Je vhodne hlidat dite do 6 let když sem pedo?
Je vhodne hlidat dite do 6 let když sem pedo?
Dle mě ne takove dite vyžaduje mnoho starostlivosti. Čo se tyče umyvani koupani na intyvnych mistech. Nemoci napr. Začervenana na pohlavnom ... treba natirat . tak male dite kolem 3 let si tyhle veci ešte neuvedomuje a dle mě mnoho lidi s nejakou poruchou dejme tomu by to dite mohlo zneužit. o dite to ani nemuže vedet že see snim neco deje...
Tak proto ta otaska je to spravne či takovej človek by se měl stranit deti do 6 let?
Tak proto ta otaska je to spravne či takovej človek by se měl stranit deti do 6 let?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Re: Je vhodne hlidat dite do 6 let když sem pedo?
Otázka by neměla být položená, zda je vhodné, aby dítě mladší 6 let hlídal pedofil. Spíš je na stole otázka, zda člověk, který to dítě bude hlídat, se k tomu dítěti nebude nevhodně chovat. Nevhodně chovat se může jak pedofil tak nepedofil, to se sexuální orientací nesouvisí. Na tvou otázku proto nelze jednoduše odpovědět - záleží na tom, jestli sám cítíš, že ti bude dělat problém se ovládat a nebo ne. Pokud hlídání toho dítěte cítíš jako příležitost k tomu zažít hezké chvilky s osobou, která tě může mít ráda a kterou můžeš o ledacos obohatit a nebo zpříjemnit jí svou přítomností čas, pak je vše v pořádku. Pokud ale hlídání dítěte cítíš jako příležitost k tomu "něco si dovolit", sexuálně se vzrušovat, dělat dobře především sám sobě, plánovat zneužití apod., tak pak tě budu od hlídání dítěte důrazně zrazovat, protože za takových podmínek by pedofil do kontaktu s dítětem přijít vůbec neměl.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
jo trochu sem to zle definoval ...
Ja myslim na to či ten človek odola jak píšeš tam nejsem si jistej. Začínam pochybovat či to zvladnu i jiny lide, a kolik jich zlyhalo bez toho aby se na to prišlo...
Ja myslim na to či ten človek odola jak píšeš tam nejsem si jistej. Začínam pochybovat či to zvladnu i jiny lide, a kolik jich zlyhalo bez toho aby se na to prišlo...
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Jestli si dotyčný člověk není jistý, zda odolá, tak je dobré tuto jistotu něčím posílit - buď teda do takové situace vůbec nejít, a nebo tam jít ještě s nějakou třetí osobou, "kontrolorem", kamarádem, někým dalším dospělým, a rizikové věci, např. to potírání intimních míst mastí přenechat jemu a nebo dělat v jeho přítomnosti. Já třeba vím, že by mě to trochu problémy dělalo, tj. asi by na mě jaksi působilo to, že se budu dotýkat intimních míst, ale na druhou stranu si myslím, že právě proto bych se snažil mast namazat velmi opatrně a tak, jako by to dělal kdokoliv jiný.ksoft píše:jo trochu sem to zle definoval ...
Závěrem: Pokud o sobě pochybuješ, tak to dítě nehlídej.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Věřím že Kasz tuhle otázku zodpověděl ideálně a podstatné je taky, že ty jsi s tím nyní srovnaný a i dyž tě právě tahle otázka a takový problém napadne, nehrozí, že by ses sám k dítěti nevhodně choval. Možná i právě prot, že si tuhle otázku pokládáš a hledáš na ní odpověď, u všeho co se týče našeho kontaktu s dítětem je asi právě to podstatné, neustále si pokládat otázky, sami o sobě pochybovat, ale ne tolik, abychom se na základě toho dítěti vyhýbali a potenciálně i tím mu ubližovali svým nepřiměřeným jednáním. V tom, pokud si to velmi malé dítě neuvědomí, nezapamatuje a proto by jaksi nebyl pedofil v ohrožení, si jednoznačně myslím, že každý pedofil, nebo prostě člověkv kontaktu s dítětem, musí v první řadě posuzovat na základě své silné morálky. Nevadí, že si nepřirozené chování třeba dítě neuvědomuje, vadí, že jsem se sám nepřirozeně choval a toho se už na základě své morálky musím principiálně vyvarovat.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- Dostal: 12 poděkování
Já myslím že je každý člověk jiný. Jako rodič by jsem nenechávalo akorát pedofila s dítětem pokud by mělo u něj být přes noc. Nějak podvědomě mi připadá že přes den je to bezpečnější než přes noc.
-
- Administrátor
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2021 poděkování
- Dostal: 853 poděkování
Hmmm, tak nevím. Jako otec holčičky a synka můžu říct, že noc mi naopak připadá bezpečnější než den, protože v noci spím Ale jak píšeš, to záleží na člověku - kdo se neovládne nezávisle na čase, někdo ve dne, někdo v noci. Kdo se ovládá, tak je s ním dítě v bezpečí ve dne i v noci.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1598 poděkování
- Dostal: 814 poděkování
Člověk od člověka. Jako otec jsem to kritické několikaleté období zvládl, ale byly situace, kdy jsem cítil, že ztráta kontroly není moc daleko. Byly to jednotky situací z desetitisíce, do kterých se jako osoba pečující o dítě dostanete, ale byly tam. Věřím, že řada pedofilů to může zvládat levou zadní, ale budou i tací, pro které to bude problém. U cizího dítěte to může být těžší, než u vlastního (nevím, nezažil jsem).
Stejně jako Kasz myslím. že ten kdo má o sobě pochybnosti by to neměl riskovat, nebo si to nejdřív na nějaký čas zkusit nanečisto s třetí dohlížející osobou, je-li to možné, a na základě svých pocitů pak uvidí, zda se na sebe může spolehnout.
Stejně jako Kasz myslím. že ten kdo má o sobě pochybnosti by to neměl riskovat, nebo si to nejdřív na nějaký čas zkusit nanečisto s třetí dohlížející osobou, je-li to možné, a na základě svých pocitů pak uvidí, zda se na sebe může spolehnout.