi!