Na FB se poměrně často zastávám v diskusích pedofilů a vlastně se dá říct že je hledám, krom toho že se člověk dozví co je tak se dočká i nějakého toho udání na PČR přes elektronickou podatelnu.
Za sebe musím říct že mi udělala radost jak jejich odpověď tak i informace o projektu parafilik...NEčekaljsem že povědomí o něm bude až tak rozvinuté i u policie.
(Rozkliknout pro větší obrázek.)
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 25. 1. 2021, 23:16:23, celkem upraveno 2 x.
Důvod:Fotka nahrána na web a vložena do IMG tagu.
„Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet.“ — Karl Kraus
Nicméně se musím trochu ohradit vůči větě: "Jednotlivé sexuální preference jsou skutečně intimní volbou každého dospělého člověka (...)"
Sexuální preference nejsou volbou, nikdo nikde nezaškrtl, že chce, aby ho něco přitahovalo. Tato věta působí zvláštně, naopak navozuje dojem, že si pedofil vybral to, že bude pedofilem.
Chápu jak to myslíš ale pořád je to zastání s vysvětlením (i když zavádějícím), kterého by se v roce 2000 nedostalo... Raději vidím sklenici poloplnou než prázdnou... Já byl třeba nedávno na PČR kde se došlo v rozhovoru s vyšetřujícím i na mou orientaci a ten policista byl stále stejně v pohodě, neútočil nebo tak a stále se usmíval (jen se zeptal jestli se někde léčím)... Člověk nemůže mít všechno ale že nás berou kluci a holky v uniformě (více či méně), za to jsem hodně rád.
Naposledy upravil(a) Tim dne pondělí 25. 1. 2021, 23:25:16, celkem upraveno 1 x.
MR_Xguard píše: ↑pondělí 25. 1. 2021, 23:24:33
Co mě spíš dostalo, že paní píše o tom, že není žádná prevence před zneužitím. Přitom je tam odkaz rovnou na parafilik.... Achjo.
Co po té chudince chceš, jedno kliknutí? Ty zvíře!!!!
MR_Xguard píše: ↑pondělí 25. 1. 2021, 23:24:33
Co mě spíš dostalo, že paní píše o tom, že není žádná prevence před zneužitím. Přitom je tam odkaz rovnou na parafilik.... Achjo.
Přesně. Problém je, že běžní lidé považují za prevenci nás všechny zavřít. Špatná zpráva je, že kdyby se svět zvrtnul, dalo by se to i realizovat, není nás zas tolik. Dobrá zpráva je, že lékaři, vědci a sexuologové to vidí jinak.