Hodně peněz nebo změna orientace?
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 124 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hodně peněz nebo změna orientace?
Kdyby vám někdo dal na výběr, jestli si vzít hodně peněz nebo se stát „normálním", tak kolik peněz byste upřednostnili před změnou orientace? Já bych upřednostnil alespoň 30 000.
-
- Na trestné lavici
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2569 poděkování
Re: Chemická kastrace a iné...
To není zákrok. Já bral Androcur 10 let.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 323 poděkování
Re: Hodně peněz nebo změna orientace?
To je podle mě irelevantní otázka, protože orientaci jen tak změnit nejde. Ale jinak pokud by to možné bylo, tak nevím, co bych si zvolil. Taky mě nenapadá, proč by mi někdo nabízel peníze nebo změnu orientace. Spíš by podle mě víc dávalo smysl, že by mi nabídl peníze za změnu orientace.
-
- Na trestné lavici
A jaké byly následky? Snížil se ti pud, přestala erekce z dětí? A co negativní?
-
- Na trestné lavici
-
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 323 poděkování
-
- Na trestné lavici
Covid-19?
Měli jste ho? Bojíte se? Měl ho někdo ve vašem okolí nebo dokonce někdo, koho znáte, zemřel? Nebo naopak víte o někom, kdo se dostal do vážných ekonomických problémů kvůli Covidu? A jaký máte názor na opatření? Já si myslím, že by se měla týkat převážně ohrožených skupin. Například jsem proti plošnému zavření služeb, jelikož tvoří značnou část ekonomiky. Myslím, že kdyby byla navíc otevřena třeba hračkářství, tak to tolik nezvýší číslo R. Ale roušky a zrušení škol jsou nutné věci.
Naposledy upravil(a) Lukranas dne pátek 13. 11. 2020, 23:26:08, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1764 poděkování
- Dostal: 3651 poděkování
Re: Hodně peněz nebo změna orientace?
Jak už tady připsal MR_Xguard, jednak změna orientace udělat nejde, a pak jakože tvoje otázka zní, jestli bych si vzal třeba 10 milionů Kč a nebo místo toho se nechal změnit na gynekofila? Tak si raději vezmu těch 10 milionů, logicky.

Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Na trestné lavici
Re: Deep/Dark web - prospěšný či škodlivý?
Dark web así je škodlivý. Je tam mnoho nelegálních věcí. Ale deep web je obecné označení pro vše nedostupné, tedy i má emailová pracovní schránka. A ta škodlivá není 

-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1764 poděkování
- Dostal: 3651 poděkování
Hodně podrobně o braní Androcuru píše Fx100d na své stránce: http://fx100d.cz/ma_lecba/
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2569 poděkování
Na erekci to vliv nemělo a děti jsem měl rád pořád, jen jsem měl menší potřebu sexu, méně ejakulátu a gynekomastii. Taky jsem přestal mít v oblibě horrory a zdály se mi často sny o holčičkách. Návrat do normál trval celkem dlouho, možná tak rok, ale těžko oddělit jiné vlivy.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Na trestné lavici
Pedofilové ve vašem dětství
Když jste byli děti, byl kolem vás někdo, o kom si myslíte, že je pedofil? Když jsem chodil do páté třídy, tak u nás byl jeden kluk z rozvrácené rodiny a po škole chodil za starším klukem (odhaduji tak dvacetiletým) a ten mu dával cigarety a alkohol. A s oběma to později skončilo špatně.
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Re: Covid-19?
Bez toho plošného zavření služeb to v současné době nemůžeme dostat pod kontrolu. Je potřeba snížit počet nakažených, pak to půjde držet pod kontrolou s určitými omezeními kontaktů, používáním roušek a dalších ochranných prostředků a dostatečným testováním a účinným trasováním kontaktů nakažených. Takto bychom museli ty ohrožené skupiny (a to není málo lidí) odříznout od zbytku populace. Musel by těm lidem třeba někdo nakupovat, nákup by jim nechával za dveřmi apod. I tak by byl problém s počtem lidí vyžadujících lékařskou péči.
-
- Na trestné lavici
Re: Covid-19?
Tak ideální by samozřejmě bylo co nejméně úmrtí a zároveň co nejnižší dopady na ekonomiku. Otázka, jak toho dosáhnout. Kdyby vlna trvala třeba měsíc tak by to šlo jednoduše. Ale třeba v Americe je hodně nakažených už skoro půl roku tak se to zdá neřešitelné.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 15. 11. 2020, 18:42:58, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
Problémy se zákonem kvůli pedofili?
Měl někdo z vás kvůli pedofili problémy se zákonem? Já nikdy. A jak se vlastně k takovým pedofilům stavíte? Odsuzujete je?
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 451 poděkování
-
- Na trestné lavici
-
- Na trestné lavici
Dobročinná činnost pro děti
Věnujete se dobročinné činnosti dětem nebo darujete peníze? Já sice mám mírně podprůměrně placené zaměstnání, ale jak jako pedofil nenavazuji vztahy a bydlení mám vlastní, tak mám peněz dost na darování. Například jak nedávno bylo zemětřesení v Albánii, tak jsem daroval přibližně 15 000. Pravidelně přispívám do dobrého anděla.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 451 poděkování
Re: Vaše zaměstnání
Většinu šivota jsem dělal jako číšník nebo kuchař. Příležitostně jezdim jako ostraha na festivaly, mám totiž moc rád to prostředí ale zase nevydržím tam jet jako návštěvník a nic nedělat...