Mathias8 píše: ↑pátek 2. 4. 2021, 15:16:58
Je uplne jedno ci tam a kolkokrat tam zaznie slovo predator. Je uplne jedno, ze tam zaznie, ze iba 2% z tich ludi su pedofili.. proste to nieje pravda. Vsetci su to pedofili. Nepresvedcite nikoho, aj keby ste sa brutalne snazili to vysvetlit nemate pravdu. Skoncite ako chudak, ktory si navyse zastava tich uchylakou a mozu vas obvinit, ze ste jeden z nich. Je uplne jedno ze nezneuzivate deti a ze nerobite tie veci co ti predatori na soc sietach ste jeden z nich ony su pedofili a vy tiez.
Nema to zmysel. Uz su tim nakazene aj deti. Staci, ked niekto povie nieco dietatu a roky vasho kamaratstva snim su prec..
Kolikrát jsi ty někoho přesvědčoval? Já se sa lidmi o tomto tématu bavím denně, ať už tváří v tvář (Třeba přítelkyně kamaráda na mne podávala TO ) nebo na sociálních sítích. Kolikrát ty jsi to zkusil? Přijdeš mi totiž jako chuďátko co dřepí v koutě a pláče jak je svět zlý a že nic nejde...
Vlastně jen svým příspěvkem dehonestuješ ženy ale bojím se že půlka z nich má na rozdíl od Tebe koule...
„Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet.“ — Karl Kraus
Tim píše: ↑pátek 2. 4. 2021, 9:40:52
No nevím... Já bych se spíše těšil z toho když by většina z nás nebyla banda "pokakánků"...
Já si tě Time moc vážím za to, že se nebojíš ukázat tvář, nebo že diskutuješ o pedofilii pod svým jménem. Myslím že máš pravdu v tom, že je to velmi důležité.
Rád bych se k tomu také jednou dostal. Ale životní příběhy jsou různé, a to co pro jednoho může být s pořádnou porcí odvahy realizovatelné, může být pro druhého velmi složité, třeba aby neublížil sám sobě nebo svým blízkým.
Sám bych chtěl udělat veřejný coming-out po smrti mých rodičů. Jsou velmi konzervativní a moc by jim to ublížilo. Budu se muset připravit na ztrátu klientů a krach firmy. Budu také muset získat souhlas manželky, která si to zatím nepřeje. Vůbec se jí nedivím.
Dreamer píše: ↑pátek 2. 4. 2021, 16:41:32
Sám bych chtěl udělat veřejný coming-out po smrti mých rodičů. Jsou velmi konzervativní a moc by jim to ublížilo. Budu se muset připravit na ztrátu klientů a krach firmy. Budu také muset získat souhlas manželky, která si to zatím nepřeje. Vůbec se jí nedivím.
Musím přiznat že s těmi rodiči to docela chápu... člověk chce těm co má rád dopřát klid...
„Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet.“ — Karl Kraus
Time, tvoje názory už si čtu zde na fóru dlouho a musím říct, že koule opravdu máš, a to se mi líbí. 🙂 nebojis se dalších názorů, i když zrovna nejsou v souladu se zdejším vlezdo(kamchces-stvim), je vidět, ze se nebojis mluvit i s lidma úplně opačného názoru a presto je hned neodepises, a ani tvůj kriticky pohled není na škodu. Věřím tomu, že se ještě někde veřejně určitě objevis, a budeš diskutovat jako ďábel 🙂