Klíčová slova - vyhledávání pomoci

Vše, co se týká preventivního projektu Parafilik, jež koordinuje Národní ústav duševního zdraví.
Filip Šinkner
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 17
ve věku do: 37
Výkřik do tmy: Zabývám se výzkumem lidské sexuality, pracuji v laboratoři evoluční sexuologie v rámci Národního ústavu duševního zdraví, Klecany.
Dal: 28 poděkování
Dostal: 47 poděkování

Klíčová slova - vyhledávání pomoci

Nový příspěvek od Filip Šinkner »

Dobrý den,

obracíme se vás s prosbou o radu. Podle jakých klíčových slov by podle vás lidé na internetu hledali případnou psychologickou pomoc, ať už terapii nebo krizovou intervenci, směřovanou na řešení problémů, které s sebou může přinášet pedofilní (nebo hebe/efebofilní) preference? Řešíme, zda má smysl naše služby inzerovat, a pokud ano, jaká klíčová slova k tomu využít.

Děkuji mnohokrát za Váš čas,

Filip Šinkner z projektu Parafilik
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1508 poděkování
Dostal: 679 poděkování

Re: Klíčová slova - vyhledávání pomoci

Nový příspěvek od Dreamer »

Dobrý den. Věřím tomu, že každý kdo hledá pomoc, Parafilik snadno najde. Kampaň bych tak zaměřil spíše na ty, co na internetu hledají materiál k vlastnímu uspokojení. Doporučil bych vám, abyste kontaktovali Google napřímo, neboť nabízí grant v hodnotě 120.000 USD ročně na reklamu zdarma pro neziskové organizace, které nabízí pomoc v této oblasti. Google dokáže poznat, že člověk tento materiál vyhledává, a vaši reklamu zobrazí na prvním místě před ostatními výsledky.
Ad Grants
To make it easier for victims to seek help, and for others to report a child safety concern, we offer $120,000 annually in free advertising budget through our Ad Grants program to NGOs and charities who operate child sexual abuse reporting hotlines and helplines for victims. The program provides support and training to help these not-for-profit organizations reach people most effectively and enables the organizations to run ads for their services on Google Search free of charge.

Deterrence ads and Google Search
In many countries, users who type queries associated with child sexual abuse terms into Google Search are shown deterrence ads or an in-depth search result at the top of their search results that make it clear that child sexual abuse and any material that pictures or promotes such actions is illegal. These messages also include links to trusted partners to report abusive behavior or imagery and offers advice on where to get help.
Více informací zde:
https://protectingchildren.google

Je možné, že s Facebookem by se dalo dohodnout na něčem podobném:
https://about.fb.com/news/2020/06/fighting-child-exploitation-online
Silesia
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 293 poděkování
Dostal: 195 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Hezký den já bych tedy parafilik být neznalý do googlu nezadal
Pod klíčovým slovem pedofilie, sexuální odchylka - pomoc a jiné pochopitelné fráze nic nevyskočí o projektu parafilik rovněž by stálo za úvahu promyslet zda by odkaz na křížovou intervenci nemohl být i v seznamu linek důvěry
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.

Silesia píše: čtvrtek 4. 2. 2021, 23:21:41 Pod klíčovým slovem pedofilie, sexuální odchylka - pomoc a jiné pochopitelné fráze nic nevyskočí
Máš pravdu, a ČEPEK mi při hledání "pedofilie" na Googlu vyskočil až na posledním místě první stránky. To by se normálně dalo vylepšit nějakým kvalitnějším SEO, který by zahrnoval i ta klíčová slova. Pokud se ale nemýlím, tak nejdůležitějším parametrem určující pozici při vyhledávání je počet a kvalita odkazů vedoucí na stránku, a těmi zrovna Parafilik ani ČEPEK neoplývají. Třeba někdo odsud bude uměl poradit.

Já bych se každopádně zkusil na ty vyhledávače a média obrátit a poptat se. Možná jsem moc velký optimista, ale věřím že pro dobrou věc by mohli umět zatahat za ty správný páčky. No nebylo by super, kdyby třeba ČT odvysílala nějaké rozhovory, nebo věnovala prostor reklamní kampani? Třeba ve stylu téhle: https://vimeo.com/318995506 :-)
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Dreamer píše: pátek 5. 2. 2021, 2:44:50 Máš pravdu, a ČEPEK mi při hledání "pedofilie" na Googlu vyskočil až na posledním místě první stránky.
Vyhledávač DuckDuckGo je v tomto o mnoho lepší. Na dotaz „Pedofilie” vyhledal Čepek už na čtvrtém místě. Na Googlu mi po stejné frázi Čepek nevyskočil ani na třetí stránce vyhledávání. Oba vyhledávače jsem zkoušel anonymně, s VPN, vymazanými cookies, vymazanou cache a vymazaným vším ostatním, co by mě mohlo profilovat.

Já osobně bych se zaměřil i na takzvaně pochybné fráze, které by pravděpodobně nikdo s normální orientací do vyhledávače nezadal. Na podobném principu funguje finský darknetový vyhledávač. Pokud se tam někdo pokusí vyhledat něco spojené s dětmi, tak mu to najde odkaz na odbornou pomoc.

Takto vypadají v daném vyhledávači výsledky vyhledávání na dotaz „little boys” Klikněte pro zvětšení.
Obrázek

Mimochodem, ten první odkaz je zajímavý dotazník pro lidi, kteří takovou nebo jinou frázi spojenou s dětmi do vyhledávače zadali. Dotazník v angličtině
Filip Šinkner
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Zabývám se výzkumem lidské sexuality, pracuji v laboratoři evoluční sexuologie v rámci Národního ústavu duševního zdraví, Klecany.

Moc vám všem děkuji za tipy a podněty. Možnosti reklamní kampaně s médii řešíme, uvidíme, na čem se nám podaří se domluvit.

Ještě pro úplnost - myslíte si, že pomocí takzvaných "pochybných frází", o kterých píše Prim, vyhledávají lidé i přes Google/Seznam/ a jiné v ČR běžně používané vyhledavače? A pokud ano, jaké fráze by to kromě příkladu "little boys" mohly být nejčastěji? (EDIT: prosím o zaslání do soukromé zprávy, aby tu nebylo napsáno něco, co by mohlo pro někoho vyznít jako návod)
Naposledy upravil(a) Filip Šinkner dne pondělí 8. 2. 2021, 13:38:39, celkem upraveno 1 x.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 390 poděkování
Dostal: 1684 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Na ten seznam synonym pro vyhledání DP jsem fakt zvědavej *lol*

Jinak by to moly být i jména známých "modelek" a názvy jejich serveru, které měla skoro každá vlastni, a asi už většinou neběží, plus těch jejich agentur. To bývá jako vodoznak na jejich fotografiích, takže se dá čekat, že tohle bude někdo vyhledávat při potřebě dalšího materiálu.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK

Cykle02 píše: pondělí 8. 2. 2021, 8:59:27 Na ten seznam synonym pro vyhledání DP jsem fakt zvědavej *lol*
6yo 7yo 8yo 9yo 10yo, přívlastek a typ oblečení si doplň :)
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Filip Šinkner píše: pondělí 8. 2. 2021, 8:48:42 Ještě pro úplnost - myslíte si, že pomocí takzvaných "pochybných frází", o kterých píše Prim, vyhledávají lidé i přes Google/Seznam/ a jiné v ČR běžně používané vyhledavače? A pokud ano, jaké fráze by to kromě příkladu "little boys" mohly být nejčastěji?
Spousta lidí používá běžné vyhledávače jako Seznam nebo Google, dokonce bych řekl, že i ruský vyhledávač Yandex je velmi populární. Ten jako jeden z mála má nejméně přísné filtry obsahu. Ostatní vyhledávače filtrují i zcela legální nahotu spojenou s dětmi.

Další „pochybné fráze” Vám raději pošlu do soukromé zprávy, abych tu nikomu nedělal návod.
Filip Šinkner
Registrovaný uživatel

Děkuju moc, máte pravdu, soukromá zpráva je na to ideální.