“Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Mathias8 »

Bouře píše: neděle 9. 5. 2021, 10:43:36 Instanbulský dohovor je proti násilí na ženách a dětech....
Zeny su tak ochranovane, ze ked jej chlap da facku pojde sediet. Dieta, ked povie ze mu ocko dal facku pojde sediet. Alebo ti ho odoberu. Deti si budu robit co chcu. Zeny budu nad muzmi. Odoberu ti dieta koli nejakej banalite a daju ho homosexualnemu paru. Vlada ti do bytu prideli migranta. Budes musiet s nim zit.
Istambulsky dohovor pise, ze bude potrestany kazdy, kto vykona pohlavny ci analny, vaginalny akt teda prenikne pohlavnym organom do tela inej osoby bez jej suhlasu. To znamena, ze ak bude 11 rocna holcicka suhlasit nehrozi ti ziadny postich. Budu zriadene telefonicke linky. Staci ak dieta zavola a povie ze mu ocko dal facku nasledne nato pride socialka odoberu ti ho a daju homosexualnemu paru. V Norsku to tak funguje.

ich cielom je zriadit rodove roly, spretrhat rodiny, znicit manzelstvo, do skol zaviest predmety o gender ideologii. Predavat v obchodoch rovnake oblecenie pre chlapcov a dievcata. Deti aby si mohli vybrat ci chcu byt chlapcom alebo dievcatkom.

Chcu, aby boli deti zmatene a nevedeli co su ci pansexualy, bisexuali, autosexualy a podobne.
Chcu otvorit branu postupne vsetkym orientaciam.

este mam pokracovat?

Nemas predstavu co za svinstvo to je. Citaj medzi riadkami a zisti si co sa deje v Norsku, kde to je zavedene

Johnom Esseff, 65-ročný knaz povedal
"Tato rodova vec je demonicka. Dokonca ani neviem, o koľkých pohlaviach teraz hovoria… Ale viem, že v skutočnosti sú len dve – tie, ktoré stvoril Boh. Takéto oblečenie je súčasťou démonického rozmeru. Diabol sa zameral na deti a vyvolávaním zmätku okolo ich pohlavia. Tvrdiť, že neexistuje žiadny rozdiel medzi pohlaviami, je satanské. Diabol dobre vie, že keď zničí manželstvo, zničí aj tkanivo spoločnosti."
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1087 poděkování
Dostal: 1177 poděkování

Re: “Manželství pro všechny” má být schváleno ve Sněmovně už zítra. Jaká nese rizika? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Bouře »

Mathias8 píše: neděle 9. 5. 2021, 11:51:47
Bouře píše: neděle 9. 5. 2021, 10:43:36 Instanbulský dohovor je proti násilí na ženách a dětech....
Zeny su tak ochranovane, ze ked jej chlap da facku pojde sediet. Dieta, ked povie ze mu ocko dal facku pojde sediet. Alebo ti ho odoberu. Deti si budu robit co chcu. Zeny budu nad muzmi. Odoberu ti dieta koli nejakej banalite a daju ho homosexualnemu paru. Vlada ti do bytu prideli migranta. Budes musiet s nim zit.
Istambulsky dohovor pise, ze bude potrestany kazdy, kto vykona pohlavny ci analny, vaginalny akt teda prenikne pohlavnym organom do tela inej osoby bez jej suhlasu. To znamena, ze ak bude 11 rocna holcicka suhlasit nehrozi ti ziadny postich. Budu zriadene telefonicke linky. Staci ak dieta zavola a povie ze mu ocko dal facku nasledne nato pride socialka odoberu ti ho a daju homosexualnemu paru. V Norsku to tak funguje.
Až na to že dítě ani souhlasit právoplatně nemůže.... Máš nějaký důkaz že je to tak jak říkáš nebo jen vaříš z vody? Dokud nedáš nějaký podložený důkaz tak ti nevěřím.
ich cielom je zriadit rodove roly, spretrhat rodiny, do skol zaviest predmety o gender ideologii. Predavat v obchodoch rovnake oblecenie pre chlapcov a dievcata. Deti aby si mohli vybrat ci chcu byt chlapcom alebo dievcatkom.

Chcu, aby boli deti zmatene a nevedeli co su ci pansexualy, bisexuali, autosexualy a podobne.
Chcu otvorit branu vsetkym orientaciam.
A zase... Tohle máš odkud? Od nějakých dezinformačních nebo sarkastických mediích? Odkud máš něco takovýho? dej mi zdroje od kud jsi čerpal. Docela by mě to zajímalo.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
Mathias8
Registrovaný uživatel

Bouře píše: neděle 9. 5. 2021, 12:22:11 Až na to že dítě ani souhlasit právoplatně nemůže..
Na tom nezalezi. Zakon jasne hovori "do tela inej osoby bez jej suhlasu" je jedno ci to bude chlap, zena ci dieta.

Co mate vsetci s dokazmi? Akokeby musel existovat clanok, ktory pise pravdu. Nastuduj si sama a citaj kazdy clanok medzi riadkami. Nevidis sama co sa tu deje?

To sa neda clankami dokazovat. Istanbulsky dohovor pouziva rodovu terminologiu, ktora by sa u nas standardnym legislativnym procesom neschvalila. Dokument oddeluje pohlavie od rodu. Viac k tomu nemam co povedat
Naposledy upravil(a) Mathias8 dne neděle 9. 5. 2021, 12:46:22, celkem upraveno 1 x.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1087 poděkování
Dostal: 1177 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Mathias8 píše: neděle 9. 5. 2021, 12:39:31
Bouře píše: neděle 9. 5. 2021, 12:22:11 Až na to že dítě ani souhlasit právoplatně nemůže..
Na tom nezalezi. Zakon jasne hovori "do tela inej osoby bez jej suhlasu" je jedno ci to bude chlap, zena ci dieta.
Co nechápeš na tom že dítě dát souhlas nemůže?
Co mate vsetci s dokazmi? Akokeby musel existovat clanok, ktory pise pravdu. Nastuduj si sama a citaj kazdy clanok medzi riadkami. Nevidis sama co sa tu deje?
Ne nevidím a asi ani není co vidět. Furt jsi mi nedal žádné zdroje takže vést tuhle diskusi by bylo zbytečné.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
Mathias8
Registrovaný uživatel

Bouře píše: neděle 9. 5. 2021, 12:46:02 Co nechápeš na tom že dítě dát souhlas nemůže?
A ty co nechapes na tom ze na tom nezalezi? Nemoze teraz ale po zavedeni tohto dohovoru na tom nebude zalezat
Bouře píše: neděle 9. 5. 2021, 12:46:02 Ne nevidím a asi ani není co vidět.
Doporucujem dat si dole ruzove okuliare. Chcu zaviest registrovane partnerstvo dvoch rovnakych pohlavi? Chcu dovolit aby si mohli adoptovat dieta? Vypustili do eteru 90 orientacii. Nevidis ze deti su zmetene a nevedia co su? Pozri ich instagram kazde druhe ma inu orientaciu..

Viac nemam co povedat..
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Kiiax píše: sobota 8. 5. 2021, 18:46:27 Myslím, že tady už se hádáte jen o definici slova "manželství".
Já se nehádám o definici manželství. Ptám se na argumenty, proč by muž+muž nebo žena+žena nemohli vstoupit do manželství. Uspokojivou odpověď jsem zatím nedostal, dostal jsem pouze odpověď, že žena a muž můžou, protože mohou zplodit dítě, a když se zeptám, proč tedy mohou vstupovat do manželství i žena a muž, kteří nemohou zplodit dítě, na to jsem odpověď nedostal. Je tu jen nějaký odkaz na to, co je psáno v zákoně nebo odkaz na to, jaký je původ slova. Ale nic o tom, proč by právně nemohli vstoupit do manželství osoby stejného pohlaví, natož argumentace, komu by to mělo ublížit. Protože přece zákony by měly regulovat něco, co by mohlo někomu ublížit, nebo stanovovat podmínky, kde by docházelo k nějakému střetu zájmů dvou nebo více stran.

Mathias8 píše: neděle 9. 5. 2021, 10:24:36 Ajtak si myslim, ze pride doba, kedy bude legalne mat vztah s dietatom. Ci sa nam to bude pacit alebo nie. Vsetko k tomu smeruje.
Myslím si, že naopak je ve vyspělých zemích tendence uzavírání sňatků s osobami pod 18 let omezit. U nás může "dítě" také uzavřít sňatek, ale musí mít minimálně 16 let a musí zde být nějaký důvod - třeba právě to, že dívka otěhotněla nebo porodila a chtěla by, aby s partnerem žili spolu jako manželé. Ale nemyslím si, že někdy dojde ke snížení této věkové hranice kamkoliv níž než 15 let.

Mathias8 píše: neděle 9. 5. 2021, 10:24:36 Ved co teraz bude branit dvom pedakom prehlasit sa za manzelou a adoptovat si holcicku?
Co dnes brání pedofilům vzít si manželku a mít s ní děti? A to, že si pedofilové adoptují holčičku, znamená, že se k té holčičce budou chovat nějak nevhodně? A když si adoptuje dítě nepedofil, tak to znamená, že dítěti nic nehrozí?

Mathias8 píše: neděle 9. 5. 2021, 11:51:47 Vlada ti do bytu prideli migranta. Budes musiet s nim zit.
Mathiasi, tvoje výroky jsou již delší dobu mimo. Chtělo by to, aby ses trochu vrátil do reality a nevěřil nejrůznějším dezinformacím. Nikdo mě nemůže nutit s někým žít v mém vlastním bytě.

Mathias8 píše: neděle 9. 5. 2021, 11:51:47 Istambulsky dohovor pise, ze bude potrestany kazdy, kto vykona pohlavny ci analny, vaginalny akt teda prenikne pohlavnym organom do tela inej osoby bez jej suhlasu. To znamena, ze ak bude 11 rocna holcicka suhlasit nehrozi ti ziadny postich.
V Istambulské úmluvě se nepíše nic o tom, že pokud bude 11leté dítě souhlasit se sexuálními aktivitami, tak nehrozí žádný postih. V Preambuli se Úmluva odvolává mimo jiné na Úmluvu o právech dítěte (1989) a její Opční protokoly (2000) a Úmluvu Rady Evropy k ochraně dětí před sexuálním zneužíváním a obtěžováním (CETS č. 201, 2007), přičemž v posledním zmíněném dokumentu se píše, že se státy zavazují stanovit limitní věk, pod který není dovolena účast na sexuálních praktikách s dítětem.

Čili naopak, všechny státy, které souhlasí s Istambulskou úmluvou, jsou vlastně zavázány též úmluvami uvedenými v Preambuli, a tudíž se zavazují stanovit věk, pod který - i kdyby dítě se sexuálními aktivitami souhlasilo - se bude jednat o trestný čin.

Byl bych rád, kdybys na našem webu nešířil dezinformace a různé další smyšlenky.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Mathias8
Registrovaný uživatel

Kasz píše: neděle 9. 5. 2021, 13:12:09 Mathiasi, tvoje výroky jsou již delší dobu mimo. Chtělo by to, aby ses trochu vrátil do reality a nevěřil nejrůznějším dezinformacím. Nikdo mě nemůže nutit s někým žít v mém vlastním bytě.
To si myslis ty ze nemoze. Ja zijem v realite. Pokracujte v zacatej diskusii predomnou uz nebudem reagovat. Nic v zlom..
Mad

Re: "Marriage for All" is due to be approved in the House of Commons tomorrow. What are the risks? (VoxPopuliBlog.cz)

Nový příspěvek od Mad »

Oh my God, you are just a moron, are not you? Two paedophiles will get married in order to adopt and sexually abuse a kid? Are you on crack or what is wrong with you? Jesus Christ. I would be embarrassed if I were you to write such things...
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Mad píše: středa 9. 6. 2021, 15:57:24Two paedophiles will get married in order to adopt and sexually abuse a kid? Are you on crack or what is wrong with you? Jesus Christ. I would be embarrassed if I were you to write such things...
Maybe you should be embarrassed, as you showed your inability to understand what you are reading... Well, benefit of a doubt, maybe that was caused by not very good translation. Nobody in this discussion said they wanted to be in marriage with other pedophile to molest kids. Firstly, if anybody said something like this, he would be in police's interest, as preparing a crime is a crime, too. Secondly, we wouldn't allow people on this site to talk about how to abuse any kid. And thirdly, the only mention said our Kiiax here and he wrote that he would marry our other member, he didn't say anything about abusing kids and even before mentioning he wrote "Attention, irony"...

In this topic we mostly discussed rights of homosexual people to get married. If you found a minute to find and read some of the discussion, I would recommend reading it all. Maybe after that you find out, that your message was completely out of place, as this is a legal community with very clear statement, that child abuse is always wrong. :)

Edit: After some time I came to conclusion, that I'm not sure, if you are reacting to our discussion (as I first thought) or to the autor of the article. If to the autor, I would say you are correct, as the article is from a desinformational medium. :D
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community