„Heterosexuálně založený pedofil hledá přátele.“ Poslanec Nacher poukázal na posun hranic normality (Sputnik Česká republika)
(Dezinformační web)
Na sociálních sítích vypukla přestřelka mezi aktivisty a politikem za hnutí ANO kvůli lidem, které „přitahují děti“. Dovolil si vedle sebe postavit pedofily a LGBT.
Uživatelka Twitteru Marie Sedláčková publikovala několik fotografií obrazovky ze stránky www.pedofilie-info.cz (Československá pedofilní komunita, ČEPEK), kde například jistý „heterosexuálně založený pedofil na holčičky ve věku přibližně od 4 do 11“ píše, že „hledá přátele“.
„Tak tohle je prosím dámy a pánové spolek, který ve svých stanovách uvádí jako jeden ze dvou způsobů financování „dotace a příspěvky ze státního rozpočtu nebo jiných veřejných rozpočtů, granty apod.“ Na tohle přispíváme?“ reagoval pedofilní komunitu uživatel Twitteru Marek.
Jedním z těch, kdo se do diskuze okolo pedofilie zapojil, byl i poslanec za hnutí ANO Patrik Nacher. Ten ve svém komentáři na Twitteru poukázal na neustálé posouvání hranic směrem od normality a na neustále rostoucí počet písmenek ve zkratce LGBT.
„Ty hranice se posouvají, proto se počet písmenek rozrůstá LGBTQI… Za pár let to budeme muset akceptovat a slova o tom, jestli to je „normální” nebudou přípustná,“ napsal Patrik Nacher na svých sociálních sítích.
Na Nachera za jeho slova okamžitě zaútočili někteří sledující. Vadí jim spojování pedofilie a LGBT.
„Skandální! Patrik Nacher spojuje pedofilii a LGBT+ lidi. Když to samé před lety udělala poslankyně Nytrová, pozval si ji Sobotka veřejně na kobereček a v dalších volbách nekandidovala. Pan Nacher je lídr ANO v Praze. To jsou ty „konkrétní činy“, Andreji Babiši!“ uvedla uživatelka Adéla Horáková.
Horáková kromě tohoto svého vyjádření Nachera konfrontovala hned v diskuzi pod jeho tweetem.
„Pane Nachere, spojujete zde pedofilii a gaye, lesby, bisexuály, trans* a intersex lidi. To je skandální. Na základě čeho? Víte, že 90 % sexuálních útoků na děti spáchají heterosexuální muži, kteří ani nejsou pedofily? Asi jste se neobtěžoval si nic zjistit, jako vždy, jen útočíte,” napsala.
Nacher na ni reagoval výzvou, aby si jeho slova přečetla ještě jednou, neboť si prý vymýšlí a vyrábí nepřátele, aby měla proti komu bojovat.
„Nikoliv, nic nespojuji, přečtěte si to ještě jednou a pořádně, nevytvářejte chiméry. Vyrábíte si nepřátele, abyste mohla proti někomu bojovat a čerpat finance, nebo jaký to má smysl?” uvedl Patrik Nacher.
ČEPEK
„Jsme skupina lidí, kterou spojuje jedna věc – erotická náklonnost k dětem,“ uvádí na svých stránkách Československá pedofilní komunita a dodává: „Naším cílem je především poskytnutí informací o pedofilii mladým lidem na počátku puberty, kteří zjišťují, že je sexuálně přitahují děti nebo mladiství. Chceme těmto lidem pomoci se s jejich menšinově zaměřenou sexualitou smířit a přizpůsobit se společnosti tak, aby byli sami se sebou spokojeni, aniž by porušovali společenské normy nebo dokonce zákon.“
Spolek na svých stránkách dále píše, že jeho cílem není „legalizace sexuálních aktivit s dětmi, snižování věkové hranice k legálním sexuálním aktivitám, zavádění registrovaného partnerství nebo manželství s dětmi, omlouvání pachatelů trestných činů páchaných na dětech či dokonce jejich krytí“.
ČEPEK ve svých stanovách uvádí, že je financován mimo jiné ze státního rozpočtu České republiky a jiných veřejných rozpočtů formou grantů, dotací a příspěvků.
„Heterosexuálně založený pedofil hledá přátele.“ Poslanec Nacher poukázal na posun hranic nor... (Sputnik Česká repubka)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 364 poděkování
- Dostal: 2646 poděkování
„Heterosexuálně založený pedofil hledá přátele.“ Poslanec Nacher poukázal na posun hranic nor... (Sputnik Česká repubka)
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 567 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Re: „Heterosexuálně založený pedofil hledá přátele.“ Poslanec Nacher poukázal na posun hranic nor... (Sputnik Česká repu
Mohu se při této příležitosti zeptat, zda spolek za rok svojí existence přijal peníze od někoho jiného, než od členů komunity a zda přijal nějaké peníze od státu. Vím, že stanovy tuto možnost připouští a předpokládám, že pokud bychom nějakou dotaci získali, že by si administrátoři takovou zprávu nenechali pro sebe, tak se jen chci ujistit, že mi něco neuteklo. Děkuji za odpověď.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 411 poděkování
- Dostal: 753 poděkování
Re: „Heterosexuálně založený pedofil hledá přátele.“ Poslanec Nacher poukázal na posun hranic nor... (Sputnik Česká repu
Ne, zatím jediné příjmy jsou od členů komunity. Čerpat dotace v plánu není, tato možnost je ve stanovách jen jako možnost do budoucna, kdybychom třeba vymysleli nějaký konkrétní projekt, aby se případně o dotaci mohlo zažádat.Daniel píše: ↑čtvrtek 22. 7. 2021, 13:11:51 Mohu se při této příležitosti zeptat, zda spolek za rok svojí existence přijal peníze od někoho jiného, než od členů komunity a zda přijal nějaké peníze od státu. Vím, že stanovy tuto možnost připouští a předpokládám, že pokud bychom nějakou dotaci získali, že by si administrátoři takovou zprávu nenechali pro sebe, tak se jen chci ujistit, že mi něco neuteklo. Děkuji za odpověď.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 323 poděkování
Ten člověk nic nechápe. Třeba i tak jednoduchou věc, že homo sapiens sapiens je společenský tvor, a tak každý většinou vyhledává společnost, nějakého životního partnera. Pokud jedinec žije sám, tak riskuje, že ze samoty bude mít stres, ze stresu úzkosti a deprese, nižší kvalitu a délku života. Navíc žít sám je děsně drahé. Ale to nepochopí. Ono totiž všichni teleiofilové nemyslí na nic jiného, než na sex... A už vůbec ne člověk, který nebere 20 000 kč čisté mzdy a 15 000 kč dá na nájem.
-
- Administrátor
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2061 poděkování
- Dostal: 868 poděkování
Když si tyhle diskuze čtu a vidím tam, jak by nás chtěli zabíjet a pak tam někdo od nás oponuje někomu jinému, že "pedofil má deprese, smutný život a sklony k sebevraždě", tak se divím, že tam ty lidi pořád nepíšou "dobře mu tak, že má deprese, jen ať se zabije, aspoň si s ním nikdo nebude muset špinit ruce"

Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1780 poděkování
- Dostal: 3685 poděkování
Veškeré příjmy máme uvedené ve vlákně Platby dárců a členů ČEPEKu.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Administrátor
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2061 poděkování
- Dostal: 868 poděkování
Možná by to k takovým diskuzím psát "Naše přijmy jsou od členů a jiných externích dárců. Vy nám můžete také přispět, budeme rádi."Kasz píše: ↑čtvrtek 22. 7. 2021, 21:52:39Veškeré příjmy máme uvedené ve vlákně Platby dárců a členů ČEPEKu.

Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1600 poděkování
- Dostal: 817 poděkování
Též na AC24.
Naposledy upravil(a) pbd dne pátek 23. 7. 2021, 14:05:59, celkem upraveno 1 x.