Můžu být také pedofilní?

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Rosalie
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 19
Dal: 80 poděkování
Dostal: 66 poděkování

Můžu být také pedofilní?

Nový příspěvek od Rosalie »

Ze začátku jsem si kladla tuto konkrétní otázku: Mohla bych být také pedofilní?

Ahoj, jsem tu nová *daisy* a ráda bych se vám také představila. S některými jsem se už potkala na chatu a tedy o mně už něco málo vědí. Pro zbytek je tu tento příspěvek :) Nejsem zas tak výřečná, ale ukecaná být umím - hlavně když přijde na téma které mě moc baví. Nechci napsat slohovku, ale jak se znám možná se tak stane :D ať tak či onak přeji vám příjemné počteníčko...

Začnu raději takto: Jsem ženského rodu (spíš dívka) a líbí se mi jak chlapečci tak holčičky. Holčičky trochu víc* Tak od 4 do 12ti let u obou pohlaví. Taktéž vyspělé osoby do 30ti let nebo krátce přes 30. Ale když to porovnám s dětmi, výsledek je vcelku jasný. Děti mě po fyzické i psychické
a estetické stránce přijdou mnohem přitažlivější, zajímavější a krásnější a když se nad tím zamyslím, už jako mladší jsem více inklinovala k dětem. Myslím tím, že jsem byla ráda v jejich přítomnosti, hrála si s nimi...ne proto, jak se moje okolí mnohdy mylně domnívalo, že bych byla zaostalejší, níbrž proto, že mě trávení času s dětmi velmi vnitřně naplňovalo. Možná to sami znáte - pokud jste s dětmi tak jakoby se zastavil svět, nevnímáte čas a že máte třeba něco někam vyřídit. V mém případě se to týká hlavně zapomínání na domácí úkoly :D :D

To, že bych mohla být na děti, jsem si uvědomila tak nějak mimochodem.
Jistý čas jsem brouzdala po internetu a hledala si více informací právě o pedofilii. Okolnosti, které mě k tomu vedly byly takové, že mi vadilo, jak se moje okolí o takových lidech vyjadřuje. Dalo by se říct, že jsem si to už tehdy brala dost osobně (avšak podvědomě). Přišlo mi absurdní tvrzení, že pedofil je automaticky brutální sadista nebo psychopat (právě tohle z těch názorů totiž vyplývalo), protože to by pak znamenalo, že i každý "normál" je sadista. Stejné měřítko, ale samozřejmě hloupost tak to není! Jsem jinak velmi tolerantní, nebo spíš dostatečně rozumná a otevřená - tedy alespoň si to myslím a snažím se podle toho jednat.

Když jsem ale zkoušela své okolí přesvědčit a otevřít mu tiskem a řečmi zaslepené oči, nepřímo mě odsoudilo, že jsem se s pedofily spolčila. Tak jsem si řekla, že to chce ještě více informací a důkazů, potvrzení. Při tomto brouzdání jsem narazila také na ČEPEK, který mi pomohl se v sobě ještě lépe vyznat. Hlavně vaše citlivé a moudré poezie a podmanivé osobní zpovědi, ve kterých jsem se více méně našla. Krátce po objevení komunity přišel onen zlom, kdy jsem se zakoukala do jedné asi 9ti leté holčičky. Byla to moc hezká blondýnka. Tehdy mi to přišlo velmi matoucí a připadala jsem si zvláštně, ale myšlenky na ni mě hřály u srdce. I když asi po 2 měsících zakoukanost ustoupila - stále jsem ji chovala v paměti *girl_sigh* ...na to nezapomenu. Byl to pro mě jasný signal, že jsem se v sobě nemýlila, že jsem opravdu pedofilka.

Jsou tu ale dvě věci, které mi stále vrtají hlavou... Jednou z nich je průběh mého coming outu (myslím ten vnitřní - ten vnější byl divočejší). Obecně (i v případě, kdy bych nebyla na děti) nevnímám pedofilii jako něco zvráceného a špatného. Ani nesouhlasím s tím, že pedofil či pedofilka se díky své "nemoci" musí jít léčit nebo vykastrovat - to myslím ani u žen/dívek nejde, ne? Většina pedofilně orientovaných lidí se se svou preferencí zpočátku špatně smiřuje a někteří si ji nepřiznají vůbec. U mě to bylo o dost jinačí. Přiznala jsem si ji v pohodě a nic si nezazlívala. Ani jsem z toho neměla žádné psychické obtíže a jiné úzkosti. Možná je to tím, že jsem dívka, možná sebekontrolou?...nevím. Ta druhá věc je fakt, že se mi některé děti, byť jsou velmi pohledné a spadají do mého preferáče, vůbec nelíbí. Beru je jen jako kamaráda apod., ale nepřitahují mě v erotickém slova smyslu. Možná je to jen dobře...to neumím moc posoudit...Čím to je? Nevíte?

Tak, slohovku už mám za sebou :D jen chci dodat pár věcí: velmi se zajímám o literaturu a vše okolo umění, také píšu...vlastně je toho spousta, ale nechce se mi to všechno do kolonky "zájmy" vypisovat. A jsem velmi ráda, že tu s vami můžu být a vřele doufám, že komunita jenom pokvete!

Mějte hezký den *beach* ,
Rosalie
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 842 poděkování

Re: Můžu být také pedofilní?

Nový příspěvek od Myš »

Rosalie píše: sobota 8. 5. 2021, 20:24:05
Jsou tu ale dvě věci, které mi stále vrtají hlavou... Jednou z nich je průběh mého coming outu (myslím ten vnitřní - ten vnější byl divočejší). Obecně (i v případě, kdy bych nebyla na děti) nevnímám pedofilii jako něco zvráceného a špatného. Ani nesouhlasím s tím, že pedofil či pedofilka se díky své "nemoci" musí jít léčit nebo vykastrovat - to myslím ani u žen/dívek nejde, ne? Většina pedofilně orientovaných lidí se se svou preferencí zpočátku špatně smiřuje a někteří si ji nepřiznají vůbec. U mě to bylo o dost jinačí. Přiznala jsem si ji v pohodě a nic si nezazlívala. Ani jsem z toho neměla žádné psychické obtíže a jiné úzkosti. Možná je to tím, že jsem dívka, možná sebekontrolou?...nevím. Ta druhá věc je fakt, že se mi některé děti, byť jsou velmi pohledné a spadají do mého preferáče, vůbec nelíbí. Beru je jen jako kamaráda apod., ale nepřitahují mě v erotickém slova smyslu. Možná je to jen dobře...to neumím moc posoudit...Čím to je? Nevíte?
Ahoj Rosalie. Na chatu jsem tě nepotkal, takže díky za poutavé představení se.

K tvým dvěma otázkám. Proces vnitřní coming outu je různý jak lidi sami. Někdo si to uvědomí v brzké náctiletosti, někdo ve středním věku. Pro někoho je smíření se sebou snadné, někdo s tím bojuje. Pro mě to bylo svým způsobem uvolňující, protože tušení, že jsem pedofil, jsem měl už dlouho předtím a budovala se ve mě nejistota, jestli to tak fakt je, jestli se to třeba ještě nějak nezmění, když dospěji. U mě vnější coming out následoval poměrně brzo a jo, to pak své komplikace přineslo, ale dopadalo to většinou dobře. Zároveň ale přišly myšlenky, jak naložit s životem, jak se postavit ke vztahům a řešit svoje city vůči dětem. a tak. Nějakou dobu jsem z toho byl zmatený a stále někdy jsem, ale nevybavím si, že bych si to někdy zazlíval. Je to takové, jaké to je.

K druhé otázce. Mě se taky nelíbí všichni kluci v preferenčním věku. Kamarádovi, kterého přitahují dospělé ženy, se taky nelíbí každá žena ve věku, ve kterém se jeho preference soustředí. Myslím, že se není čemu divit, nejde jen o věk, ale o spoustu dalších věcí tělesných i netělesných. Každý máme něco, co považujeme za přitažlivé. Někomu se líbí kdekdo, někomu málokdo. Za sebe musím říci, že by to trochu k zbláznění, kdyby se mi líbil úplně každý :)
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj, vítam ťa na Čepeku. *bye*
pbd
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 0
ve věku do: 10
Dal: 337 poděkování
Dostal: 429 poděkování

Nový příspěvek od pbd »

Ahoj, také tě vítám na fóru, dost opožděně, ale zůstala tady jedna nezodpovězená otázka, na kterou se pokusím odpovědět, i když upozorňuji, že se v tom nevyznám, takže mě prosím případně opravte.
Rosalie píše: sobota 8. 5. 2021, 20:24:05 Jsou tu ale dvě věci, které mi stále vrtají hlavou... [...] Ani nesouhlasím s tím, že pedofil či pedofilka se díky své "nemoci" musí jít léčit nebo vykastrovat - to myslím ani u žen/dívek nejde, ne?
Pokud vím, tak to jde. Smyslem kastrace u sexuálních delikventů je snížení sexuální apetence (touhy) a provádí se buď chirurgicky (velmi vzácně) nebo chemicky (podáváním prášků nebo injekcí). Pohlavní hormony je možné dělit na mužské (testosteron) a ženské (progesteron a estrogeny), přičemž ale mají v těle jak muži tak ženy všechny zmíněné hormony, jen v různém poměru a u žen je, stejně jako u mužů, sexuální apetence ovlivňována testosteronem (jedním ze skupiny androgenních hormonů), takže chemická kastrace u žen probíhá stejně jako u mužů, tedy podáváním anti-androgenů.
Rosalie
Registrovaný uživatel
ve věku do: 19
Dal: 80 poděkování
Dostal: 66 poděkování

Nový příspěvek od Rosalie »

Děkuju vám za odpovědi. Teď už se v tom (a taky sama v sobě) vyznám myslím mnohem lépe.
Myš píše: sobota 8. 5. 2021, 23:01:26 Za sebe musím říci, že by to trochu k zbláznění, kdyby se mi líbil úplně každý :)

Jojo to by asi opravdu bylo :D
Rudy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 25
Dal: 179 poděkování
Dostal: 88 poděkování

Nový příspěvek od Rudy »

Teď už jen se s tím naučit žít a dávat si pozor na špatné lidi
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 2
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Pedofilní žena (nebo dokonce dívka), to je úplný poklad. Zatímco všichni se trápí s tím, jak z pedofilů udělat nepedofily, já celý život řeším to, jak z nepedofilní manželky udělat manželku pedofilní. A fakt to asi nejde :)

Tak tě tu Rosalie trochu opožděně vítám. Snad tu na tebe všichni jsou a budou hodní, a najdeš tu nějaké fajn kamarády.
Rudy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 25
Dal: 179 poděkování
Dostal: 88 poděkování

Nový příspěvek od Rudy »

Dreamer píše: neděle 11. 7. 2021, 23:50:04 Pedofilní žena (nebo dokonce dívka), to je úplný poklad. Zatímco všichni se trápí s tím, jak z pedofilů udělat nepedofily, já celý život řeším to, jak z nepedofilní manželky udělat manželku pedofilní.
Tak to vidím úplně stejně. Ono i mít takovou kamarádku by bylo úžasné. "preferenční" divka se kterou si povídat *curtsey*
Cute Boys
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Možná trochu netradiční, bisexuální pedofilka, kterou zajímají jak dospělí jedinci obou pohlaví, tak se dokáže pokochat pohledem na krásné mladé chlapce :)
Dal: 64 poděkování
Dostal: 30 poděkování

Nový příspěvek od Cute Boys »

Ahoj a vítám tě tu (malinko opožděně, neb sem příliš často nezavítávám) :D, ale snad to nevadí.

Inu, na tvou otázku, zda můžeš být pedofilní už sis odpověděla sama, ale já ti to ze své pozice ženy - pedofilky, můžu rozhodně potvrdit.

Abych se krátce vyjádřila k tomu, co mě zaujalo - určitě se mi také nelíbí všechny děti. Víc jsem se rozpovídala v rozhovoru, který jsem kdysi poskytla jedné redakci, kdybys měla zájem si ho přečíst, tady je odkaz:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pedofil-pedofilni-zena-cepek-rozhovor.A170925_132750_domaci_nub

Vím, že žen tu je opravdu pomálu, tak kdybys někdy chtěla pokecat, neváhej se ozvat ;)
Tony
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 5
Dal: 53 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Tony »

Ahoj Rosalie.

Poklidný coming out podle mě není nic divného. Záleží asi na tom, jak upřímná jsi sama k sobě. Zamilovanost do devítileté slečny jen tak okecat nejde. *coffee* Pro mě byl coming out úleva. Pedofilii jsem přijal okamžitě a pomohlo mi, že můžu nějak pojmenovat odlišnost, kterou jsem u sebe pozoroval.

Že tě přitahují jen někteří lidé, je podle mě normální, ať už se jedná o děti nebo o dospělé. Máš snad nějaký vkus. B-) Že se ti nelíbí pohledné děti, zní ale trochu podezřele. :D

Jsem zvědavý, jak se budou tvoje pocity vyvíjet. Jednu místní pedofilku jsem znal, a nakonec to s ní bylo trochu jinak. Ženská pedofilie je prostě tajemná.