Spaní u dětí snižuje mužům testosteron (Rozhlas.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Spaní u dětí snižuje mužům testosteron (Rozhlas.cz)
Spánek otce v těsné blízkosti jeho dítěte snižuje hladinu testosteronu. Prokázal to tým amerických a filipínských vědců.
Člověk je jedním z nevelkého počtu savců, u nichž se otcové přímo podílejí na péči o potomstvo. Studie na zvířatech ukázaly, že posun od samce, jehož cílem je konkurovat jiným samcům a rozmnožit se, k otci, který svou energii investuje do potomstva, provází pokles hladiny testosteronu. U mužů to platí také: v kulturách, kde se otcové více podílejí na přímé péči o děti, je pokles hladiny testosteronu výraznější než tam, kde na rodinu dohlížejí spíše zpovzdálí. Zatím žádná studie se však nevěnovala otázce, jak hladinu testosteronu otce ovlivní noční spánek po boku dítěte.
Tým amerických a filipínských vědců proto shromáždil údaje získané od 362 otců, kteří žijí ve filipínské metropoli Cebu. Někteří z nich spali na stejném lůžku jako jejich děti, jiní odděleně, ale ve stejném pokoji, a ještě další spali zcela jinde. U mužů, kteří trávili noc na stejném lůžku v nejtěsnější blízkosti svého dítěte, byl dlouhodobý pokles hladiny testosteronu větší než u těch novopečených otců, kteří spali ve větších vzdálenostech od dítěte. Zdá se tedy, že noční odpočinek s dítětem nepřímo podporuje rodičovské chování.
Snížení testosteronu určitě nikomu z nás neuškodí. Takže bych navrhoval hypnoterapii (spaní s dítětem v jedné posteli) jako novou metodu léčby pedofilie a zavedl i ji do léčeben.
I když ta studie se vlastně týká jen otců dětí. Je tedy třeba ji rozšířit a prozkoumat, zda její výsledky platí i pro cizí muže. Hlásím se jako dobrovolník.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: Spaní u dětí snižuje mužům testosteron
Spíš je možné, že pro pedofily spaní u dětí bude mít stejný efekt, jako pro gynekofily spaní u žen. A nejsem si úplně jistý, zda to by vedlo ke snížení testosteronu.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 5
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw - Příspěvky: 241
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 37 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 256 poděkování
Tak já souhlasím s kubou, jedině snad kdyby bl spali u děvčat a gl u kluků
No neřekl bych že spani s detma je ta nejlepši věc. Určite mi daji nektery lide za pravdu, co již maly skusenost spat s detmi že je to hodne neplhodlne. Radeji bych doporučil spat pobliž ditete na jine postely když již i takhle neni zaručeno žedite vam nevleze do postele.
Spiš bych řekl že uspavani deti je mnohem lepši činnost než snima spat v postely.
Spiš bych řekl že uspavani deti je mnohem lepši činnost než snima spat v postely.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Pravda, že studie mluví o spaní dětí s otcem, takže spaní s cizím dítkem, by asi takový vliv nemělo. Za to spaní dítka s pedofilem by určitě mělo také vliv a dost silný
Spát s nějakou holčičkou v jedná postýlce pod jednou peřinou je jeden z mích velkých snů a moc bych si přál aby se mi to někdo splnilo. I když jak píše ksoft když by byla akční v noci a kopala a tak, tak by to možná nebylo tak růžové Ale spát nebo i jen ležet vedle holčičky musí být úžasné.
Spát s nějakou holčičkou v jedná postýlce pod jednou peřinou je jeden z mích velkých snů a moc bych si přál aby se mi to někdo splnilo. I když jak píše ksoft když by byla akční v noci a kopala a tak, tak by to možná nebylo tak růžové Ale spát nebo i jen ležet vedle holčičky musí být úžasné.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Spaní u dětí, ale už i třeba jejich uspávání lze brát pro pedofily jako významnou rizikovou situaci a každý by si měl dobře promyslet, nakolik je v jeho silách takovou situaci ustát. Je známo hodně případů pedofilů, kteří se roky pohybovali mezi dětmi a potom najednou selhali, když u nich spali - klidně si přečtěte třeba Žil jsem jako pedofil od Janka Alexy.
Stejně rizikové je i doba před spaním, kdy třeba holčičky běhají v nočních košilkách bez kalhotek apod. Sám se musím přiznat, že jsem hodněkrát zneužil dívky právě v takové situaci. Čili spát u dětí je sice moc hezké a milé, ale je to i dost o "hubu".
Stejně rizikové je i doba před spaním, kdy třeba holčičky běhají v nočních košilkách bez kalhotek apod. Sám se musím přiznat, že jsem hodněkrát zneužil dívky právě v takové situaci. Čili spát u dětí je sice moc hezké a milé, ale je to i dost o "hubu".
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1714 poděkování
- Dostal: 3596 poděkování
I tady platí jako vždy: Jak pro koho. Riziková situace to je, ale neznamená to, že všichni pedofilové budou mít v takové situaci nepřekonatelné nutkání dítě zneužívat. Každý by měl dobře znát sám sebe a dle toho se rozhodnout především s ohledem k dobru dítěte.Kuba píše:Čili spát u dětí je sice moc hezké a milé, ale je to i dost o "hubu".
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!