Kolik trestných činů je tu průměrně odhaleno za rok?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1231 poděkování
- Dostal: 3013 poděkování
Re: Kolik trestných činů je tu průměrně odhaleno za rok?
Průměrně se jedná ročně o jednotky případů, které hlásíme na PČR. Přesnou statistiku ale nevedeme.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 11
- Dal: 1271 poděkování
- Dostal: 526 poděkování
To je slušný. Vzhledem k tomu, že nás tu přispívá +/- 5 a půl, mě ta frekvence upřímně překvapila.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 2
- ve věku do: 11
- Kontakt: [email protected]
Wickr Me: MarekVolny - Výkřik do tmy: 🍷 Omluvy přijímám jen za současného zaslání kvalitního a sladkého vína. 🍷
- Dal: 952 poděkování
- Dostal: 1845 poděkování
Jen tak ze zvědavosti jsem koukl, kolik nám přibývá ročně účtů. Za rok 2020 to bylo 70 nově registrovaných na fóru (přičemž počítám ty, kteří prošli schvalovacím procesem, ne všechny, kteří vyplnili registrační formulář). K tomu musíme připočíst, že třeba jsou lidé, kteří se registrují jen na chat a kteří proto ani účet na webu nemají. Též je třeba brát v ohled, že vyjma těchto nových (tedy nově potenciálně problematických) tu je i z minulosti registrováno mnoho uživatelů, byť množství z nich dojde jen jednou za uherský rok. Takže dokud se pohybujeme čistě v jednotkách případů (což koneckonců může být i jen 1 případ za rok), tak je to podle mě stále relativně pochopitelné.
Statistiku však nevedeme. Nevím, zda to Kasz shrnul do zmiňovaných statistik, ale už se nám i stalo, že jsme hlásili závadný materiál na jiné stránce, který objevil jeden z našich uživatelů a obrátil se na nás, zda tento obsah nenahlásíme. Situace jsou proto velmi různé. Stále bych však napsal, že skutečně závažné činy tady řešíme (bohudík) jen velmi raritně.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK
Kontakt: [email protected]
administrátor komunity ČEPEK
Kontakt: [email protected]
________
~ you can lead a horse to water, but you can't make him drink ~