Článek proč do 10 let bude nutné zlegalizovat držení DP

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky pedofilie, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Článek proč do 10 let bude nutné zlegalizovat držení DP

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Já nejsem zvíře, ale nemůžu ručit za každého posledního pedofila. Při tvorbě zákonů je vždy třeba vycházet z té nejhorší možné varianty. Zákonodárce nemůže počítat s tím, že při volbě mezi morálním a racionálním chováním si každý vybere to první.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Creepy píše: Promin, ale to mi pripada jako alibizmus, vymluva. Prijde mi to jako bys rikal "sledovani DP musi byt legalni, jinak budeme muset nejake to dite zneuzit." Tim vlastne delas z pedofilu zvirata anebo nesvepravne bytosti, ktere se neumi ovladat.

Navic ja nemam nic proti DP kreslene nebo jakekoliv takove, pri vyrobe ktere nebylo zneuzite zadne skutecne dite. Takove at jsou klidne legalni. Ale ukajet se na tom, jak je skutecne dite zneuzivane, mi prijde nefer vuci tomu diteti.
Tak výmluva? Existují statistiky, které dto dokládají? To je podle mne pádný argument, ne výmluva, výmluva by bylo například odvolávání se na svou slabost, či sexualitu.
Navíc já, ani nikdo jiný, přece nemohu rozhodovat jakoby všichni lidi jednali tak jak potřebuji, nebo jak považuji za správné! (mluvíme li o lidech) To bychom mohli zrušit policii a armádu s tím, že každý se musí chovat tak aby nebyla třeba a pak tvrdit, že není naší chybou, co bude následovat....

I když na daném DP bude figurovat konkrétní dítě, tak ten nefér čin (pokud nějaký byl) už se stal a nelze ho, bohužel, nijak změnit tím, že budu trestat další lidi. Navíc za DP se stále považují i fotky atd. které se u dospělých za P vůbec nepovažují. A ukájet se může člověk na čemkoliv, třeba na fotce z maturitního tabla. Je to ale jen kus papíru, ne to dítě, kterému to naprosto nijak nemůže ublížit. A na argument "ale ono ví že se na něj někdo dívá a to mu ubližuje" je zase protiargument "ale trestnost držení DP toto nemůže nijak ovlivnit" a druhý "jak to víš že mu to vadí, když se ho nezeptáš, proč rozhoduješ za něj?".

A ohledně toho, že z pedofilů dělám zvířata/nesvéprávné bych dodal
1. ano někteří JSOU nesvéprávní a někteří mají sníženou inteligenci, v milionech lidí se prostě vždy nějaká ta tisícovka takových najde...
2. většinu zneužití NEMAJÏ na svědomí pedofilové mluvíme o lidech obecně...
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Jednorozec píše:Mimochodem já sám bych podobné materiály se mnou klidně nechal šířit (protože věřím, že je to nějakým způsobem prospěšné). Jediné co bych nechtěl aby u nich bylo moje jméno (po xx letech nevíte kdo to je), což obvykle není.
To já taky. :)
Creepy píše:Promin, ale to mi pripada jako alibizmus, vymluva. Prijde mi to jako bys rikal "sledovani DP musi byt legalni, jinak budeme muset nejake to dite zneuzit." Tim vlastne delas z pedofilu zvirata anebo nesvepravne bytosti, ktere se neumi ovladat.
Kdyby to někdo napsal takhle, tak by mi to už nepřišlo jako alibismus, ale jako vydírání.

Celkově vzato si ale taky myslím, že na zákonech týkajících se DP je co upravovat a přinejmenším některé druhy DP by měly být dekriminalizovány. Zároveň se mi ale nelíbí některé argumenty, které jsou proto uváděny, viz například článek o kterém je toto vlákno.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)