Soumrak sexuálních predátorů (ZPOVĚDNICE)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 390 poděkování
Dostal: 1779 poděkování

Soumrak sexuálních predátorů (ZPOVĚDNICE)

Nový příspěvek od Cykle02 »

Sexuální predátoři – poslední roky hodně diskutovaná subkultura svérázných lidí se pomalu začíná dostávat do krize. Pomineme teď celebrity, tento text se bude týkat hlavně obyčejných, řadových sexuálních predátorů.
Jistě, na první pohled to tak nevypadá, doba internetu, zdánlivě bezbřehé anonymity a neomezených technických možností by jim měla přát. Jenže zdání klame a opak je pravdou. Jakožto sexuální predátor mladé, nastupující generace to vidím všude kolem sebe. Někdy poslouchám vyprávění starých zkušených predátorů a slza nostalgie se mi leskne v oku.
Kde jsou ty časy kdy k lovu ztepilých středoškolaček stačil pytlík s hašlerkami a džíny z tuzexu? Nenápadně v dlouhém plášti postávat před školou a zaskórovat odhalením své chlouby v jediném okamžiku? V reálu? Ano. To byly zlaté časy sexuálního predátorství a nikoli temná současnost. Bylo to real. Přímočaré a účinné. A dnes? Máme sice internet, sociální sítě, komunikační aplikace a další věci. Jenže stejně jako se vyvíjí svět, vyvíjí se i technologie. Dnes se každý sexuální predátor musí samovzdělávat, držet krok s pokrokem, učit se pracovat se všemi funkcemi stále složitějších chytrých telefonů, obsluhovat web kamery, zvládat aspoň základy hackerství, zakládat tisíce falešných profilů, prorážet důmyslné antivirové programy, studovat slang mladých dívek a další a další věci. Věci, které jsou už složité pro mě, ale ještě víc jsou složité pro ty, kteří se nacházejí ve zlatém věku sexuálního predátorství. Vezmeme-li v potaz, že sexuální predátor dosahuje svého vrcholu v oplzlosti, obscénnosti a nechutnosti někdy mezi 55 a 65 rokem života můžete mi vysvětlit jak může stávající zlatá generace predátorů udržet krok se současným světem a horkými virtuálními novinkami? S tím mám už problém já.
A přitom to dříve bylo tak snadné. Veškeré obtěžování, oplzlá gesta, osahávání, masturbace, loudění telefonních čísel…to vše se provazovalo v reálu. Dnes hodiny trávíte na nejrůznějších chatech, pilujete falešné profily, stahujete tisíce fotek, aby jste se mohli vydávat za pětadvacetiletého milionářského kulturistu a … a ve výsledku pak stačí jedno malé prořeknutí a veškerá snaha je marná. A to už ani nemluvím o otravné policii, nejrůznějších blokacích a o tom, že vás klidně můžou vystopovat dle jakési IP adresy kdežto pár desítek let zpátky stačilo na ulici prostě jenom utíkat.
I přes to všechno čelí v poslední době sexuální predátoři hněvu a doslova napadání veřejností, natáčejí se o nich kompromitující a nenávistné dokumenty a jsou odstrkováni na okraj společnosti, cejchováni. Neoprávněně. Jsou to lidé jako všichni ostatní. Tvrdě pracující lidé. Dokážete si vůbec představit kolik času musí sexuální predátor věnovat své práci? Ne, to opravdu není jako vy, že dojdete do zaměstnání a ve čtyři odpoledne padla. Řadový sexuální predátor se své hlavní činnosti věnuje ve svém volnu. Sám si musí financovat veškeré nezbytné vybavení. Tam kde dříve stačil dlouhý plášť dnes potřebujete nejmodernější počítače, výkonné procesory, studium hackerských ebooků, placené profily na sociálních sítích... Víte kolik práce dá v dnešní době vyloudit na dvacetileté dívce aspoň jednu její nahou fotografii? Jistě, v dokumentu to vypadá všechno strašně jednoduše. Ale tam vám neukáží ty roky dřiny kdy jste šetřili na nejnovější grafickou kartu, učili se s photoshopem a nikdo vám už nevrátí čas, který jste strávili na snapchatu ve snaze osvojit si slovník dospívající generace. Ale tím nic zdaleka nekončí. Pak vás ještě čeká náročné vydírání, vyhrožování tím, že onu fotografii rozešlete jejím kamarádům pokud nepošle další fotografie a nesvolí k perverznímu setkání. Jenže nejdřív na ty kamarády musíte sehnat kontakty. A tak znovu dlouhé noci dřete u počítače, aby jste ve výsledku zjistili, že všichni její kamarádi už dotyčnou dívku nahou viděli a to v mnohem odvážnějších polohách než na fotografii, kterou jste vy vítězoslavně ukořistili po půl roce v místnosti Teen Cats.. A můžete začít zase od začátku.
Přes to všechno se stále najdou lidé, kteří jsou schopní nás, sexuální predátory, odsuzovat. Myslím si, že je to hlavně proto, že o našem skutečném životě, nebál bych se použít slovo údělu, vědí velice málo. A jestli to tímhle stylem půjde dál a nenávist se bude stupňovat, za pár let budeme patřit mezi vyhynulé druhy. Nechci ani pomýšlet co vše se může během následujících let stát. Bojím se toho, že až sám dospěju do zlatého věku sexuálního predátorství, nebudu už mít koho obtěžovat, koho lovit. A nebo to přes všechny technologické kličky nedokážu zvládnout.

Chtěl bych jít tedy cestou osvěty a ukázat sexuální predátory v jiném světle, zlidštit je široké veřejnosti. Napadlo mě třebas založit na jejich podporu neziskovou organizaci, pokusit se získat státní dotace a vytvořit sociální program na podporu sexuálních predátorů. Mohl by se zřídit transparentní účet s dobrovolnou finanční sbírkou jejíž výtěžek by pak pomáhal sociálně slabým sexuálním predátorům s nákupem počítačů a web kamer, starším predátorům by se mohli platit kurzy počítačů atd. Daly by se i pořádat přednášky, kurzy dalšího vzdělávání a workshopy, představit sexuální predátorství jako běžnou součást života, aby každý rodič hned nezačal zbytečně vyšilovat v případě, že zjistí, že si jeho dcera na střední škole dopisuje s nickem Fritzland.
Co si tom myslíte? Byli by jste ochotní takový projekt podpořit? Máte pochopení pro sexuální predátory a nebo jste na straně štvavé kampaně proti nim?
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1343 poděkování
Dostal: 644 poděkování

Re: Soumrak sexuálních predátorů (ZPOVĚDNICE)

Nový příspěvek od podivin »

Hehe, vtipné :D Nejvíc se mi líbí tahle část :D
Cykle02 píše: sobota 21. 11. 2020, 8:59:33
Víte kolik práce dá v dnešní době vyloudit na dvacetileté dívce aspoň jednu její nahou fotografii? Jistě, v dokumentu to vypadá všechno strašně jednoduše. Ale tam vám neukáží ty roky dřiny kdy jste šetřili na nejnovější grafickou kartu, učili se s photoshopem a nikdo vám už nevrátí čas, který jste strávili na snapchatu ve snaze osvojit si slovník dospívající generace. Ale tím nic zdaleka nekončí. Pak vás ještě čeká náročné vydírání, vyhrožování tím, že onu fotografii rozešlete jejím kamarádům pokud nepošle další fotografie a nesvolí k perverznímu setkání. Jenže nejdřív na ty kamarády musíte sehnat kontakty. A tak znovu dlouhé noci dřete u počítače, aby jste ve výsledku zjistili, že všichni její kamarádi už dotyčnou dívku nahou viděli a to v mnohem odvážnějších polohách než na fotografii, kterou jste vy vítězoslavně ukořistili po půl roce v místnosti Teen Cats.. A můžete začít zase od začátku.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Varování: 3
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování
Dostal: 390 poděkování

Re: Soumrak sexuálních predátorů (ZPOVĚDNICE)

Nový příspěvek od Tim »

Autor je naprostý bůh, to ani nejde říct jinak... Ten by i z bin Ládina udělal oběť mužské menopauzy!! :D *rofl*
„Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet.“ — Karl Kraus