registrace

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Vladislav

registrace

Nový příspěvek od Vladislav »

Dobrý den. 1. 7. jsem se registroval na Čepek. Přišel mi email: "Váš účet je momentálně neaktivní, administrátor fóra ho bude muset
aktivovat, než se budete moci přihlásit. Obdržíte další e-mail, až toto administrátor provede."
Od té doby jsem nic neobdržel. Netuším, zda je chyba na mé či vaší straně.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1527 poděkování
Dostal: 3410 poděkování

Re: registrace

Nový příspěvek od Kasz »

Váš účet pravděpodobně neprošel schválením. Pro řešení uvedeného problému napište, prosím, na e-mail: [email protected]
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Radim

Nový příspěvek od Radim »

Pane administrátore, rád bych se Vám vysral na záda. Potom si uvědomíte že je zneužívání dětí špatná věc a rozhodně byste to nepropagoval tímto způsobem. Vaše webová prezentace se mi silně hnusí.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

My si ale plně uvědomujeme, že zneužívání dětí je špatná věc. ČEPEK byl, je a vždy zcela bude proti jakýmkoliv sexuálním kontaktům s dětmi.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 554 poděkování
Dostal: 717 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Radim píše: středa 14. 7. 2021, 12:30:22 Pane administrátore, rád bych se Vám vysral na záda.
Vážený pane Radime,

musím říct, že vaše přání je značně atypické. Dostáváme občas návrhy na chirurgickou kastraci, nabídky na léčbu za pomocí Luger 9mm, či žádosti, abychom pokud možno všichni, pokud možno co nejdříve a pokud možno co nejbolestivější smrtí zemřeli. Nicméně nevzpomínám si, že by v minulosti někdo toužil pošpinit kohokoliv z komunity svými fekáliemi.

Napadlo mě, zdá vaším problémem nemůže být sexuální deviace nazývána koprofilie či saliromanie, a zda ve skutečnosti nemáte potřebu sám sobě dokazovat, že nejste ten největší uchylák na planetě. Pokud by tomu tak bylo, tak vás ujišťuji, že i když mi vaše přání připadá nechutné a zvrhlé, tak vás za vaše touhy nijak neodsuzují, a že se za své pocity nemusíte stydět. A i když to asi bude složité, tak vám přeji nalezení vhodného protějšku, se kterým budete moci své touhy realizovat a který vám k takovým aktivitám poskytne informovaný souhlas.

Pokud byste potřeboval, na našich webových stránkách naleznete mapu sexuologů.

Daniel
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Dal: 862 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Nový příspěvek od Zappart »

Radim píše: středa 14. 7. 2021, 12:30:22 Pane administrátore, rád bych se Vám vysral na záda. Potom si uvědomíte že je zneužívání dětí špatná věc a rozhodně byste to nepropagoval tímto způsobem. Vaše webová prezentace se mi silně hnusí.
Zajímalo by mne, zda tuto léčbu pedofilílie (výkaly na záda) hradí pojišťovna a jak je účinná. Pan Radim ji zřejmě vyzkoušel.
Stejně tak by mne zajímalo, kdy pan Radim našel nějakou propagaci zneužívání dětí
Uživatelské jméno

Nový příspěvek od Uživatelské jméno »

Chat již není v provozu pro návštěvníky?
Marco Freeman
Administrátor
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny
(Telegram dávám po dřívější komunikaci)
Dal: 1098 poděkování
Dostal: 2054 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Uživatelské jméno píše: středa 18. 8. 2021, 20:21:57Chat již není v provozu pro návštěvníky?
Zdravím,

před lety býval chat otevřen návštěvníkům permanentně, bohužel jsme ale kvůli opakujícím se problémům ze strany návštěvníků museli přejít na současný systém, kdy návštěvníky pouštíme jen nepravidelně a na dobu, kdy jejich přítomnosti může být přítomen administrátor s dostatkem času na sledování diskuze a případně i její korigování, pokud by s návštěvníky byly problémy. Nelze proto spoléhat na dobu, kdy administrátor návštěvníky povolí. Doporučujeme proto registraci.

Pěkný den,
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

My jsme se web vždy snažili mít otevřený i pro neregistrované, registrace byly schvalované automaticky. Bohužel ale díky neustálým problémům s lidmi, kteří přišli jen otravovat, jsme museli přikročit k ručnímu schvalování registrací, kdy každou registraci pečlivě individuálně posuzujeme. Poděkovat za tento stav tedy můžete různým trollům a provokatérům.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 380 poděkování
Dostal: 706 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Návštěvníky povoluji většinou o víkendu, kdy na to mám čas. Tento víkend nejspíš čas mít budu. :)
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.