Školačka (†11) zemřela kvůli komplikacím při těhotenství. Znásilnil ji prý její děda (Blesk.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Příspěvky: 5314
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2132 poděkování

Školačka (†11) zemřela kvůli komplikacím při těhotenství. Znásilnil ji prý její děda (Blesk.cz)

Nový příspěvek od Cykle02 »


Chodila teprve na základní školu, ale přesto otěhotněla. Nichanan Sridaová Kaewová (†11) z thajské provincie Kalasin byla podle všeho znásilněna vlastním dědečkem. Tato hrůza však nebyla jediným neštěstím, které se stalo. Těhotenství dívky bylo bohužel mimoděložní a ona zemřela na komplikace s ním spojené.

Mimoděložní těhotenství je zdravotní stav, při kterém oplodněné vajíčko nedoputuje do dělohy, ale uchytí se jinde. I když probíhají experimentální léčby, které se snaží plod zachránit, v současném lékařském světě se stále jedná o stav, při němž musí být z těla matky většinou odstraněn. K tomu bohužel v případě mladičké Nichanan nedošlo.

Dívka zkolabovala 14. ledna večer ve svém domě a zemřela na vnitřní krvácení. Přivolaní záchranáři jí už nedokázali pomoci. To vše kvůli tomu, že ji podle maminky Yupin znásilnil její otec a dívčin děda Prayoon Srida Kaew (66). Ten byl den po smrti školačky zatčen a obviněn ze sexuálního útoku na nezletilou vnučku, která byla údajně v osmém týdnu těhotenství.

Často zvracela a bolela ji vagina

Yupin si prvně všimla, že s její dcerou není něco v pořádku, na konci listopadu loňského roku. Nichanan se chovala podivně a byla nesvá. „Moje dcera vypadala neustále zdeprimovaná a smutná. Nevěděla jsem, co dělat. Myslela jsem si, že je nemocná,“ vypověděla matka podle Profimedia.cz. Kromě depresí dívka často zvracela.

Navíc si stěžovala na bolest vaginy. 6. prosince ji vyšetřili lékaři a zjistili, že má abnormální těhotenství. Šokovaná matka vyzpovídala dceru, která tvrdila, že ji dědeček znásilnil dvakrát na začátku listopadu. Poté se jí nedostavila menstruace. I když Yupin vše nahlásila policii a s vlastním otcem se přestala bavit, Prayoon Srida Kaew zůstal na svobodě až do doby, než jeho vnučka zemřela.

Děda znásilnění popírá

Děd všechna obvinění odmítá. „Děda popírá jakékoliv provinění a říká, že svou vnučku miloval. Máme všechny potřebné důkazy, které poukazují na znásilnění, zejména z výpovědi dítěte. Děda bude nadále vyslýchán,“ řekl policejní plukovník Vichai Tongkham. Mrtvola dívky byla poslána do nemocnice k pitvě.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Uživatelský avatar
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Příspěvky: 791
Dal: 449 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Školačka (†11) zemřela kvůli komplikacím při těhotenství. Znásilnil ji prý její děda (Blesk.cz)

Nový příspěvek od Tim »

Proč já jsem jen háklivej na články od blesku kde už v nadpise je slovo "prý"... Tím samozřejmě nic neříkám (osobně obsahu docela věřím, jen ne formě prezentace) ale připomíná mi to klasickou situaci kdy se noviny z bulvární štvanice snaží vymlátit co nejvíc, asi jako když se zabil před lety Vlastimil Jung (snad nepletu přijmení) který byl obviněný ze zneužívání dcer a blesk hned útočil na tu co k vyšetřování dala podnět titulky jako "Tátu dvou dětí obvinila z pedofilie: Zabil se kvůli »falešné« logopedce?!!"....

Novinařina je snad větší hnus než politika, v obojím se vydělávají peníze tak že se zavděčíte lidem a pak se kolikrát míří na nejnižší pudy a představy...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Školačka (†11) zemřela kvůli komplikacím při těhotenství. Znásilnil ji prý její děda (Blesk.cz)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Blesk není ani novinařina to je víc kombinace a hoaxu...

Mně hlavně nejde do hlavy informace že "Navíc si stěžovala na bolest vaginy. 6. prosince ji vyšetřili lékaři a zjistili, že má abnormální těhotenství."
Tak pokud o tom lékaři věděli proč ji nechali doma na to umřít???
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů