Pedofilie a sebevražda

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Pedofil998

Pedofilie a sebevražda

Nový příspěvek od Pedofil998 »

Taková teoretická otázka. Měli jste někdo kvůli pedofilii sebevražedné nápady nebo jste se o ní dokonce pokusili? Víte o pedofilovi, který kvůli pedofili spáchal sebevraždu?
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1593 poděkování
Dostal: 706 poděkování

Re: Pedofilie a sebevražda

Nový příspěvek od podivin »

Přímo kvůli pedofílii ne, protože jsem si svojí pedofílii uvědomoval nejdřív jen jako lásku k holčičkám. Pak jsem si zjistil, co pedofílie opravdu je a když jsem zjistil, že to láska (a ne znásilňovaní), tak jsem přijal, že to je pedofílie. Takže kvůli samotné pedofílii jako lásce jsem o sebevraždě nepřemýšlel.

Bohužel mladí lidé, které přitahují dívky, začnou také o sobě jako pedofilech uvažovat, ale spojí si to s těmi články v médiích, že pedofilové znásilňují a protože mají strach, že jednou také budou takoví násilníci, tak mají sebevražedné myšlenky. Proto je důležité, aby se o pedofílii dozvěděli správné informace.

Proč na mě (a ostatní) padají občas sebevražedné myšlenky je spíš z toho, že si uvědomím, že tu svojí lásku nebudu moct nikdy těm dívkám vyjádřit. Že tu lásku musím skrývat jen jako kamarádství dospělého s dítětem. Někteří pedofilové mají štěstí, že mohou být s dětmi v kontaktu a tu svojí lásku vypouští tím směrem, ale dost ostatních kontakt s dětmi nemají a prostě ta láska v nich roste a pak nás přepadává smutek.

Jak jsi na tom ty?
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ano ja. V 17-18 rokoch som uvazoval, ze spacham samovrazdu. Pocuval som smutne pesnicky a stal na kraji brehu rieku a rozmyslal, ze skocim. Chodieval som tam viackrat ale pokazde som si to rozmyslel. Posledny krat som bol uz rozhodnuty, ze to naozaj urobim. Vecer. Ale este predtym cez den som isiel von s jednou osobou a sadli sme si na hupacky a potom som spoznal jednu malu holcicku 11 rocnu vtedy. Zapocul som jej smiech. Stali sne sa kamarati na dlhe roky. Zachranila mi zivot. Ak by som si tam vtedy nesadol mozno by som tu uz nebol.

Momentalne nad tym uvazujem kazdy den. Mavam depky rano aj vecer, nic ma nebavi, ziadna motivacia, zmysel zit. Sfajcim aj tri az styri tazke cigarety po sebe. Naco taky zivot, ked budem cely zivot sam nepoznat lasku to je zbytocne premrhany zivot. To je ako nepoznat vobec nic ked to nieje opatovane ani nikdy nebolo. Citim ju len ja ale k comu to je a naco, ked ju druhy ku mne neciti?
Dalsia vec ze som vsetko pekne premrhal a to uz nikdy nedobehnem v mladosti. A pozerat sa na to ako kazdy preziva a objavuje lasku je mi z toho zle.

Mne sa pacia a pritahuju ma najviac 10 a 11 rocne a osoby nad 13 su uz pre mna nepritazlive.

Ale zatial som tu a je to iba v uvazovani.
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Já mám posledních několik měsíců velmi časté sebevražedné myšlenky. Ale skutečně umřít asi ani vlastně nechci. Své sebevražedné myšlenky zapíjím alkoholem. Pomáhá mi to přežít další ošklivý den beze smyslu. Antidepresiva jsem bral, ale problém neřešily. Byl to jen takový „oblbovák“. Potíž není jen v tom, že jsem se zcela nevyrovnal s tím, co se mi líbí. Celý život musím žít v přetvářce a musím schovávat své skutečné pocity. Nemám ve svém městě nikoho, s kým bych se o tom mohl otevřeně bavit.

Jsem taky vyhraněný pedofil, takže nedokážu milovat dospělého člověka. Budu žít osamělý život. Velmi mě trápí chybějící kontakt s dětmi a celkově samota a pocit vlastní nedůležitosti, proto když někdo napíše, že se s dětmi stýká nebo že s nimi trávil volný čas, tak je to pro mě stejné, jako by vzal kudlu a vší silou mě s ní bodal do srdce. Vím, že není závist dobrá vlastnost. Ale pokud v reálném světě nemáte skoro žádné přátele, rodina vám místo opory háže klacky pod nohy, jste bez špetky sebedůvěry a motivace, tak vám nic jiného než závist nezbyde.

Já jsem momentálně ve stavu rezignace, kdy už nechci nic řešit. Snažím se jen přežít. Můj stav se nezhoršuje, ale zároveň ani nezlepšuje. S alkoholem to mám tak, že nezvyšuji dávky. Neopíjím se do němoty, nikdy jsem neměl kocovinu. Stačí mi jen to, když se uvolním a dostanu do nálady. Pomáhá mi to přečkat těžké chvíle.

Mně vlastně deprese pohltila natolik, že už nemám skoro žádné koníčky. Nechodím ani moc ven. Ztratil jsem zájem o svět tam venku. Zavřel jsem se tak do své vlastní bubliny ve virtuálním světě.

Každopádně řešení nehledám a ani se na to necítím. Stačí mi pouhé pochopení.
podivin
Správce poradny
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Prim píše: sobota 7. 11. 2020, 18:23:50proto když někdo napíše, že se s dětmi stýká nebo že s nimi trávil volný čas, tak je to pro mě stejné, jako by vzal kudlu a vší silou mě s ní bodal do srdce.
Promiň, Prime :(
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me

podivin píše: sobota 7. 11. 2020, 18:26:45
Prim píše: sobota 7. 11. 2020, 18:23:50proto když někdo napíše, že se s dětmi stýká nebo že s nimi trávil volný čas, tak je to pro mě stejné, jako by vzal kudlu a vší silou mě s ní bodal do srdce.
To je jen můj problém. Já se s tím musím naučit žít.
podivin
Správce poradny

Prim píše: sobota 7. 11. 2020, 18:29:07
podivin píše: sobota 7. 11. 2020, 18:26:45
To je jen můj problém. Já se s tím musím naučit žít.
Jenže mně není jedno, jak se cítí ostatní a je mi líto, že moje štěstí pro tebe znamená takovou bolest. Nejradši bych mojí radost s tebou sdílel, podělil se s tebou o ten kontakt s holčičkami, kdyby to nějak šlo :( Proto jsem ti také dával rady, jak bys mohl zkusit k nějakému kontaktu přijít, chtěl jsem ti pomoct tu tvojí bolest zmírnit a pokusit se vymyslet něco, čím bys ten svůj smutek mohl aspoň trochu zahnat.
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Já jsem se třikrát pokusil o sebevraždu. Ale nebylo to přímo kvůli pedofilii, i když to s ní mělo hodně co dělat. Měl jsem těžkou depresi při léčbě na tlumení pohlavního pudu. Znova bych na to nešel. Jsou lepší a dle mého i efektivnější způsoby, jak si ulevit od sexuálního pnutí.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Silesia
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 306 poděkování
Dostal: 226 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Nevím za mě jsem o sebevraždě nikdy neuvažoval snad proto, že si vůbec vážím toho že jsem se narodil a přežil (nemusel jsem, moc šancí nebylo), tak si nedovedu představit, že zničím ty roky tvrdé dřiny tím, že bych se zabil. Myšlenky že by mě zabili třeba rodiče mého nejmilovanějšího, kdybych ho zneužil tu byly, ale protože jsem si k němu nikdy nic nedovolil, tak se nebylo moc co bát.
Rilliane
Nový člen
Líbí se mi: Ženy a muži
ve věku od: 30
ve věku do: 50
Dal: 1 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Rilliane »

Ano, kamarád se pokusil o sebevraždu. Považoval se za monstrum, protože jediné informace které o pedofilii měl bohužel pocházely z médií, kde se pořád a pořád opakovalo, že pedofilové jsou násilníci. Bál se toho, že se taky stane násilníkem. No, a celkový názor společnosti na pedofilii jeho psychickému stavu taky moc nepomohl.
podivin
Správce poradny

Rilliane píše: úterý 12. 1. 2021, 11:31:42 Ano, kamarád se pokusil o sebevraždu. Považoval se za monstrum, protože jediné informace které o pedofilii měl bohužel pocházely z médií, kde se pořád a pořád opakovalo, že pedofilové jsou násilníci. Bál se toho, že se taky stane násilníkem. No, a celkový názor společnosti na pedofilii jeho psychickému stavu taky moc nepomohl.
Koukám, že jsi tady nová, tak vítej.

Můžu se zeptat, jak byl on tehdy starý (stačí obecně, mladý do nebo kolem 20 let nebo už starší nad 30)? A v jaké době to bylo - někdy za totáče nebo po roce 2000?
Rilliane
Nový člen

podivin píše: úterý 12. 1. 2021, 11:37:32
Rilliane píše: úterý 12. 1. 2021, 11:31:42 Ano, kamarád se pokusil o sebevraždu. Považoval se za monstrum, protože jediné informace které o pedofilii měl bohužel pocházely z médií, kde se pořád a pořád opakovalo, že pedofilové jsou násilníci. Bál se toho, že se taky stane násilníkem. No, a celkový názor společnosti na pedofilii jeho psychickému stavu taky moc nepomohl.
Koukám, že jsi tady nová, tak vítej.

Můžu se zeptat, jak byl on tehdy starý (stačí obecně, mladý do nebo kolem 20 let nebo už starší nad 30)? A v jaké době to bylo - někdy za totáče nebo po roce 2000?

Děkuji za přivítání :)) Bylo mu necelých 18, a v roce 2017, takže celkem nedávno.
podivin
Správce poradny

Rilliane píše: úterý 12. 1. 2021, 11:41:25Bylo mu necelých 18, a v roce 2017, takže celkem nedávno.
Hmmm, ten věk mě tedy nepřekvapuje. Ale zase v roce 2017 jsou už dostupnější informace, to mě trochu překvapuje, že si ty informace z médií sám neověřil. Jak jsem psal na začátku, já si svojí pedofílii uvědomoval nejdřív jen jako lásku k holčičkám a o pedofílii a znásilňování jsem vůbec neuvažoval. Až pak jsem začal přemýšlet, jak by se moje láska dala nazvat, jestli pro to existuje odborný název, ale právě jsem si myslel, že nejsem pedofil, protože ty holčičky znásilňovat nechci. Až pak jsem si ověřil, že pedofílie není o znásilňování a přiznal si, že teda pedofil jsem.

A jak je na tom teď ten kamarád? Už pochopil, že pedofílie není špatná, že jen ty činy jsou špatné? Smířil se s tím? Nechtěl by třeba také přijít?
Rilliane
Nový člen

podivin píše: úterý 12. 1. 2021, 11:54:50 A jak je na tom teď ten kamarád? Už pochopil, že pedofílie není špatná, že jen ty činy jsou špatné? Smířil se s tím? Nechtěl by třeba také přijít?
Pořád se s tím tak nějak vyrovnává, ale už je na tom lépe. Pochopil, že pedofilie není špatná, ale stále se s tím smiřuje. A zeptám se, jestli by se nechtěl přidat :))
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne čtvrtek 14. 1. 2021, 21:24:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zkrácena citace.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Já se o sebevraždu pokoušel když mi bylo nějakých 19/20. Byl jsem na prášky po rozchodu s ex a jelikož jsem měl dost problém se seznámit s někým tak mne to poměrně vzalo. Až časem s přiznáním si pedofilie mi došlo v čem je ten háček. Teď už bych se o nic takového nepokusil, sice je hodně pravděpodobné že vztah jak bych si ho vysnil nikdy mít nebudu ale tak život není jen o tom.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Pipo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Nový příspěvek od Pipo »

Presne tak, život nie je iba o tom. Zvykli sme si ten ideál romantickej lásky - partnerského vzťahu v zaľúbenosti postaviť na najvyšší piedestál. Nepochybne to je nádherné, ale najlepšie? Neviem :D možno... a možno nie. Ako pre koho. Ale je tu stále nepreberné množstvo ideálov a aktivít, ktoré za to stoja. Každý má nejaké a nie iba jedno. A ak si aj myslí, že nemá, je to skôr preto, lebo sa poriadne neporozhliadol, nedal tomu šancu. Treba si rozšíriť obzory.
Samovražda by bola riešením, ak by niečo riešila, a to si nemyslím. Azda len v tom prípade, keby to bolo hrdinstvo, keby to malo niekomu pomôcť - napríklad ochrániť deti. Ale myslím, si, že je iná cesta aj pre potenciálne nebezpečného, no uvedomelého devianta.
Nie je skôr hrdinstvom, tou ťažšou a zároveň zmysluplnejšou cestou, voľba neodísť / neujsť a pekne sa so životom i neblahými okolnosťami "porvať"?
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 808 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Říkám si, jestli jste vy, co píšete že máte sebevražedné myšlenky, vyhledali nějakou pomoc. Třeba se přihlásili do projektu Parafilik, který teď funguje online, takže ani vzdálenost od Prahy není bariéra. Moc vám přeji, abyste to udělali a pomohlo vám to. Myslím, že jsou stavy, ve kterých už si sám člověk nepomůže a mít podpora zvenší je nezbytná. Sám jsem jí párkrát vyhledal a kdykoli to bude potřeba, udělám tak znovu. Prostě už je fakt, že parafilně orientovaní lidé jsou v oblasti mentálního zdraví ohroženější a to více je třeba umět nabídky pomoci využít. Držím palce.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 808 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Pipo píše: čtvrtek 14. 1. 2021, 21:10:16 Presne tak, život nie je iba o tom. Zvykli sme si ten ideál romantickej lásky - partnerského vzťahu v zaľúbenosti postaviť na najvyšší piedestál. Nepochybne to je nádherné, ale najlepšie? Neviem :D možno... a možno nie. Ako pre koho. Ale je tu stále nepreberné množstvo ideálov a aktivít, ktoré za to stoja.
Jo, to si taky rád připomínám. Zároveň, byť mám skvěou práci, přátele, záliby, vzdělávám se, stejně se setkávám s osamělostí a pocitem, že ať se budu snažit jakkoli, zůstanu sám, což mě vede do propadů nálady a dočasné ztráty smyslu. A v ten moment mi nepomůže se soustředit na to ostatní, co v životě mám, jakkoli jsem za to jinak rád.

Dnešní postoj k romantické lásce je ale fakt zajímavý. Znám jednu starší paní, Romku původem ze Slovenska, která žije v domluveném manželství. Znám i jejího muže, jsou fajn pár, jsou spolu desítky let a vychovali několik dětí. Si říkám, nakolik jsou vztahy o rozhodnutí, jakkoli je to v rozporu s ideálem romantické lásky a zamilovanosti.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Pipo píše: čtvrtek 14. 1. 2021, 21:10:16 Samovražda by bola riešením, ak by niečo riešila, a to si nemyslím.
Kazda samovrazda u cloveka, ktory ju chce spachat nieco riesi. Teda ma nejake riesenie. Inak by sa clovek k takemuto kroku neodhodlal.

Vacsina ludi s ktorymi som sa dostal do kontaktu mi povedala, ze samovrazda je zbabela. Ze to je najjednoduchsi sposob uniku pred problemom/problemami. Ja si myslim, ze zbabele je skor znicit cloveka natolko, ze jedine, co si bude priat je smrt.

Mathias8 píše: pátek 15. 1. 2021, 8:03:31 Vacsina ludi s ktorymi som sa dostal do kontaktu mi povedala, ze samovrazda je zbabela. Ze to je najjednoduchsi sposob uniku pred problemom/problemami.
Takoví lidé si většinou něčím opravdu těžkým neprošli. Dívají se na to jakoby seshora. Pokud by se ocitli ve stejné situaci, tak jen malá část z nich by to unesla.

Sobeckost není zabít se, ale nutit někoho v takovém stavu setrvávat. Pokud už jsou vyčerpány všechny možnosti, nelepší se to a dotyčný dlouhodobě trpí, tak by mu nikdo neměl bránit, pokud se tak rozhodne. Něco jiného jsou nepromyšlené, zkratkovité sebevraždy. Pokud se někdo chce zabít třeba kvůli rozchodu atp. tak takové důvody já osobně neuznávám. Každý by měl mít výhradní právo zabít se, pokud to je opravdu dlouhodobý a neřešitelný/těžce řešitelný problém.