Uděleno varování uživateli Pipo

Informování ohledně udělených trestů a varování. (V této části fóra mohou zakládat témata pouze členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mohou na již založená témata reagovat. Uživatelé na Trestné lavici a Nově registrovaní mohou přispívat až po schválení příspěvku členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Pravidla fóra
  • Tato sekce slouží pro informování uživatelů o udělených trestech. Uživatelé umístění na Trestnou lavici (tedy uživatelé zaBANovaní) v této sekci mohou reagovat na již založená témata, jejich příspěvky však musí projít schválením některého z administrátorů (či globálních moderátorů). Upozorňujeme uživatele, že schvalovány budou jen nevulgární a neútočné příspěvky.


  • Témata se standardně uzamykají poté, co je trest uživatele ukončen a delší dobu nikdo do vlákna nepřispěje. Pokud je vlákno uzamčeno dříve, nejčastěji je tak z důvodu rozjeté off-topic hádavé diskuze. Pokud je vlákno takto dříve uzamčeno, může uživatel na Trestné lavici reagovat na svůj trest prostřednictvím zprávy na email [email protected].


  • Souhrn aktuálních trestů a informace k nim naleznete ve vláknu Přehledný seznam aktuálních trestů. Všechny tresty jsou udělovány včetně koncového data!
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1059
Dal: 383 poděkování
Dostal: 709 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Uděleno varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Fx100d »

Uživatel Pipo byl v diskuzi upozorněn, že nemá používat výraz podčlověk (untermench). Nejdříve si svůj názor obhajoval, načež mu bylo sděleno, že toto mé upozornění nebylo námětem k diskuzi, ale upozorněním administrátora, že takovéto výrazy proti důstojnosti člověka tu nebudeme tolerovat. Po nějaké době vložil Pipo do stejného vlákna příspěvek, ve kterém výraz podčlověk nahradil výrazem nečlověk. Celý příspěvek vyzněl podobně, jako projev nacistického vůdce, proto mu byla udělena 2 varování (2 trestné body), nasbíral tedy již tři trestné body. (Dříve dostal trestný bod od Allein za opakované neuvádění zdrojů k fotografiím.) Jeho příspěvek byl smazán. Při opakovaném používání podobných výrazů jako podčlověk, méněčlověk, nečlověk a jiných podobně vyznívajících výrazů, budou uděleny další 3 body, tedy týdenní BAN.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 9. 3. 2021, 12:33:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přejmenováno.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fx100d za příspěvky (celkem 3):
Kasz, Iška, Bouře
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Příspěvky: 208
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Pipo »

Myslím, že týždenný a spokojne i permanentný ban prežijem :D a dokonca, akosi, ehm, bez úhony ;) to nie je pre mňa žiaden trest.

Viem, že to myslíš dobre. Si inteligentný, povahovo, názorovo, postojovo dobrý a morálne vyspelý človek. Ale, žiaľ, potvrdzuješ len moju teóriu. Ľudia ako ty sú neživotaschopní, príliš naivní, príliš zaslepení svojím falošným optimizmom a v trochu drsnejšej spoločnosti by jednoducho neprežili.
Útlocitnosť si zamieňajú s empatiou, precitlivenosť s citlivosťou. Sú to milí ľudia, ktorí ale, žiaľ, zákonite musia podľahnúť silnejšiemu - dravcovi v ľudskej koži. A najzvrátenejšie na tom všetkom je to, že toho človeka-predátora budú ešte obhajovať a súcitiť s ním, a tak sú títo ľudia predestinovaní k tomu, aby prijímali archetypálnu rolu obete. A svoj vlastný nedostatok srdnatosti či odvahy sú schopní vnmať ako cnosť.
Uživatelský avatar
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Všude možně
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Příspěvky: 1351
Dal: 1595 poděkování
Dostal: 808 poděkování

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Dreamer »

Pipo píše: úterý 9. 3. 2021, 2:24:20 Ľudia ako ty sú neživotaschopní.
Pipo, ty jsi fakt mimo. Co třeba zkusit tu diskutovat bez toho, aby si ostatní neustále řadil někam pod nějaký tvůj vytoužený ideál dokonalého člověka? I nedokonalí lidé jsou fajn, dokonce často mnohem víc fajn než ti perfektní.
Naposledy upravil(a) Dreamer dne úterý 9. 3. 2021, 11:41:06, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dreamer za příspěvek:
Zappart
Uživatelský avatar
Iška
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 45
ve věku do: 60
Výkřik do tmy: "Kdybych věděla, jak vypadá bezpečí,
netrávila bych tolik času v náručí těch,
kteří mi jej neposkytnou."
-Rupi
Příspěvky: 19
Dal: 37 poděkování
Dostal: 55 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Iška »

Pipo píše: úterý 9. 3. 2021, 2:24:20 Myslím, že týždenný a spokojne i permanentný ban prežijem :D a dokonca, akosi, ehm, bez úhony ;) to nie je pre mňa žiaden trest.
Ahoj. My se neznáme, ale zajímá mě, z jakého důvodu jsi tedy tady u nás? Co tu hledáš a co ti přítomnost zde zpříjemňuje?
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Pipovi jsem dnes ráno udělil další 3 trestné body, a to v prvé řadě za opakovaný prohřešek, jelikož si se svou ideologií nedá říct, v druhé řadě za dehonestující SZ, jež zaslal mému kolegovi:
Pipo píše:Nemoralizuj mi tu a nesnaž sa mentorovať, nemáš na to, hierarchicky nemáš na to, aby si si to mohol dovoliť. Ak by sme boli niekde ako skupina, hypoteticky na opustenom ostrove, počúval by si moje príkazy a nie ja tvoje - lebo si proste menší chlap - tým nemyslím nutne fyzicky - fyziognómiou. Je to až tak jednoduché. Okrem toho, ver tomu, že príslušnej literatúry na tú tému, o ktorej hovoríme, mám prečítanej dosť, možno oveľa viac ako ty. A ešte jeden bod: ak by ti niekto chcel v realite ublížiť, išiel by som ťa ochrániť. Ale ty by si opak sotva dokázal. Naopak, ty, s tvojou kogikou, by si sa ešte zastával útočníkov. Na svete sú vlci, ovce a ovčiarske psy. Môžeš si vybrať, kým chceš byť. Ty si sa stal ovcou.
Za toto chování obdržel vzhledem k celkovému součtu 6 trestných bodů týdenní BAN, taktéž mu budou do budoucna schvalovány příspěvky.

Je však jedna věc, kterou bych zde podotkl, která je podle mě důležitější než nějaké udělení BANu a která se nejdříve může zdát, že s tímto tématem nesouvisí.

Na FB a demonstracích se začal rojit nešvar, kdy na sebe lidé dávají židovské hvězdy, které v době Hitlera sloužily jako dehonestující označení židovského obyvatelstva. Byl to cejch nevídané obdoby, bylo to něco, kvůli čemuž lidé psychicky trpěli. Lidé připodobňují současnou situaci ke 2. světové válce, jako kdyby se to, že v současnosti máme omezený pohyb, musíme nosit respirátory či máme dálkovou výuku vyrovnalo tomu, jak naši předkové umírali buďto v zákopech, anebo v plynových komorách. Opravdu má někdo potřebu označovat se jako největší mučedník všech dob, když jiní lidé umírali v plynových komorách?

A zde na fóru zase pojem "podlidi". Dovolím si uvést zde jednu citaci, abychom si uvedli, jak skutečně vypadalo omezování lidské svobody, jaké skutečně bylo utrpení (nejen) Židů. Jedná se o vyprávění člověka, který pracoval v tzv. Sonderkommandu, tedy mezi lidmi, kteří vytahovali mrtvoly z plynových komor (Kniha s názvem V pekle plynových komor, Shlomo Venezia):
Museli se svléknout na místě, přede všemi. Děti plakaly. Strach a úzkost se daly přímo krájet, ti lidé byli doopravdy v koncích. Němci jim nejspíš řekli, že půjdou do sprch a pak dostanou jídlo. I kdyby jejich lež prokoukli, nedalo se nic moc dělat, protože Němci by na místě zastřelili každého, kdo by se o cokoli pokusil. Už neměli k lidským bytostem vůbec žádnou úctu, ale věděli, že když nechají rodiny pohromadě, vyhnou se veškerým zoufalým pokusům. ...

Lidé přidělení k téhle práci nejdřív mrtvoly tahali rukama, ale během několika minut je měli špinavé a kluzké. Aby se těl nemuseli dotýkat přímo, brali si kus látky, ale samozřejmě i ten byl za chvilku špinavý a mokrý. … Někteří zkoušeli těla smýkat pomocí pásku, ale tím se ve skutečnosti práce ještě ztěžovala, protože ho bylo potřeba rozepínat a zapínat. Nejjednodušší nakonec bylo brát mrtvoly rukama. … Je to tak tíživé a smutné, že mluvit o tom, co jsem viděl v plynové komoře, mi dělá potíže. Byli tam lidé, u kterých organismus vyvinul takové úsilí, že jim vyhřezly oči z důlků. Jiní odevšad krváceli, anebo měli všude výkaly, vlastní i cizí. Strach a plyn způsobovaly, že oběti často vypouštěly všechno, co měly v sobě. Některá těla byla celá červená, jiná strašně bledá, každý reagoval jinak. Ale všichni při umírání trpěli. … Nacházeli jsme těla navzájem propletená, každý se zoufale snažil získat trochu vzduchu, i když kvůli tomu museli lézt jeden po druhém, dokud nezemřel i ten poslední. ...

Nařídili nám vynést těla z plynové komory a naskládat je pod oheň. … Když byla těla moc natěsno, bránila průchodu vzduchu a hrozilo, že oheň uhasne nebo ztratí na síle. … Jámy se trochu svažovaly, takže lidský tuk, který se uvolňoval z hořících mrtvol, stékal až do rohu, kde bylo něco jako jímka, do které se zachycoval. Jakmile to vypadalo, že oheň uhasne, muselo se nabrat trochu z téhle jímky a chrstnout ho do plamenů, aby se zase rozhořely.

Takto umírali lidé, kterým Němci říkali "podlidi". Takto umírali muži, ženy a děti. Jejich smrt byla ohavná, nechutná, krutá. A tím, že používáme pojem "podlidi", ať už jím chceme označit kohokoliv, používáme pojem, kterým byli označování tito lidé – lidé, kteří řvali hrůzou v plynové komoře, namačkaní jeden na druhém, kteří se pomočili a pokáleli od strachu, kteří ušlapali ostatní v děsu a boji o poslední vzduch, kterým vyhřezly oči z důlků. Je opravdu nutné si hrát na nějakého nadčlověka, označovat se za něco víc, dělat ze sebe nacisty nové doby?

Ve své podstatě je pro mě mnohem ohavnější, když někdo druhého označí za podčlověka, než kdyby mu řekl, že je třeba kretén. Ale to už si každý musí určit, jestli mu to přijde v pohodě. Na našem fóru však nacistickou ideologii nebereme na lehkou váhu a myslím, že bychom si to měli všichni připomínat, co znamenala židovská hvězda a co znamenalo být podčlověkem, protože historie má tendence se opakovat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 8):
Kasz, Fx100d, Bouře, podivin, Mack, Daniel, Zappart, Iška
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1584
Dal: 1811 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od podivin »

Marco Freeman píše: úterý 9. 3. 2021, 12:29:36
Pipo píše:Nemoralizuj mi tu a nesnaž sa mentorovať, nemáš na to, hierarchicky nemáš na to, aby si si to mohol dovoliť. Ak by sme boli niekde ako skupina, hypoteticky na opustenom ostrove, počúval by si moje príkazy a nie ja tvoje - lebo si proste menší chlap - tým nemyslím nutne fyzicky - fyziognómiou. Je to až tak jednoduché. Okrem toho, ver tomu, že príslušnej literatúry na tú tému, o ktorej hovoríme, mám prečítanej dosť, možno oveľa viac ako ty. A ešte jeden bod: ak by ti niekto chcel v realite ublížiť, išiel by som ťa ochrániť. Ale ty by si opak sotva dokázal. Naopak, ty, s tvojou kogikou, by si sa ešte zastával útočníkov. Na svete sú vlci, ovce a ovčiarske psy. Môžeš si vybrať, kým chceš byť. Ty si sa stal ovcou.
Uch, to je zase někdo se "zdravým egoismem", volně přeloženo "sobec, který myslí jen na svoje blaho, ostatní jsou mu u zadku a půjdu přes mrtvoly za svým blahem".

Klasický typ do politiky, přesně z těhle typů a keců je mi na zvracení a těším se, až chcípnu, protože mezi tímhle žít nechci. Kdybychom byli spolu na opuštěným ostrově, tak bych se radši nechal sežrat žralokem, aspoň bych nakrmil živočicha, protože Pipo by byl klasický despota, možná i tyran, a žádný dobrý vládce.

Tahle Pipova argumentace mi připomíná argumentace "proč bych si s dítětem neužil, když to chci a když to dokážu utajit".

A k tomu poslednímu přirovnání k vlkům, ovcím a ovčáckým psům. Předpokládám, že ty se přirovnáváš k vlkům, kteří si vezmou, co chtějí.

(Sorry za nenávistný post, ale je mi z těch jeho výroků fakt na blití).
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Příspěvky: 169
Dal: 860 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Zappart »

podivin píše: úterý 9. 3. 2021, 15:29:17 Kdybychom byli spolu na opuštěným ostrově, tak bych se radši nechal sežrat žralokem, aspoň bych nakrmil živočicha, protože Pipo by byl klasický despota, možná i tyran, a žádný dobrý vládce.
Nemyslím si. Takto se holedbají (nejen na webu) obvykle lidé, kteří mají problém s pocitem vlastní méněcennosti, pramenící z faktu, že ve společnosti vlastně nic neznamenají.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Zappart za příspěvek:
Dreamer
Uživatelský avatar
xarix
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy a muži
ve věku od: 22
ve věku do: 55
Výkřik do tmy: ,,Ta hnusná Hazeová, ta hrozná coura, ta stará herka, ta otravná baba, ta – ta stará blbá Hazeová ti už vola dělat nebude. Má – má...“
Můj sličný žalobce se zarazil, polykaje zlobu i slzy. Ať už řekl Humbert, co chtěl – nebo co se pokoušel říci –, to není podstatné. Pokračovala:
,,Jsi netvor. Jsi ohavná, hnusná, kriminalistická svině. Ještě krok a začnu křičet z okna. Nepřibližuj se ke mně!“
Ať zamumlal Humbert cokoli, myslím, že to opět můžeme pominout.
,,Dnes večer odjíždím. Tohle všecko si můžeš nechat. Ale toho mizerného spratka už nikdy v životě neuvidíš! Vypadni z toho pokoje!“
Příspěvky: 5

Re: Uděleno varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od xarix »

Celý internet opanuje svoboda slova a dokonce i jsou k nalezení horší stránky než sympatie s nacisty nebo termín podčlověk, nevím no, to jde o to, že je to spojované s pedofilní komunitou, nebo proč je to zakázané zrovna na tomto fóru? Dost nelogické s ohledem na to, že třeba proklik na zoofilní weby se tady nechává, a tam jsou návody, jak si to rozdat se zvířaty, ale to zjevně nevadí. :)
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Xarix, možná by ses jako nováček měla zaměřit spíše na témata, v nichž se jako nováček orientuješ. Nikoliv na spory s dlouhodobými uživateli, které neznáš a neorientuješ se v nich.

Edit: A pokud někde vidíš něco problematického, proč to nenahlásíš?
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Příspěvky: 208
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Pipo »

podivin píše: úterý 9. 3. 2021, 15:29:17
Marco Freeman píše: úterý 9. 3. 2021, 12:29:36
Pipo píše:Nemoralizuj mi tu a nesnaž sa mentorovať, nemáš na to, hierarchicky nemáš na to, aby si si to mohol dovoliť. Ak by sme boli niekde ako skupina, hypoteticky na opustenom ostrove, počúval by si moje príkazy a nie ja tvoje - lebo si proste menší chlap - tým nemyslím nutne fyzicky - fyziognómiou. Je to až tak jednoduché. Okrem toho, ver tomu, že príslušnej literatúry na tú tému, o ktorej hovoríme, mám prečítanej dosť, možno oveľa viac ako ty. A ešte jeden bod: ak by ti niekto chcel v realite ublížiť, išiel by som ťa ochrániť. Ale ty by si opak sotva dokázal. Naopak, ty, s tvojou kogikou, by si sa ešte zastával útočníkov. Na svete sú vlci, ovce a ovčiarske psy. Môžeš si vybrať, kým chceš byť. Ty si sa stal ovcou.
Uch, to je zase někdo se "zdravým egoismem", volně přeloženo "sobec, který myslí jen na svoje blaho, ostatní jsou mu u zadku a půjdu přes mrtvoly za svým blahem".

Klasický typ do politiky, přesně z těhle typů a keců je mi na zvracení a těším se, až chcípnu, protože mezi tímhle žít nechci. Kdybychom byli spolu na opuštěným ostrově, tak bych se radši nechal sežrat žralokem, aspoň bych nakrmil živočicha, protože Pipo by byl klasický despota, možná i tyran, a žádný dobrý vládce.

Tahle Pipova argumentace mi připomíná argumentace "proč bych si s dítětem neužil, když to chci a když to dokážu utajit".

A k tomu poslednímu přirovnání k vlkům, ovcím a ovčáckým psům. Předpokládám, že ty se přirovnáváš k vlkům, kteří si vezmou, co chtějí.

(Sorry za nenávistný post, ale je mi z těch jeho výroků fakt na blití).
Nie, nie, ja som vlčiak, nie vlk. Vlčiak, čo nemá nijaký morálny problém rozpárať hrdlo vlkovi. Vlčiak, čo hlása vyhubenie vlkov. Azda za túto alegóriu (inotaj) dostanem tiež ban?

K tomu, čo si napísal - tak určite nie! Slabšiemu, a špeciálne dieťaťu, by som neublížil. Nijako!

Mojím ideálom je križiak - rytier, ktorý sa snaží nasledovať ideál, ale nebojí sa ani preliať nepriateľovu krv. Môžete to brať zas v symbolickej rovine. Nie ako výzva k otvorenému násiliu a nacizovaniu - to je krátkozraké a nepravdivé. Ostatne, keby som bol pro moci - vodca a diktátor, ako ma tu nazvali :D (je to absurdné, pretože takéto egomaniacke a megalomanské stihomami nemám), nacisti by boli perzekvovaní ako prví.

Nuž a nebolo by dobré, aby, keď so mnou nesúhlasíš, v hypotetickej situácii na opustenom ostrove sa mi to snažil vyargumentovať? Prípadne so mnou bojovať? Ale namiesto toho by si sa vrhol radšej do mora? Ale presne o tom hovorím... o potrebe ľudí mať sebadôveru, stáť si za svojím, neustúpiť (samozrejme ak sa mýlime, je potrebné si vedieť priznať chybu), zabojovať, nepoddať sa! bachnúť sa do mora, to je čistý defétizmus... s týmto postojom budeš mať ťažký a trpký život. A nebude to Boj o ostrov :D, bude to každodenný boj s Hydrou reality a všedných problémov a vlastnpu psychikou a podobne.
Uživatelský avatar
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Příspěvky: 208
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Pipo »

Zappart píše: úterý 9. 3. 2021, 18:49:21
podivin píše: úterý 9. 3. 2021, 15:29:17 Kdybychom byli spolu na opuštěným ostrově, tak bych se radši nechal sežrat žralokem, aspoň bych nakrmil živočicha, protože Pipo by byl klasický despota, možná i tyran, a žádný dobrý vládce.
Nemyslím si. Takto se holedbají (nejen na webu) obvykle lidé, kteří mají problém s pocitem vlastní méněcennosti, pramenící z faktu, že ve společnosti vlastně nic neznamenají.
Nemusíš si to myslieť. Napokon, nezáleží na tom. Vyvrátil či potvrdil by som tvoje teórie, len keby sme boli osobne v kontakte. Rád by som ti to dokázal, ale inak ako pri osobnej známosti sa to nedá a tá bude sotva možná. A bolo by egocentrické a detinsky ješitné snažiť sa na teba nejako zapôsobiť a čosi ti dokazovať takto cez klávesnicu :D, takže je to prakticky úplne jedno.
Uživatelský avatar
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Příspěvky: 208
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Pipo »

Iška píše: úterý 9. 3. 2021, 11:36:38
Pipo píše: úterý 9. 3. 2021, 2:24:20 Myslím, že týždenný a spokojne i permanentný ban prežijem :D a dokonca, akosi, ehm, bez úhony ;) to nie je pre mňa žiaden trest.
Ahoj. My se neznáme, ale zajímá mě, z jakého důvodu jsi tedy tady u nás? Co tu hledáš a co ti přítomnost zde zpříjemňuje?
Bol som tu po niekoľkých rokoch len preto, aby som získal radu ako postupovať v prípade nahlásenia zneužitia. Praktická záležitosť. A už som tu ostal - mesiac? Možno dva... Akosi zo záujmu a zo zotrvačnosti, moja chyba. Nemám potrebu tu chodiť, nič tu teraz nehľadám a nič tu nemôžem nájsť. Ba, zle, našiel som tu zaujímavého človeka s veľkým potenciálom - Tima. Tak za to som rád a to bola pritom čistá náhoda.

Tým, samozrejme, nechcem povedať, že toto fórum by nemalo svoje opodstatnenie. Má! Je to skvelý projekt, úžasná myšlienka, ktorá sa pretavila v prínosný a naozaj dobrý čin. Moderátori sú tu dobrí a hodnotní ľudia, ktorí odvádzajú kusisko práce. A za tie roky ani neviem koľkým ľuďom, a ako veľmi pomohli. To je vec, ktorá neoceniteľná a ja si ju uvedomujem a toto skutočne ohromne kvitujem.

To, že niečo pre mňa osobne nemá význam, to neznamená, že by to nemalo význam všeobecný - a individuálny, keď to mnohým pomáha, alebo aspoň tu vedia príjemne stráviť čas.
Uživatelský avatar
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Příspěvky: 169
Dal: 860 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Zappart »

Pipo píše: středa 17. 3. 2021, 15:26:14
Zappart píše: úterý 9. 3. 2021, 18:49:21
podivin píše: úterý 9. 3. 2021, 15:29:17 Kdybychom byli spolu na opuštěným ostrově, tak bych se radši nechal sežrat žralokem, aspoň bych nakrmil živočicha, protože Pipo by byl klasický despota, možná i tyran, a žádný dobrý vládce.
Nemyslím si. Takto se holedbají (nejen na webu) obvykle lidé, kteří mají problém s pocitem vlastní méněcennosti, pramenící z faktu, že ve společnosti vlastně nic neznamenají.
Nemusíš si to myslieť. Napokon, nezáleží na tom. Vyvrátil či potvrdil by som tvoje teórie, len keby sme boli osobne v kontakte. Rád by som ti to dokázal, ale inak ako pri osobnej známosti sa to nedá a tá bude sotva možná. A bolo by egocentrické a detinsky ješitné snažiť sa na teba nejako zapôsobiť a čosi ti dokazovať takto cez klávesnicu :D, takže je to prakticky úplne jedno.
Takže mi chceš tvrdit, že bys byl klasický despota, možná i tyran a žádný dobrý vládce? :D
Škoda, že mi nemůžeš vyvrátit mé teorie, zatím jich byla většina (u kterých to bylo možné) vědecky potvrzena, obvykle s překvapením na straně odborníků. Ještě bych potřeboval potvrdit teorii Multiversa a vyvrátit teorii Multicoela a možná potvrdit teorii Utajené Země zaslíbené, kam Židé nikdy nedoputovali. Ale jak píšeš, bez osobního kontaktu to asi nebude možné :D
Uživatelský avatar
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Příspěvky: 208
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Pipo »

S teóriou multiverza som sa prvý raz stretol nie v nejakej populárnej vedeckej publikácii, ale na stránkach fantasy knižiek Michaela Moorcocka ešte kdesi zo 60. rokov (tie knihy boli vtedy napísané, ja nie som taký starý :D). Bolo to pôvabné oddychové čítanie o Večnom bojovníkovi. Akomsi kozmickom archetype "válečníka", ktorý v nekonečných vteleniach bojoval v nekonečných svetoch multivesmíru. Večne, taký bol jeho údel.
Aj keď to nie je veľká literatúra, je to ohromne imaginatívne a má to skvelú atmosféru a je to jeden z pilierov žánru.
Myšlienka multiverza je iste fascinujúca.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1584
Dal: 1811 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od podivin »

Pipo píše: středa 17. 3. 2021, 15:23:27
podivin píše: úterý 9. 3. 2021, 15:29:17
Pipo píše:Nemoralizuj mi tu a nesnaž sa mentorovať, nemáš na to, hierarchicky nemáš na to, aby si si to mohol dovoliť. Ak by sme boli niekde ako skupina, hypoteticky na opustenom ostrove, počúval by si moje príkazy a nie ja tvoje - lebo si proste menší chlap - tým nemyslím nutne fyzicky - fyziognómiou. ... Ty si sa stal ovcou.
Uch, to je zase někdo se "zdravým egoismem", volně přeloženo "sobec, který myslí jen na svoje blaho, ostatní jsou mu u zadku a půjdu přes mrtvoly za svým blahem".

Tahle Pipova argumentace mi připomíná argumentace "proč bych si s dítětem neužil, když to chci a když to dokážu utajit".

A k tomu poslednímu přirovnání k vlkům, ovcím a ovčáckým psům. Předpokládám, že ty se přirovnáváš k vlkům, kteří si vezmou, co chtějí.
Nie, nie, ja som vlčiak, nie vlk. Vlčiak, čo nemá nijaký morálny problém rozpárať hrdlo vlkovi. Vlčiak, čo hlása vyhubenie vlkov. Azda za túto alegóriu (inotaj) dostanem tiež ban?

Mojím ideálom je križiak - rytier, ktorý sa snaží nasledovať ideál, ale nebojí sa ani preliať nepriateľovu krv. ... vodca a diktátor, ako ma tu nazvali :D, nacisti by boli perzekvovaní ako prví.

Nuž a nebolo by dobré, aby, keď so mnou nesúhlasíš, v hypotetickej situácii na opustenom ostrove sa mi to snažil vyargumentovať? Prípadne so mnou bojovať? ... s týmto postojom budeš mať ťažký a trpký život.
Promiň, jestli jsem tě špatně pochopil, ale tvé vyjádření "Ak by sme boli niekde ako skupina, hypoteticky na opustenom ostrove, počúval by si moje príkazy a nie ja tvoje - lebo si proste menší chlap - tým nemyslím nutne fyzicky" na mne působí arogantně a povýšeně a z toho jsem usoudil, že bys žádné argumentace neřešil. Vůdce by měl být zvolen a ne se zvolit, nebo porazit ostatní. Souhlasím ale, že agresivní samozvolený vůdce může mít válečný úspěch, ať už se jedná o obranu nebo o útok, ale obvykle za té jeho vlády trpí i členové jeho společenství.

Bojovat s tebou o vládu? Já rozhodně nejsem vůdce a o vládu bych rozhodně nebojoval, ať už fyzicky nebo jinými prostředky. Tzv. "boj" o zvolení vládce bych řešil akorát předložením návrhů ostatním a nechal bych je rozhodnout, zda chtějí od mne slyšet další návrhy, ale raději bych byl ve společenství, kde všichni mohou říct návrh a pak společně rozhodnout, ale vím, že tohle je utopie, to prostě s aktuálním lidstvem nemůže fungovat.

Vím, že ovce si zvolí toho agresivnějšího, kdo jim naslibuje krásné věci a logické argumenty nevidí. A právě toho obvykle využívají ti vlci a pak si nechávají obětovat ovce, aby se nažrali. Neřekl bych, že jsi vlčák - vlčáka chápu jako skromného, který se nepovyšuje a společnost chrání. Ve stádu ovcí opravdu není vlčák ten, kdo to stádo ovcí vede. On jenom ty ovce hlídá a chrání. Ten vedoucí je bača.

Ano, rytíř je opravdu ideál. Ale opět, rytíř je ochránce jako vlčák. Ten vládce je král. A rytíř (skutečný, nezkažený mocí) se rozhodně nepovyšuje nad obyčejné lidi.

Ano, radši bych skočil do vody, protože nechci bojovat o moc a pokud by byl na ostrově jen jeden takový člověk jako ty (d-fens pro ně používá jeden název, ale za ten bych tady dostal ban), tak by zničil vztahy mezi všemi ostatními lidmi pomluvami.

Těžký a trpký život mám, nebýt srab, tak už dávno nežiju. Teď se už nedokážu zabít ani kvůli dětem, protože jim chci pomáhat v tomhle hnusným světě, který ničí přesně takoví lidé, jako jsi ty.

Tuhle svoji osobnost dokládáš "hezky" tím vyjádřením "nacisti by boli perzekvovaní ako prví"
Perzekuce je trestný čin podle mezinárodního trestního práva (zločin proti lidskosti).... Jedná se o násilné pronásledování a trestání skupiny osob nebo jednotlivců; docházelo k němu často v totalitních režimech minulého století
Tím chci říct, že nejdříve by ses zaměřil na nacisty a pak třeba na ty, kterým by se nelíbilo, že jsi nechal povraždit všechny, kdo měli co dělat s nacismem. Prakticky by ses sám choval jako nacisti. Takže tvé zřízení by opravdu nebylo bača-vlčák-ovce, ale totalitní/diktátorský režim.
Pipo píše: středa 17. 3. 2021, 15:23:27
podivin píše: úterý 9. 3. 2021, 15:29:17 Tahle Pipova argumentace mi připomíná argumentace "proč bych si s dítětem neužil, když to chci a když to dokážu utajit".
K tomu, čo si napísal - tak určite nie! Slabšiemu, a špeciálne dieťaťu, by som neublížil. Nijako!
To jsem rád, že aspoň takhle.


Hele, možná tě jen špatně chápu a myslíš to dobře, ale je to tedy napsané nějak hrozně, že to chápu úplně jinak. Tak pokud to myslíš opravdu jinak, tak je mi to líto, ale prostě to takhle na mne působí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvek:
Dreamer
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Příspěvky: 169
Dal: 860 poděkování
Dostal: 160 poděkování

Re: Udělena 2 varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Zappart »

Pipo píše: středa 17. 3. 2021, 15:23:27 Nie, nie, ja som vlčiak, nie vlk. Vlčiak, čo nemá nijaký morálny problém rozpárať hrdlo vlkovi. Vlčiak, čo hlása vyhubenie vlkov.
Tak to jsem rád že jsi "jen" Německý ovčák :D Musíš tedy poslouchat příkazy svého pána.

Já jsem vlk. Nejen podle indiánského horoskopu ale i podle povahy. Samotář, co neposlouchá něčí rozkazy. Vyhubit mně už chtěli, ale nějak se jim to nepodařilo :D Psem bych se stát nechtěl. I když teď, stejně jako ostatní, musím nosit "náhubek"
Uživatelský avatar
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Příspěvky: 208
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Pipo »

Pobavilo, Zappart, dobrá odpoveď :D vtipná a inteligentná a nápaditá.
Uživatelský avatar
Pipo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Příspěvky: 208
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Pipo »

Podivín, rozumiem, a to je v poriadku, že máš názory aké máš. Nemám potrebu sa pre tebou obhajovať či ukazovať sa v dobrom svetle a podobne. Prakticky je jedno, čo si o tebe myslia druhí ľudia, navyše cudzí.
Len malá úvaha: keby boli ľudia ako ty, svet by bol krásny. Lenže nie sú a nebudú, žiaľ, a preto vie byť svet pekne hnusným miestom pre život, presne ako píšeš. Ale to nezmeníš tým spôsobom, že celý svet scitlivíš, to sa nedá. Áno, azda sa o to treba i usilovať, budujem utópiu, však prečo nie, je pekné mať ideály, len sa o to snaž ďalej, budem ti fandiť, to myslím vážne. To, čo ale reálne spraviť môžeš, to je to, že sa môžeš posilniť. Môžeš zosilnieť a stvrdnúť, to neznamená nutne byť drsným a cynickým a neempatickým. Vôbec nie. Ale keď nemôžeš spasiť celý svet, môžeš popracovať zatiaľ aspoň na sebe.
V živote si môžeš vybrať či budeš obeť alebo - nie páchateľ!, ale niekto, kto stojí pevne a kto sa napríklad rozhodne pomáhať druhým. A veď presne to píšeš, že chceš pomáhať deťom. Ináč, v tomto si mi ukrivdil, ale to je v poriadku, ja s tým dokážem žiť :D - lebo k deťom sa správam úplne inak a len pozitívne. Napokon, často pracujem s deťmi. Ak by som mal na nich zlý vplyv, nemali by ma radi a nenechali by ma s nimi pracovať. Možno sa ti zdá byť paradoxné, že dokážem byť potom taký dvojtvárny, ale áno, tak je to. Vidieť ten hnus, špinu a zlo na svete a uvedomovať si to do dôsledkov, budeš to chcieť zmyť. A to aj pôvodcov toho zla. nebudeš sa báť byť radikálny. Lebo zistíš, že pacifizmus a miernosť a láskavosť k páchateľom nič neriešia, len veci komplikujú a takto si niekto zamieňa svoju mäkkosť s údajnou cnosťou humanizmu.
Píšeš, že si srab, no zjavne nie si. Ináč by si práveže už dávno rezignoval. A o nič sa nesnažil. A ak by si sa aj nedokázal sám zabiť jednorazovým fyzickým akotm, tak by si sa sociálne izoloval a páchal pomalú, komfortnú samovraždu, čo je alkoholizmus alebo branie drog.
Ale nebolo by ti lepšie, pohodlnejšie, praktickejšie pre bežný život, keby si získal väčšiu sebadôveru, sebavedomie, vyšší zmysel a jasný cieľ (ten už azda i máš) a zosilnel? Nabral psychické svaly? Spokojnosť, vyrovnanosť a stabilitu, nie fragilitu, ak je to možné? To sa dá zmenou náhľadu na seba, prístupom k problémom a pod. Všetko je to o tréningu, aj tom mentálnom. Je to ako pri cvičení. Potom by si mohol byť dobrou oporou i druhým. Lebo človeku sa ťažko pomáha, pokiaľ má problémy sám so sebou.

K tomu, čo som napísal adminovi: Okrem toho, že to bolo detinsky sebastredné a trápne - napísal som to v hneve, som impulzívny - tak je to, žiaľ, pravda. Viem, že to myslel dobre a že sa cítili byť na správnej strane, spravil to i z vyššieho morálneho hľadiska. Ale mne to prišlo len ako zásah od moralistu a tútora, ktorý mentoruje a blahosklonne zhliada k druhému z výšky svojho mravného piedestálu. A som presvedčený, že do očí by mi to takto nepovedal. Lebo anonymita a diaľka internetu búra prirodzené hranice a mechanizmy ľudského správania. Pochybujem, že v realite by si dovolil mať taký rodičovsko-učiteľský tón.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Pipo za příspěvek:
Tim
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1584
Dal: 1811 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Uděleno varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od podivin »

Pipo píše: čtvrtek 18. 3. 2021, 1:22:36 Ináč, v tomto si mi ukrivdil, ale to je v poriadku, ja s tým dokážem žiť :D - lebo k deťom sa správam úplne inak a len pozitívne. Napokon, často pracujem s deťmi. Ak by som mal na nich zlý vplyv, nemali by ma radi a nenechali by ma s nimi pracovať.
Jak jsem psal, jsem rád, že tedy k dětem nepřistupuješ tak, jak mi to vyznělo s tím opuštěným ostrovem, že ty jsi nadřazený Marcovi, pak tedy zřejmě i dětem. A máš to tedy super, že můžeš pracovat s dětmi.
Pipo píše: čtvrtek 18. 3. 2021, 1:22:36Možno sa ti zdá byť paradoxné, že dokážem byť potom taký dvojtvárny, ale áno, tak je to. Vidieť ten hnus, špinu a zlo na svete a uvedomovať si to do dôsledkov, budeš to chcieť zmyť. A to aj pôvodcov toho zla. nebudeš sa báť byť radikálny. Lebo zistíš, že pacifizmus a miernosť a láskavosť k páchateľom nič neriešia, len veci komplikujú a takto si niekto zamieňa svoju mäkkosť s údajnou cnosťou humanizmu.
Ano, tohle chápu. Sám jsem tady popisoval v názoru na trest smrti, že recidivisty, kteří naplánují vraždu dítěte dopředu, bych odsoudil trestem smrti (ale jen v případě, pokud by se to dalo 100% dokázat). A nebyla by to jako pomsta, ale prostě jako odstranění ze společnosti člověka, který zřejmě nedokáže existovat ve společnosti. Jako alternativní trest bych místo toho dokázal akceptovat vyhoštění na "zločinecký ostrov" bez možnosti návratu - prostě mimo tu společnost. (Ale prosím, neotvírejme tady diskuzi o trestu smrti).
Pipo píše: čtvrtek 18. 3. 2021, 1:22:36Píšeš, že si srab, no zjavne nie si. Ináč by si práveže už dávno rezignoval. A o nič sa nesnažil. A ak by si sa aj nedokázal sám zabiť jednorazovým fyzickým akotm, tak by si sa sociálne izoloval a páchal pomalú, komfortnú samovraždu, čo je alkoholizmus alebo branie drog.
Tak izolovaný jsem, tedy jako introvert nemám moc náladu chodit do společnosti i tak a nemám opravdu chuť jednat s lidma, protože ty největší zlosyni jsou právě na nejvyšších místech.
Pipo píše: čtvrtek 18. 3. 2021, 1:22:36Ale nebolo by ti lepšie, pohodlnejšie, praktickejšie pre bežný život, keby si získal väčšiu sebadôveru, sebavedomie, vyšší zmysel a jasný cieľ (ten už azda i máš) a zosilnel? Nabral psychické svaly? Spokojnosť, vyrovnanosť a stabilitu, nie fragilitu, ak je to možné? To sa dá zmenou náhľadu na seba, prístupom k problémom a pod. Všetko je to o tréningu, aj tom mentálnom. Je to ako pri cvičení. Potom by si mohol byť dobrou oporou i druhým. Lebo človeku sa ťažko pomáha, pokiaľ má problémy sám so sebou.
Jo jo, to už jsem slyšel, myslet na to dobré. Ale to je zase to, co pesimistům moc nejde :) Já můžu na to dobré myslet jen ve svém blízkém okolí (lidé kolem mne, moji blízcí). Jakmile začnu zvětšovat okruh (např. že moje děti budou muset někdy začít sami žít a vyřizovat všechny věci, co všechno se na ně může navalit), tak mne z toho chytá smutek.
Pipo píše: čtvrtek 18. 3. 2021, 1:22:36K tomu, čo som napísal adminovi: Okrem toho, že to bolo detinsky sebastredné a trápne - napísal som to v hneve, som impulzívny - tak je to, žiaľ, pravda.
Neřekl bych, že by byl problém s tím, že jsi se naštval, ale problém byl s tím, jakým způsobem jsi to vyjádřil. Já se také vyjadřuju, že by si zasloužil někdo tvrdší trest, ale na základě soudního rozhodnutí. Samozřejmě, pokud bych viděl, že někdo ubližuje dítěti, tak bych se mu také snažil pomoct a na útočníka bych také pohlížel jen jako na zvěř.
Pipo píše: čtvrtek 18. 3. 2021, 1:22:36Ale mne to prišlo len ako zásah od moralistu a tútora, ktorý mentoruje a blahosklonne zhliada k druhému z výšky svojho mravného piedestálu. A som presvedčený, že do očí by mi to takto nepovedal.
Já myslím, že by ti to řekl i osobně do očí :)
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Uděleno varování uživateli Pipo

Nový příspěvek od Tim »

Achjo. tady se musím uživatele Pipo poněkud zastat... On sice užíává výraz podčlověk, tituluje tak však lidi na základě jejich činů. Nijak nevzývá rasovou politiku Třetí říše kde by kolem sebe metal slova jako untermenschen nebo herrenrasse - pokud tak činil, rád si nechám ukázat příslušnou citaci. Vlastně jste jako admini vytrhli z celého kontextu toho co píše jedno slovo, na jehož základě jste mu udělili trest... Páni, to je jako robot na youtube který maže příspěvky podle slov... Nemohu říct že bych úplně souhlasil s jeho formou projevu vůči jiným návštěvníkům ČEPEKu ale přijde mi že v tomto mu je poněkud křivděno.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů