Holčičky, do plavek a do mini! Ať kluci valí oči...
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1746 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Holčičky, do plavek a do mini! Ať kluci valí oči...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 14
Re: Holčičky, do plavek a do mini! Ať kluci valí oči...
Ti "kluci valící oči" mají být jako kdo? Jakože mladí pedouši? Já si nemyslím že malé děti-kluci pokukují po svých vrstevnicích stejně jako dospělí nebo týnejžři.
Autor článku to asi myslel tak, že ty oči nebudou valit kluci, ale spíš pyšné maminky :-)
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Asi jak kdo, někteří pedofilové po nich už tehdy pokukovali. Ale já osobně moc ne, takže to doháním teď v dospělosti.Maxwell píše: Já si nemyslím že malé děti-kluci pokukují po svých vrstevnicích
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 5
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw - Příspěvky: 241
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 37 poděkování
Ty holčičky jsou tak krásné. A v těch šatičkách, minisukních nebo plavkách... hm, to je taková krása. Ach jo, to je taková krása.
Nádhera. Akorát horní díl plavek je v tomto věku prostě směšný. Ale některé holčičky ho chtějí, aby vypadaly "větší". A nebo třeba ho v některých zemích mít musí. Jedna moje kamarádka má na to zdravý názor - dcera dostane na koupání kalhotky až tak v šesti, a podprsenku až tehdy, až do ní bude co dát
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
A na páté fotce můžete vidět blaženého pedofila. A na konci to dokonce vypadá na kutíka.
Ty holčičky v šatičkách, v plavkách a hlavně v bikinách jsou opravdu krásné a sladké, přímo k pomazlení. Nemohu bez toho žít. Nikdy jsem si to nechtěl přiznat, že mě přitahují, ale je tak snadné se do nich zamilovat. Vzít je do náruče a pochovat, zavalí mě přímo moře štěstí. Nikdy jsem nepoznal silnější emoce. :-):-):-)