Fotbalista pykal za pedofilii, teď má druhé dítě. Expartnerka ho vzala na milost (CNN Prima NEWS)
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 383 poděkování
- Dostal: 1381 poděkování
Fotbalista pykal za pedofilii, teď má druhé dítě. Expartnerka ho vzala na milost (CNN Prima NEWS)
Britský fotbalista Adam Johnson, který si odpykal trest za sex s patnáctiletou dívkou, se stal opět otcem. Matkou chlapečka je Stacey Floundersová, bývalá letuška, která během kauzy Johnsona označila za „arogantního podvodníka,“ co jí zničil život, a rozešla se s ním. Během lockdownu způsobeného pandemií koronaviru se ale opět dali dohromady. Narození dítěte berou jako nový začátek. Dvojice údajně zvažuje stěhování do zahraničí.
Floundersová má s Johnsonem už dceru. Novorozenému chlapci a matce se prý daří dobře. „Adam a Stacey jsou nadšení, že jsou opět rodiči – a že se jim narodil chlapeček. Stacey se cítí skvěle. Všechno proběhlo tak, jak si přála, a teď si mateřství opravdu užívá a ukazuje svého chlapečka přátelům a rodině,“ řekl jeden z přátel deníku The Sun.
„Být mámou a mít rodinu je vše, co si kdy přála. Je naprosto nadšená. Tohle je nový začátek, který si přáli. Oba jsou šťastní,“ dodal kamarád s tím, že pár toho hodně prožil a Floundersová je nyní „šťastnější než kdy jindy“.
Pár začal znovu budovat svůj společný život během lockdownu, kdy spolu trávili hodně času a starali se společně o dceru. Předtím Floundersová chodila s tehdejším fotbalistou týmu Sheffield Wednesday Garym Madinem.
Johnsona odsoudili na šest let
Floundersová prý také Johnsona nikdy nenáviděla ani ho nepovažovala za pedofila, přestože byl odsouzen za sexuální styk s patnáctiletou fanynkou. Johnson měl s nezletilou sex v době, kdy jejich dceři byly pouhé tři týdny.
Johnson byl odsouzen v roce 2016 k šestiletému vězení. Po odpykání poloviny trestu byl v březnu 2019 propuštěn. Poté podle webu Daily Mail vydal prohlášení, ve kterém veřejně vyjádřil lítost nad svými činy, které „vedly k odsouzení a uvěznění“. Omluvil se také přátelům, rodině a poděkoval všem příznivcům, kteří ho podpořili.
Bývalý anglický útočník byl členem týmu Manchesteru City, který v roce 2011 vyhrál FA Cup a v roce 2012 získal titul v Premier League. Ve stejném roce Johnson přestoupil do Sunderland AFC.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1232 poděkování
- Dostal: 3014 poděkování
Re: Fotbalista pykal za pedofilii, teď má druhé dítě. Expartnerka ho vzala na milost (CNN Prima NEWS)
Tak to je pedofilie jak vyšitá, zase použití pojmu ve špatném významu.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Mediální analytik
Re: Fotbalista pykal za pedofilii, teď má druhé dítě. Expartnerka ho vzala na milost (CNN Prima NEWS)
Reakce na https://cnn.iprima.cz/fotbalista-odsouzeny-za-pedofilii-se-stal-opet-otcem-expartnerka-ho-vzala-na-milost-30333
Povedený článek „Fotbalista pykal za pedofilii, teď má druhé dítě. Expartnerka ho vzala na milost“
Ten váš článek mě opravdu pobavil. Napsat o člověku, že měl pykat za pedofilii, kvůli styku s patnáctiletým děvčetem, v kontextu českého práva znamená, že u nás je legální „pedofilie“. Fakt, to se vám povedlo. Tolik jsem se opravdu dlouho nezasmál. Pro příště si radši nastudujte příručku pro novináře – jak psát o pedofilii a správně využívat odbornou terminologii.
Cykle02, člen ČEPEK
Povedený článek „Fotbalista pykal za pedofilii, teď má druhé dítě. Expartnerka ho vzala na milost“
Ten váš článek mě opravdu pobavil. Napsat o člověku, že měl pykat za pedofilii, kvůli styku s patnáctiletým děvčetem, v kontextu českého práva znamená, že u nás je legální „pedofilie“. Fakt, to se vám povedlo. Tolik jsem se opravdu dlouho nezasmál. Pro příště si radši nastudujte příručku pro novináře – jak psát o pedofilii a správně využívat odbornou terminologii.
Cykle02, člen ČEPEK
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 10
- Dal: 1274 poděkování
- Dostal: 527 poděkování
Nechápu, že jim CNN tu licenci nezruší…
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 5
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 36 poděkování
Wow, už to opravili.Cykle02 píše: ↑sobota 31. 7. 2021, 12:28:01 Reakce na https://cnn.iprima.cz/fotbalista-odsouzeny-za-pedofilii-se-stal-opet-otcem-expartnerka-ho-vzala-na-milost-30333
Cykle02, člen ČEPEK

-
- Mediální analytik
Změnili titulek článku.
na
Fotbalista pykal za sex s nezletilou, teď má druhé dítě. Expartnerka ho vzala na milost (CNN Prima NEWS)
na
Fotbalista pykal za sex s nezletilou, teď má druhé dítě. Expartnerka ho vzala na milost (CNN Prima NEWS)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1232 poděkování
- Dostal: 3014 poděkování
Což je super. 

Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- Dal: 135 poděkování
- Dostal: 424 poděkování
Hm.. mozno je to iba preto, lebo je fotbalista. Mozno keby bol obycajny robotnik na stavbe trebars tak by sa na neho vykaslala.