Dnes u nás byla návštěva. Moje sestra (32) a její malá dcera (11) když jsem se koukal na televizi tak mi její dcera sedla na klín že se chce dívat taky No a co se nestalo mě se najednou postavil.. Asi hned po 5 vteřinách jsem jí ze sebe sundal a poslal za rodičema do kuchyně. Cítim se fakt divně a nevím co si o tom mám myslet.. Je normální že se tohlé stane heterosexuálovy? Jako pedofil se fakt necítím.
Stalo se asi bych to neřešil
Tělo mužské je občas prostě nevyzpitatelné a dokáže překvapit když si to nejméně přejeme
Spíš to vidim že ses těšil na manželku a tělo spustilo akci bohužel v nejméně vhodnou dobu
Byl bych v klidu a zapoměl na to
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Přijď mezi nás, rádi tě uvítáme. Podobně jsem si to uvědomil taky.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Taky si myslím že "byl jen zvědavý", ale přesně pro tyhle případy, kdy člověk pociťuje obavy ohledně své sexuality, spustil Ústav duševního zdraví projekt Parafilik, kde si člověk může anonymně o svých obavách promluvit s odborníky. Na stránkách parafilik.cz je možnost kontaktu pomoci. tel., e-mailu, online a i případně navštěvovat komunitní terapii. Také je tu svépomocná komunita pedofilů ČEPEK pedofilie-info.cz , kde si lze o takových problémech promluvit.
Ale s chybou, má být Národní ústav duševního zdraví.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?