Holčičky, do plavek a do mini! Ať kluci valí oči...

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1746 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Holčičky, do plavek a do mini! Ať kluci valí oči...

Nový příspěvek od Kasz »

Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Maxwell
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 14

Re: Holčičky, do plavek a do mini! Ať kluci valí oči...

Nový příspěvek od Maxwell »

Ti "kluci valící oči" mají být jako kdo? Jakože mladí pedouši? Já si nemyslím že malé děti-kluci pokukují po svých vrstevnicích stejně jako dospělí nebo týnejžři.

Autor článku to asi myslel tak, že ty oči nebudou valit kluci, ale spíš pyšné maminky :-)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Maxwell píše: Já si nemyslím že malé děti-kluci pokukují po svých vrstevnicích
Asi jak kdo, někteří pedofilové po nich už tehdy pokukovali. Ale já osobně moc ne, takže to doháním teď v dospělosti. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Angelo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw
Dal: 12 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Nový příspěvek od Angelo »

Ty holčičky jsou tak krásné. :) A v těch šatičkách, minisukních nebo plavkách... hm, to je taková krása. :) Ach jo, to je taková krása. :)
leonid jumper

Nový příspěvek od leonid jumper »

Nádhera. Akorát horní díl plavek je v tomto věku prostě směšný. Ale některé holčičky ho chtějí, aby vypadaly "větší". A nebo třeba ho v některých zemích mít musí. Jedna moje kamarádka má na to zdravý názor - dcera dostane na koupání kalhotky až tak v šesti, a podprsenku až tehdy, až do ní bude co dát ;D
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

A na páté fotce můžete vidět blaženého pedofila. :D A na konci to dokonce vypadá na kutíka.
Happy girllover

Nový příspěvek od Happy girllover »

Ty holčičky v šatičkách, v plavkách a hlavně v bikinách jsou opravdu krásné a sladké, přímo k pomazlení. Nemohu bez toho žít. Nikdy jsem si to nechtěl přiznat, že mě přitahují, ale je tak snadné se do nich zamilovat. Vzít je do náruče a pochovat, zavalí mě přímo moře štěstí. Nikdy jsem nepoznal silnější emoce. :-):-):-)