Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Fx100d píše: ↑pondělí 23. 8. 2021, 15:17:01
To máš sice pravdu, ale řešení, jako tu popisuje Podivín, jak to funguje ve Švícarsku mi sice u 14 a 16 tiletých přijde v pořádku a řeší to tuto situaci, ale jakmile ten 16tiletý dosáhne 18 let, najednou s tou dívkou mít sex už nemůže a musí počkat, až jí bude také 18 a víc.
Takhle to popisoval Marco v Maďarsku. Ve Švýcarsku může mít dospělý sex s dítětem mezi 16. a 18. rokem, ale jen pokud není v nadřízené pozici (vedoucí, učitel, ...). A ta podmínka max. rozdílu 3 let u mladších než 16 zase zajišťuje, že tam nevznikne ta blbost jako v Maďarsku, že jeden rok spolu mohou a druhý rok ne, protože chlapci je víc než 18 a dívce ještě nebylo 14, ikdyž v jeho 17 už s ní jako 12 letou mohl mít sex
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Pak to je trochu promyšlenější, ale i tak si myslím, že příliš komplikované a to je zbytečné. Pořád jsem názoru, že si čtrnáctiletá může rok počkat a pak mít sex s kým chce, to jí nijak neublíží. Já zažil první sex v 18 a nemám pocit, že bych byl o něco ochuzen. Ba naopak jsem zpětně rád, že to nebylo v patnácti a nedej Bože abych si v patnácti udělal dítě.
PS: jsem sice pedofil, ale ten sex byl se stejně starou dívkou, tedy osmnáctiletou. Aby nedošlo k mýlce nebo nějakým spekulacím.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
A už jsme opravdu tak bych debatu ukončil. Původní dotaz pisatele směřoval jinam a o sexu jako takovém nebyla řeč. Jednalo se o letmý dotyk na prsou při hře na babu.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Výkřik do tmy: Vadí mi alibismus a infantilní dospěláci. Mozek je potrava pro červy až v rakvi. Láska hory přenáší. - Miluju tuhle stránku i když je trošku cringe&alibi -$orry-
Best of: [23:25:26] s w jenik11 → emma2 : jo a ještě jsem kočárkofil miluji kočárky a rad si na kočárek honím dám na kočárek pláštěnku a pak ho postříkám
Pravděpodobně asi budeš, já sám si to uvědomil ještě dřív. Ale není třeba házet flintu do žita, plnohodnotný život se dá žít se spoustou handycapů. Ať se ti daří!
Kontakt: Dobrý den. Je mi 16. Před měsícem jsem si všiml že se mi líbí deviti desíti jedenácti dvanácti leté holky. Nevím jestli jsem pedofil. Chci si o tom poradit.
Výkřik do tmy: Je mi 16. Asi jsem pedofil. Líbí se mi devíti desíti jedenácti dvanácti lete holky.