Pro všechny nostalgiky či zvědavce jsem obnovil zálohu fóra Pedodaktyl s více než 1700 příspěvky. Fórum běží s náhradní grafikou a značná část jeho dřívějších funkcí je zrušena. Obnovená záloha má sloužit pouze ke čtení, prosím nic tam nepiště a nesnažte se registrovat (což by stejně nemělo fungovat). Záloha také běží na freehostingu, který je pro potřeby fóra značně pomalý, čili procházení zálohy Pedodaktylu chce trochu trpělivosti. A taky doufám, že mi tu zálohu brzo nezruší (přeci jen, freehosting a téma pedofilie mnohdy moc nejde dohromady...).
Protože s tímto fórem nemám už nadále žádné další plány, máte veškeré mé svolení, ba to dokonce vysoce ocením, pokud budete chtít z Pedodaktylu některé své příspěvky zkopírovat na zdejší fórum, případně pokud se tam inspirujete některými tématy a nadnesete je i tady. Je tam hodně zajímavého a byla by škoda, kdyby tyto informace chyběly zde, na společném komunitním fóru.
Záloha Pedodaktylu
Obnovená záloha Pedodaktylu
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Obnovená záloha Pedodaktylu
Naposledy upravil(a) Kuba dne pondělí 24. 9. 2012, 16:55:00, celkem upraveno 1 x.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování