Návrh na oddělení zpráv z dezinformačních médií
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Varování: 2
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 428 poděkování
- Dostal: 523 poděkování
Návrh na oddělení zpráv z dezinformačních médií
Nebylo by lepší z těch dezinformačních webů je citovat podstatné části a nedávat na ně přímé odkazy (kvůli algoritmům vyhledávačů)? A třeba to i dávat do jednoho vlákna, pokud to není něco hodně podstatného?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 490 poděkování
Re: Guv. G. Newsom podpísal zákon o ľubovoľnom znížení trestu za sodomiu s maloletými (LifeNews Slovakia)
No hlavně všechny tyhle veřejné registry jsou nesmyslné a řešit koho do něj nezapsat mi tudíž přijde jako řešit jestli si v létě obléct na procházku k moři raději kožich nebo oteplovačky.
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 13
- Dal: 276 poděkování
- Dostal: 176 poděkování
Re: Guv. G. Newsom podpísal zákon o ľubovoľnom znížení trestu za sodomiu s maloletými (LifeNews Slovakia)
Naopak já souhlasím ze Simgiranem. Už tak se fórum dílem některých děsně zaplevelilo a pokud by tu byly ještě příspěvky z detzinformačních webů bez jasného sdělení a oddělení od seriozních tak to celé zdegraduje k nule
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 490 poděkování
Jenomže mi nepřijde rozumné zabývat se dezinformačními bláboly či bulvárem stejně jako ověřenými (snad) zprávami z normálních médií... Defakto se tím snižujeme na jejich úroveň.
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 383 poděkování
- Dostal: 1385 poděkování
Chceš zavírat oči před tím co se v našem kontextu píše, a nevyužít možnost to korigovat.Jednorozec píše: ↑sobota 27. 3. 2021, 16:33:24Jenomže mi nepřijde rozumné zabývat se dezinformačními bláboly či bulvárem stejně jako ověřenými (snad) zprávami z normálních médií... Defakto se tím snižujeme na jejich úroveň.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 144 poděkování
- Dostal: 714 poděkování
Jak se to dá korigovat?Cykle02 píše: ↑sobota 27. 3. 2021, 16:48:28Chceš zavírat oči před tím co se v našem kontextu píše, a nevyužít možnost to korigovat.Jednorozec píše: ↑sobota 27. 3. 2021, 16:33:24Jenomže mi nepřijde rozumné zabývat se dezinformačními bláboly či bulvárem stejně jako ověřenými (snad) zprávami z normálních médií... Defakto se tím snižujeme na jejich úroveň.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- ve věku do: 13
- Dal: 276 poděkování
- Dostal: 176 poděkování
upřímě poslední dobou se v mediální sekcí vkládá tolik článků, které s našimi tématy mají velmi malou stykovou plochu, že by neškodilo to trochu zredukovat.Cykle02 píše: ↑sobota 27. 3. 2021, 16:48:28Chceš zavírat oči před tím co se v našem kontextu píše, a nevyužít možnost to korigovat.Jednorozec píše: ↑sobota 27. 3. 2021, 16:33:24Jenomže mi nepřijde rozumné zabývat se dezinformačními bláboly či bulvárem stejně jako ověřenými (snad) zprávami z normálních médií... Defakto se tím snižujeme na jejich úroveň.
-
- Mediální analytik
Tak schválně, nadefinuj hranici, aby něco nebylo opominuto. Ideálně i na to založit nové téma, místo brblání offtopic.
-
- Administrátor
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 292 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
Re: Oddělení zpráv z dezinformačních médií
Tyto příspěvky jsem oddělil z Reakcí na média a přesunul sem. Prosím uživatele, aby podobné návrhy na změny struktury fóra vkládali sem, do Podnětů uživatelů a nezakládali off-topic v jiných fórech. 

Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Varování: 5
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Tichá voda břehy mele...
- Dal: 481 poděkování
- Dostal: 208 poděkování
Já bych byla pro aby se na dezinformační zprávy udělalo jedno jediné vlákno a tam se dávali ty důležité úryvky. Myslím že to jinak zbytečně zaplevuje forum.
-
- Mediální analytik
-
- Administrátor
- ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny - Výkřik do tmy: 🍷 Omluvy přijímám jen za současného zaslání kvalitního a sladkého vína. 🍷
- Dal: 953 poděkování
- Dostal: 1845 poděkování
Tak jsem se díval na to, co by s tím šlo udělat. Nejdříve však poznamenám, že je pro mě (a jistě nejen pro mě) lepší, když se nezamýšlím jen já, takže jsem rád spíše za příspěvky, které při řešení problému přednesou nějaký návrh, třeba jako psal Simgiran. Z příspěvků, že je něco špatně a že je třeba to upravit/opravit si příliš neodnesu, pokud zase musím sedět za řešením já, anebo někdo jiný z admin týmu, aniž by se nad tím zamýšleli ostatní diskutující.
Nicméně jsem se na to tedy díval. Při vyhledávání jsem dezinformačních článků u nás na webu moc nenašel, což může být způsobeno vícero faktory, ať už překlepem u slova "dezinformační", anebo tím, že uživatel článek tímto slovem neoznačí (což je za mě mnohem horší, než řešit, zda jsou v jednom vlákně). Přičemž některá obsahují delší diskuzi, jiná jsou vložena do jiných vláken, tedy by je byla škoda kamkoliv přesouvat:
Co se týče zkracování článků/citace jen některých pasáží, já, když už, tak si rád přečtu článek celý. Proto bych to nazaváděl.
Dalším řešením by bylo vytvořit podsekci v sekci Reakce na média, ale vzhledem k tomu, že v Reakci na média by byla i témata a pak nahoře nějaké nevzhledné další fórum, které by zabraňovalo výhled na reálný obsah sekce, mi to přijde nešťastné.
Za mě bylo až dosud označení "dezinformační web" dostačující. Případné nápady a ochotné duše na vyhledávání témat, abychom měli kompletní přehled, však uvítám.
Nicméně jsem se na to tedy díval. Při vyhledávání jsem dezinformačních článků u nás na webu moc nenašel, což může být způsobeno vícero faktory, ať už překlepem u slova "dezinformační", anebo tím, že uživatel článek tímto slovem neoznačí (což je za mě mnohem horší, než řešit, zda jsou v jednom vlákně). Přičemž některá obsahují delší diskuzi, jiná jsou vložena do jiných vláken, tedy by je byla škoda kamkoliv přesouvat:
- https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=8571
- https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=76&t=7821
- https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?t=8383
- https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?t=8333
- https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=8657
- https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=52419#p52419
- https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=8526
Co se týče zkracování článků/citace jen některých pasáží, já, když už, tak si rád přečtu článek celý. Proto bych to nazaváděl.
Dalším řešením by bylo vytvořit podsekci v sekci Reakce na média, ale vzhledem k tomu, že v Reakci na média by byla i témata a pak nahoře nějaké nevzhledné další fórum, které by zabraňovalo výhled na reálný obsah sekce, mi to přijde nešťastné.
Za mě bylo až dosud označení "dezinformační web" dostačující. Případné nápady a ochotné duše na vyhledávání témat, abychom měli kompletní přehled, však uvítám.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK
Kontakt: [email protected]
administrátor komunity ČEPEK
Kontakt: [email protected]
________
~ you can lead a horse to water, but you can't make him drink ~
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Varování: 30
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 793
- Dal: 449 poděkování
- Dostal: 390 poděkování
Jako že nemá smysl zabývat se zprávami BBC nebo Reuters?Jednorozec píše: ↑sobota 27. 3. 2021, 16:33:24
Jenomže mi nepřijde rozumné zabývat se dezinformačními bláboly či bulvárem stejně jako ověřenými (snad) zprávami z normálních médií... Defakto se tím snižujeme na jejich úroveň.

„Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet.“ — Karl Kraus