Děvčátko z hor

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Děvčátko z hor
Na trestné lavici
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 99
Dal: 2 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Děvčátko z hor

Nový příspěvek od Děvčátko z hor »

! Zpráva od: Marco Freeman
Profil uživatele Děvčátko z hor se posléze ukázal být falešným profilem již jednou zablokovaného uživatele. Z tohoto důvodu je toto vlákno uzamčeno a již do něj nelze přispívat. Více viz vlákno Udělen trvalý BAN uživateli Děvčátko z hor (sekce Tresty a varování). Děkuji za pochopení.

Dobrý večer vespolek. Jsem DDLG dívka/slečna, která nenašla přímo DDLG fórum, ale našla jsem aspoň tohleto. Dětský svět mi není cizí, takže bychom mohli najít společnou řeč. Můj nejoblíbenější dětský film je Alenka v říši divů a Heidi, Děvčátko z hor. A moje nejoblíbenější knížka je Lolita. V některých věcech mě hlavní hrdinka hodně vystihuje. Mám jinak přítele, který je však ajťák, vyloženě technický typ a romantika a nějaká fantazie mu nic moc neříká. Toleruje můj DDLG svět, ale nějak zvlášť mu to radost nedělá.

Ráda nosím dudlík, overal, kalhotky s dětskými motivy na zakázku a vlasy spletené do dvou copánků. Jiného přítele ovšem nehledám, mám toho stávajícího i přes tu nízkou toleranci ráda a nechci mu ublížit. Ráda bych poznala podobně smýšlející dívku/slečnu. Nerada bych zůstala sama s touto zálibou.

Svou DDLG osobnost úspěšně tajím, ví o ní jen můj přítel. Nezlobte se tedy prosím na mě, že v některých věcech nebudu sdílná. Lidí jako já je v ČR jako šafránu.

Pokud se vám zdá moje přezdívka příliš dlouhá, tak mi můžete zkráceně říkat jen Děvčátko nebo Děvče. :[
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 412 poděkování
Dostal: 749 poděkování

Re: Děvčátko z hor

Nový příspěvek od Fx100d »

Vítej u nás. *gd* Přeji, abys tu našla, co hledáš.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2060 poděkování
Dostal: 863 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Děvčátko z hor píše: středa 30. 12. 2020, 19:10:40 A moje nejoblíbenější knížka je Lolita. V některých věcech mě hlavní hrdinka hodně vystihuje.
Chápu to správně, že v rámci té DDLG hry provozujete i sex? Co jsem tak viděl a četl, tak se v rámci DDLG moc lidi sex neprovozují, že prý je to hlavně o tom, že si žena prožívá bezstarostné chvilky jako děti a její partner rozhoduje.
Děvčátko z hor píše: středa 30. 12. 2020, 19:10:40Mám jinak přítele, který je však ajťák, vyloženě technický typ a romantika a nějaká fantazie mu nic moc neříká. Toleruje můj DDLG svět, ale nějak zvlášť mu to radost nedělá.
Takže asi pedofil nebude. No, zatím jsem žádnou přitelkyni typu DDLG neměl, tak nevím, co by takový vztah pro mne znamenal, ale osobně by si myslím, že by mohl být zajímavý, takže docela tomu tvému příteli závidím :)
Děvčátko z hor píše: středa 30. 12. 2020, 19:10:40. Ráda bych poznala podobně smýšlející dívku/slečnu. Nerada bych zůstala sama s touto zálibou.

Svou DDLG osobnost úspěšně tajím, ví o ní jen můj přítel. Nezlobte se tedy prosím na mě, že v některých věcech nebudu sdílná. Lidí jako já je v ČR jako šafránu. :[
Pár zápisků tady na webu je o DDLG, zkus zahledat a jestli hledání nemáš, protože jsi nováček (nejsem si jistý, jestli nováčci hledat mohou), tak zkus zagooglit dotaz

ddlg site:pedofilie-info.cz

Ale ty se za nic stydět nemusíš, tvá záliba není nijak zakázaná, takže pohoda.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Děvčátko z hor
Na trestné lavici

podivin píše: středa 30. 12. 2020, 20:25:59 Chápu to správně, že v rámci té DDLG hry provozujete i sex? Co jsem tak viděl a četl, tak se v rámci DDLG moc lidi sex neprovozují, že prý je to hlavně o tom, že si žena prožívá bezstarostné chvilky jako děti a její partner rozhoduje.
To vůbec ne. Přítel mi dokonce řekl, že by si připadal jako pedofil kdyby měl mít se mnou sex během toho, co mám na sobě dětské oblečení a chovám se jako děvčátko. :D DDLG do intimních aktivit vůbec nezatahujeme. Já mám navíc drobnou postavu a měřím jen 162 cm, takže skkutečně vypadám mladě, když k tomu přidám ten účes a oblečení. Náš vztah je hodně o kompromisech. On toleruje tuto mou potřebu a já zase toleruji, že někdy nebývá moc doma a hodně cestuje kvůli práci (jezdí po domácnostech, když třeba někomu něco nejde s počítačem). Není snadné najít někoho, kdo by to toleroval, proto jsem ráda, že ho mám.

Já se taky jako děvčátko nechovám pořád. Jednou za čas se mi podaří přemluvit přítele anebo mi to sám nabídne, že se mi bude jeden den takto speciálně věnovat. Zahrnuje to třeba to, že mi vybere oblečení, které mi pomůže obléknout. Uplete mi copánky zatímco mu sedím na klíně (nejsem vůbec tlustá, takže mě unese). Hraje si se mnou různé deskové hry. Večer mě svlékne, odvede mě do sprchy a tam mě umyje. Potom si mě odnese do postele, kde se spolu pak díváme na film.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2569 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Je možné že si tu někoho najdeš, ale pochybuju o tom, že to bude pedofil. Pedofil má u dítěte právě rád tu upřímnost a nepřítomnost nějaké přetvářky. Což DDGL jaksi nenaplňuje. Mě osobně se navíc nelíbí představa, že bych se věnoval nějaké "náhražce", na místo opravdovému dítěti, které tu péči opravdu potřebuje. Tož je přívětivější představa dospělé ženy, ale přirozeně cudné a křehce působící (třeba Asiatky).
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2060 poděkování
Dostal: 863 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Děvčátko z hor píše: čtvrtek 31. 12. 2020, 16:25:29 To vůbec ne. Přítel mi dokonce řekl, že by si připadal jako pedofil kdyby měl mít se mnou sex během toho, co mám na sobě dětské oblečení a chovám se jako děvčátko. :D DDLG do intimních aktivit vůbec nezatahujeme.
No já si právě říkal, jak se můžeš propojovat s Lolitou.

Děvčátko z hor píše: čtvrtek 31. 12. 2020, 16:25:29Já mám navíc drobnou postavu a měřím jen 162 cm, takže skkutečně vypadám mladě, když k tomu přidám ten účes a oblečení.
Já poslední dobou přemýšlím o tom, co bych tak vlastně jako chtěl. Jestli holčičku, o kterou bych se mohl starat - bohužel se ale necítím na to, že bych všechno zvládal dobře, možná bych se to naučil, ale bojím se, že bych nezvládal ani základni věc jako je vaření.

Nebo radši normální ženu s vlastní holčičkou, se kterou bych jí mohl pomáhat. Ale obávám se, že bych už nezvládnul žít s nějakou novou ženou, která by mne sama o sobě vůbec nepřitahovala.

Nebo nějakou drobnou malou ženu, která by svými rysy připomínala holčičku (tedy asi někoho, jako jsi ty). O tom DDLG jsem také přemýšlel, ale já nejsem DD, spíš jsem sub dady :D
Děvčátko z hor píše: čtvrtek 31. 12. 2020, 16:25:29Náš vztah je hodně o kompromisech. On toleruje tuto mou potřebu a já zase toleruji, že někdy nebývá moc doma a hodně cestuje kvůli práci (jezdí po domácnostech, když třeba někomu něco nejde s počítačem). Není snadné najít někoho, kdo by to toleroval, proto jsem ráda, že ho mám.
Hmmm, na dlouhodobé kompromisy mám vlastní názor, ale nebudu to tady rozpitvávat, když vám to klape :) Jen by mě zajímalo, (pokud se nebudeš stydět nebo bát to napsat) jak jste asi tak staří, stačí rozpětí, třeba 25-30 a jak dlouho jste spolu, zase stačí jen nějaký limit, třeba víc než 2 roky a méně než 5 let.
Děvčátko z hor píše: čtvrtek 31. 12. 2020, 16:25:29Já se taky jako děvčátko nechovám pořád. Jednou za čas se mi podaří přemluvit přítele anebo mi to sám nabídne, že se mi bude jeden den takto speciálně věnovat. Zahrnuje to třeba to, že mi vybere oblečení, které mi pomůže obléknout. Uplete mi copánky zatímco mu sedím na klíně (nejsem vůbec tlustá, takže mě unese). Hraje si se mnou různé deskové hry. Večer mě svlékne, odvede mě do sprchy a tam mě umyje. Potom si mě odnese do postele, kde se spolu pak díváme na film.
Já vim, že se takhle nechováš pořád. Ale pokud bych mluvil jen sám za sebe, ikdyž si myslím, že to tak bude cítit hodně kluků odsud, tak jsi přesně popsala to, co bych rád s malou holčičkou dělal denně. Vlastně je to to, co dělám se svými dětmi, když jsou u mne. A v létě, když jsme chodili ven, tak jsem si tam hrál s nimi i dalšími dětmi z baráku. A moje dcerka chce také, abych ji oblékal a nosil :) Copánky už ale plést nechce :( tak aspoň učesat. (edit) Třeba dneska zase chtěla odnést z vany do pokoje a dokonce chtěla obléknout pyžamo a pak odnést k TV.

Co jsem tak o tom přemýšlel, tak mi moje pedofílie hodně připomíná otcovský vztah tím zájmem o holčičku (starání se, hraní si), akorát je tam prostě u toho bohužel i ta sexuální/erotická reakce. (/edit)

Nevím ale, zda bych s nějakou ženou při té DDLG hře dokázal udržet mimo tu sexuální stránku. U skutečné holčičky tu sexualitu v žádném případě nechci ukazovat, resp. se ji snažím skrývat, s holčičkami prostě rozděluji sebe na horní část (zamilovanost, objetí) a dolní část (erekce) a ta dolní část se prostě k holčičce dostat nesmí.

Ale při DDLG hře s dospělou ženou bych to asi skrýt nedokázal, resp. dospělá žena by asi ihned pochopila, co se se mnou děje.

No nevím, asi bych DDLG někdy rád zkusil.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Little Hero
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Dal: 25 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Nový příspěvek od Little Hero »

Já jsem jednu DDLG nebo ona psala ABDL holku potkal na Xchatu. Vyhledal jsem si na Wikipedii, co to přesněji je, a bylo tam napsané, že to mj. zahrnuje i znečišťování plenek, což tedy bylo při hře až na miminko. Tehdy jsem té holce napsal, že by se mi líbilo nějaké mazlení nebo nošení na rukou, uspávání atp., ale znečištěné plenky určitě ne. A ona jenom odepsala "aha chápu". :D No, a tím to skončilo. Ale kdyby to mělo probíhat tak, jak píšeš tady ty (nějaké koupání, nošení do postýlky, koukání na film nebo pohádku), tak to by mi docela vyhovovalo. Nejsem striktně jenom pedofil "na chlapečky" - když je žena drobná, štíhlá a mladě vypadající, tak se mi taky docela dost líbí. A krásu malých holčiček taky dokážu ocenit, i když na nich nevidím nic sexuálního.
pbd
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 337 poděkování
Dostal: 429 poděkování

Nový příspěvek od pbd »

Zdravím do hor. Rád bych se zeptal, zda Tvůj zážitek popisovaný v tomto vlákně má podle tebe nějakou souvislost s Tvým DDLG rozpoložením.
Děvčátko z hor
Na trestné lavici

pbd píše: sobota 2. 1. 2021, 20:40:09 Zdravím do hor. Rád bych se zeptal, zda Tvůj zážitek popisovaný v tomto vlákně má podle tebe nějakou souvislost s Tvým DDLG rozpoložením.
Tohle s tím určitě nemá nic společného. Souvislost to má možná s tím, že nemůžu mít vlastní děti a vynahrazuji si tak něco, co nemůžu mít.
Děvčátko z hor
Na trestné lavici

pozdravuju ***** michaelu. mám jí moc ráda. má *******
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 12. 1. 2021, 1:09:20, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Odstraněn vulgarismus.
Děvčátko z hor
Na trestné lavici

jsem furiel. omlouvám se těm kteří věřili že tu přijde skutečné děvče
Děvčátko z hor
Na trestné lavici

Anebo taky ne?
Děvčátko z hor
Na trestné lavici

Michal není *****. To je lež! Je to moje kamarádka. Je to hnusné nařčení od debila.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 12. 1. 2021, 1:09:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněn vulgarismus.
Rapunzel

Nový příspěvek od Rapunzel »

Děvčátko z hor píše: úterý 12. 1. 2021, 0:17:30 Michal není *****. To je lež! Je to moje kamarádka. Je to hnusné nařčení od debila.
Prosím Tě, dělej se sebou něco. Já vím, že máš hořkou minulost a problémy s drogami, ale tohle přece nemá smysl takto fungovat. A nadávat mi, apod. Hele dej se dohromady a třeba za rok přijď.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 12. 1. 2021, 1:10:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněn vulgarismus v citaci.