Potřebujete pomoci? Trápíte se a nevíte si rady? Vyzkoušejte kontaktní terapii či online krizovou intervenci → PARAFILIK.CZ
Na pedofila z Pezinku upozorňujeme už dva roky. Teraz skončil vo väzbe (TVnoviny.sk)
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 388 poděkování
- Dostal: 783 poděkování
Na pedofila z Pezinku upozorňujeme už dva roky. Teraz skončil vo väzbe (TVnoviny.sk)
Doteraz bol stíhaný na slobode.
Vraj mal rád mladé panny. Jedenásť, dvanásť či trinásťročné dievčatá vyhľadával aj na internete. Na kamionistu Mareka z Pezinku upozorňujeme už dva roky.
Aj keď bolo voči nemu vedených viacero trestných konaní a bol za sexuálne zneužívanie 11- ročného dieťaťa aj právoplatne odsúdený, stíhaný bol na slobode.
Vo väzbe skončil až dnes. Opäť za sexuálne zneužívanie.
Téme sa venovala Kristína Kövešová.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 436 poděkování
Re: Na pedofila z Pezinku upozorňujeme už dva roky. Teraz skončil vo väzbe (TVnoviny.sk)
Milá paní/slečno Kristíno. nevěřím Vám ani nos mezi očima. Člověk který by byl odsouzený za zneužívání dítěte by rozhodně nebyl stíhaný na slobodě a to ani na slovensku...
-
- Administrátor
- ve věku od: 0
- ve věku do: 10
- Dal: 134 poděkování
- Dostal: 204 poděkování
Re: Na pedofila z Pezinku upozorňujeme už dva roky. Teraz skončil vo väzbe (TVnoviny.sk)
Je to možné. Podle této statistiky skončilo v letech 2016 až 2019 v ČR jen 5% trestných činů podle § 187 (pohlavní zneužití) nepodmíněným trestem. Pravděpodobně je tedy většina pachatelů tohoto trestného činu stíhána na svobodě.Jednorozec píše: ↑úterý 17. 11. 2020, 19:51:39 Milá paní/slečno Kristíno. nevěřím Vám ani nos mezi očima. Člověk který by byl odsouzený za zneužívání dítěte by rozhodně nebyl stíhaný na slobodě a to ani na slovensku...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 436 poděkování
Zajímavé. I když je otázka co všecko se do toho započítalo. Už jen to že skoro polovina všech případů se týkala pachatelů od 15 do 17 let je divné. Chtělo by to odfiltrovat na skutečně relevantní případy.