Děvčátko z hor píše: ↑čtvrtek 31. 12. 2020, 16:25:29
To vůbec ne. Přítel mi dokonce řekl, že by si připadal jako pedofil kdyby měl mít se mnou sex během toho, co mám na sobě dětské oblečení a chovám se jako děvčátko.

DDLG do intimních aktivit vůbec nezatahujeme.
No já si právě říkal, jak se můžeš propojovat s Lolitou.
Děvčátko z hor píše: ↑čtvrtek 31. 12. 2020, 16:25:29Já mám navíc drobnou postavu a měřím jen 162 cm, takže skkutečně vypadám mladě, když k tomu přidám ten účes a oblečení.
Já poslední dobou přemýšlím o tom, co bych tak vlastně jako chtěl. Jestli holčičku, o kterou bych se mohl starat - bohužel se ale necítím na to, že bych všechno zvládal dobře, možná bych se to naučil, ale bojím se, že bych nezvládal ani základni věc jako je vaření.
Nebo radši normální ženu s vlastní holčičkou, se kterou bych jí mohl pomáhat. Ale obávám se, že bych už nezvládnul žít s nějakou novou ženou, která by mne sama o sobě vůbec nepřitahovala.
Nebo nějakou drobnou malou ženu, která by svými rysy připomínala holčičku (tedy asi někoho, jako jsi ty). O tom DDLG jsem také přemýšlel, ale já nejsem DD, spíš jsem sub dady
Děvčátko z hor píše: ↑čtvrtek 31. 12. 2020, 16:25:29Náš vztah je hodně o kompromisech. On toleruje tuto mou potřebu a já zase toleruji, že někdy nebývá moc doma a hodně cestuje kvůli práci (jezdí po domácnostech, když třeba někomu něco nejde s počítačem). Není snadné najít někoho, kdo by to toleroval, proto jsem ráda, že ho mám.
Hmmm, na dlouhodobé kompromisy mám vlastní názor, ale nebudu to tady rozpitvávat, když vám to klape

Jen by mě zajímalo, (pokud se nebudeš stydět nebo bát to napsat) jak jste asi tak staří, stačí rozpětí, třeba 25-30 a jak dlouho jste spolu, zase stačí jen nějaký limit, třeba víc než 2 roky a méně než 5 let.
Děvčátko z hor píše: ↑čtvrtek 31. 12. 2020, 16:25:29Já se taky jako děvčátko nechovám pořád. Jednou za čas se mi podaří přemluvit přítele anebo mi to sám nabídne, že se mi bude jeden den takto speciálně věnovat. Zahrnuje to třeba to, že mi vybere oblečení, které mi pomůže obléknout. Uplete mi copánky zatímco mu sedím na klíně (nejsem vůbec tlustá, takže mě unese). Hraje si se mnou různé deskové hry. Večer mě svlékne, odvede mě do sprchy a tam mě umyje. Potom si mě odnese do postele, kde se spolu pak díváme na film.
Já vim, že se takhle nechováš pořád. Ale pokud bych mluvil jen sám za sebe, ikdyž si myslím, že to tak bude cítit hodně kluků odsud, tak jsi přesně popsala to, co bych rád s malou holčičkou dělal denně. Vlastně je to to, co dělám se svými dětmi, když jsou u mne. A v létě, když jsme chodili ven, tak jsem si tam hrál s nimi i dalšími dětmi z baráku. A moje dcerka chce také, abych ji oblékal a nosil

Copánky už ale plést nechce

tak aspoň učesat. (edit) Třeba dneska zase chtěla odnést z vany do pokoje a dokonce chtěla obléknout pyžamo a pak odnést k TV.
Co jsem tak o tom přemýšlel, tak mi moje pedofílie hodně připomíná otcovský vztah tím zájmem o holčičku (starání se, hraní si), akorát je tam prostě u toho bohužel i ta sexuální/erotická reakce. (/edit)
Nevím ale, zda bych s nějakou ženou při té DDLG hře dokázal udržet mimo tu sexuální stránku. U skutečné holčičky tu sexualitu v žádném případě nechci ukazovat, resp. se ji snažím skrývat, s holčičkami prostě rozděluji sebe na horní část (zamilovanost, objetí) a dolní část (erekce) a ta dolní část se prostě k holčičce dostat nesmí.
Ale při DDLG hře s dospělou ženou bych to asi skrýt nedokázal, resp. dospělá žena by asi ihned pochopila, co se se mnou děje.
No nevím, asi bych DDLG někdy rád zkusil.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí