Poslední příspěvek

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Rapunzel

Poslední příspěvek

Nový příspěvek od Rapunzel »

Zdravím,
chci jen říct, že jsem si nechala zrušit účet na ČEPEKu a od zítřka zde nebudu aktivní, nepište mi proto zprávy, můj e-mail již nebude dále funkční, takže ani tam. A upozorňuji, že na pisatele anonymů mám již silné podezření a znám jeho identitu, tudíž, i když nemám jistotu, budu muset v případě poškození mé osoby nechat prověřit pár lidí policií ČR. Nedá se nic dělat, už toho mám po krk.

Mějte se tady fajn a to dobré přeji jen těm dobrým. ;)
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1092 poděkování
Dostal: 1180 poděkování

Re: Poslední příspěvek

Nový příspěvek od Bouře »

Michaelo je to velká škoda. Zrovna lidi jako ty jsou tu fakt potřeba. :( Nejradši bych kdybys tu zůstala ale respektuju to. Škoda že jsou tu takoví lidi kteří ti furt píšou tak nechutné zprávy. :( Je smutné že se lidi postaví proti dobrýmu člověku.
Přeji ti vše dobré do dalšího života.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Tříměsíční výpovědní lhůta je celkem dlouhá, doufám, že si to ještě rozmyslíš.
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Přestávám tady tomu fóru rozumět.
Dřív když člověk chtěl odejít a nebo utlumit své aktivity v komunitě, prostě odešel. Nikdo nedával za mě demonstrativní požadavky na mazání účtu či příspěvků.

Nevím, mám pocit, že s takovou tady zbyde jen admin tým a za tou vlnou odchodů je něco víc, jen nevím co.

Asi vánoční nálady. Počkat nejsme my na vánoční nálady už trochu velcí?....
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Webem už prošlo mnoho lidí, někteří byli v určité fázi aktivnější, jiní pak došli k utlumení, z různých důvodů. Není to nic nového, jen běžné plynutí času. Často jsou v tom zbytečné emoce, protože se liší názory na to, jak by měl tento web fungovat a jak by měl být veden. Ale tak to bylo vždycky, není to nic nového. Ze zkušenosti taky můžu říct, že jenom admin tým tady určitě nezbyde, takových ostentativních prohlášení a odchodů různých lidí v minulosti tady bylo nespočet, a určitě i v budoucnu určitě ještě bude.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Kaszi to určitě ano ale tenhle styl odchodů tu nikdy nebyl a to je to, co mě vede k přemýšlení.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Párkrát už to tady bylo, není to nic nového pod sluncem.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Silesio, já bych hlavně řekl, že Rapunzel tím chtěla sdělit i něco jiného než jen to, že opouští web a komunitu.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

U Michaely mě mrzí důvod, proč odchází. Místo, aby byl náš web místem, kde se může člověk pohybovat bezpečně, je to místo, které obchází lidské svině, které ubližují. Skoro jsem měl chuť v posledním týdnu náš web fakt stopnout na chvilku, aby si to lidi uvědomili… Hnus humus, co někteří dokážou.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2444 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Ať válčíte s kýmkoliv, tak evidentně vyhrává. Připomíná mi to cytokinovou bouři, kdy tělo v boji s patogenem, nevhodnou a přehnanou reakcí dokáže zahubit samo sebe.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Kasz píše: středa 5. 5. 2021, 15:46:22 …je to místo, které obchází lidské svině, které ubližují.
To tedy muselo být něco, když to i vším otrkanou Rapunzel přimělo to tu zabalit.

Díky Rapunzel, že jsi to tu s námi tak dlouho vydržela, a měj se moc hezky.
podivin
Administrátor
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2028 poděkování
Dostal: 853 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Cykle02 píše: středa 5. 5. 2021, 16:20:09Ať válčíte s kýmkoliv, tak evidentně vyhrává. Připomíná mi to cytokinovou bouři, kdy tělo v boji s patogenem, nevhodnou a přehnanou reakcí dokáže zahubit samo sebe.
Dreamer píše: středa 5. 5. 2021, 17:15:37To tedy muselo být něco, když to i vším otrkanou Rapunzel přimělo to tu zabalit.
Tak stačí se podívat na Odpověď pro anonym z 31. 3. 2021, 23:57 a vzpomenout si na ban Codeho/Huskyho a GS a člověku musí být jasno. Sice je Rapunzel dost rázná ženská, že jí nerozhodil hned první anonym, ale pokud takovou břečku (a kdo ví, co ještě) dostává častěji, tak se není čemu divit, že to tady s vzdá, aby jí někteří psychouši neotravovali život. A navíc zrovna ty pomluvy od Codeho byly dost o hubu, kdyby se toho opravdu někdo chytil, tak by měla Rapunzel dost starostí. Ona sem přišla, protože nás chtěla pochopit a podpořit a chtěla o nás zjistit pravdu. Ale když jí šmejdi začnou psát hnusné dopisy, tak chápu, že se už naštvala.
Kasz píše: středa 5. 5. 2021, 15:46:22U Michaely mě mrzí důvod, proč odchází. Místo, aby byl náš web místem, kde se může člověk pohybovat bezpečně, je to místo, které obchází lidské svině, které ubližují.
No jo, holt sem nechodí jen "čistí" pedofilové, bez dalších duševních poruch, ale jsou tu i různí psychopaté. A ti prostě dokáží člověku dost narušit poklidný život. Blbý je, že takovýhle anonymy nejde moc dobře odstavit. Z ČEPEKu dokážete vyházet ten odpad, když tu dělají bordel. Ale když někdo na někoho útočí anonymně přes osobní kontakt, tak s tím nic tady na webu udělat nemůžete :(
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1092 poděkování
Dostal: 1180 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Dreamer píše: středa 5. 5. 2021, 17:15:37
Kasz píše: středa 5. 5. 2021, 15:46:22 …je to místo, které obchází lidské svině, které ubližují.
To tedy muselo být něco, když to i vším otrkanou Rapunzel přimělo to tu zabalit.
Spíš si myslím že je to reakce na to všechno co jí furt chodilo do mailu. Někdy jí tam chodili fakt dost hnusný věci. Tohle člověka nahlodá. :(
Plyne z toho ale určitý ponaučení. Pokud jste mladá žena a nebo matka tak neukazujte svojí identitu. Mohlo by se vám to dost vymstít.
Tímto i trochu apeluju aby si lidi dávali větší pozor na svoje soukromí a komu co říkaj. V každý komunitě jsou nebezpečné svině ale tady je to obzvlášt nebezpečný pokud si nedáte pozor.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně