Co mám dělat? Zavřou mě do vězení?
Co mám dělat? Zavřou mě do vězení?
Je to hrůza. Dva roky už vím že se mi líbí malé holky. Často jsem byl nešťastný. Před měsícem jsme měli se spolužáky party a měl jsem dvě piva. Jel jsem autobusem domů a tam byla asi dvanáctiletá holka. Měl jsem z ní erekci přišel jsem k ní přišel jsem k ní a sahal jí pod triko a pod kalhoty. Řidič mě chytil a odvezla mě policie. Pak mě vrátili domů. V pondělí musím jít k sexuologovi. Řeší to policie. Už jsem byl na dvou výsleších. Skončím v base? Já vůbec nevím co dělat nevím co bude dál jen brečím. Nikdo mě teď nemá rád. I škola to řeší s rodičema.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1600 poděkování
- Dostal: 817 poděkování
Re: Co mám dělat? Zavřou mě do vězení?
Ahoj, vítej u nás. Říkáš, že víš, že se ti líbí malé holky, ale té slečně bylo 12, tedy jen o 3 roky méně než tobě. Pokud nemáš fantazie o mladších dívkách, tak nakonec třeba ani nemusíš být pedofil, takže hlavu vzhůru! Ono i kdybys nakonec pedofilem byl, tak si nezoufej, jde s tím žít a neznamená to, že musíš v autobuse osahávat holčičky. Co tě to proboha napadlo? V patnácti bys už měl mít rozum na to, abys věděl, že cizí lidé se běžně v autobuse neosahávají, bez ohledu na věk nebo pohlaví...
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 364 poděkování
- Dostal: 2655 poděkování
Do vězení by jsi mohl jít, leda by jsi byl v podmínce za něco dalšího. Tohle bude max podmínka. Oni se k tomu tady asi ještě vyjádří znalejší.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Určitě v base neskončíš. Je to předpokládám Tvůj první "hřích" a jsi ještě velmi mlád. Ale taky nevím, jak může někdo v autobuse někoho takto veřejně osahávat, tos neměl žádnou zábranu?Patnáctiletý pedofil píše: ↑pátek 6. 11. 2020, 22:14:58 Skončím v base? Já vůbec nevím co dělat nevím co bude dál jen brečím. Nikdo mě teď nemá rád. I škola to řeší s rodičema.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 261 poděkování
podívej jsi mladistvý byla to tonální blbost ale to už nejspíš víš, záleží co ta holka no...
V každém případě ti hrozí poloviční sazby než dospělým.
Taky by bylo vhodné si sáhnout pořádně do svědomí ne před někým nebo kvůli někomu, ale kvůli tobě a zamyslet se nad tím, co tě k tomu vedlo a jestli opravdu mladší holky máš rád, objevují se ti v erotických snech nebo fantaziích. Pokud ano, doporučil bych začít pracovat na získání náhledu, než se stane něco horšího.
Pokud ne, uzavřel bych to jako adolescentní úlet....Ale to záleží jen na tvé vlastní poctivosti vůči tobě samému. Myslím, že spousta zdejších GL členů by ti byla nápomocna a velmi dobře by uměla poradit a pochopit tvé pocity....
V každém případě ti hrozí poloviční sazby než dospělým.
Taky by bylo vhodné si sáhnout pořádně do svědomí ne před někým nebo kvůli někomu, ale kvůli tobě a zamyslet se nad tím, co tě k tomu vedlo a jestli opravdu mladší holky máš rád, objevují se ti v erotických snech nebo fantaziích. Pokud ano, doporučil bych začít pracovat na získání náhledu, než se stane něco horšího.
Pokud ne, uzavřel bych to jako adolescentní úlet....Ale to záleží jen na tvé vlastní poctivosti vůči tobě samému. Myslím, že spousta zdejších GL členů by ti byla nápomocna a velmi dobře by uměla poradit a pochopit tvé pocity....
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1781 poděkování
- Dostal: 3687 poděkování
Trochu se mi nezdá popis situace - spíš mám pocit, že nás někdo zkouší. Že by měl alkohol (v počtu pouhých 2 piv) až takovýhle vliv na veřejném místě, že by někdo v autobuse, kde je víc lidí (včetně minimálně toho řidiče), osahával kohokoliv (to už je jedno, jestli nezletilého nebo zletilého), obávám se, že to je jistojistá situace, která nemá šanci na úspěch. Pokud někdo vypitím dvou piv ztratí nad sebou kontrolu v popisovaném rozsahu, už by nikdy neměl pít alkohol.
Jinak obecně bych řekl, že pokud se 15letému klukovi líbí 12letá holka, to asi nebude nic neobvyklého, spíš pokud by se dotyčnému líbily i nějaké mladší, třeba 7leté nebo 9leté… Problémem v popisovaném případě určitě ale není to, že se někomu líbí mladší holky, ale v tom, že by šel a nějakou dívku osahával. A znovu zdůrazňuji, na věku zde nezáleží.
Jinak obecně bych řekl, že pokud se 15letému klukovi líbí 12letá holka, to asi nebude nic neobvyklého, spíš pokud by se dotyčnému líbily i nějaké mladší, třeba 7leté nebo 9leté… Problémem v popisovaném případě určitě ale není to, že se někomu líbí mladší holky, ale v tom, že by šel a nějakou dívku osahával. A znovu zdůrazňuji, na věku zde nezáleží.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 261 poděkování
Chápu jenže co když ten preferovaný věk prostě takhle nízký nemá. Může to být ošemetné a chce to pozorování.
Nicméně máš pravdu divné to je.
Nicméně máš pravdu divné to je.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
- Dal: 280 poděkování
- Dostal: 277 poděkování
Myslím, že v base neskončíš. Dle mého ani nemusíš být pedofil. Mým spolužákům na základce se také líbila mladší děvčata, když jsme byli v devítce, hodně z nich pálilo za šesťačkama a sedmačkama. Vězení se ti nejspíše vyhne, ale rozhodně bych se zamyslel nad svým životem. Osahávat někoho v MHD rozhodně není v pohodě, to už se tady vyjádřili jiní. Já ti jen kladu na srdce, abys něco udělal se svým chováním, protože to, že neskončíš v base za tenhle přečin neznamená, že se do ní nepodíváš za něco jiného. Protože soudy tě nebudou soudit za tvojí orientaci, ale vždy za tvé činy.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
V době, kdy nám ve třídě bylo cca 14-15 let, jsem zažil spolužáka, kterému se velmi líbila jedna cca 10letá dívenka. Byť to už byl větší věkový rozdíl i v té době, spolužák je v současnosti interesován děvčaty stejně starými či staršími, než je on sám. Takže to, že se ti líbí dívka mimo obvyklý "věk zájmu" ještě neznamená, že budeš pedofil. Vyjma toho, jak už tu někdo psal, tak tři roky v tvém případě není markantní věkový rozdíl. Také záleží, kdo se ti líbí obvykle, zda skutečně třeba dívky 12leté, anebo i dívky (dost) mladší.Patnáctiletý pedofil píše: ↑pátek 6. 11. 2020, 22:14:58Je to hrůza. Dva roky už vím že se mi líbí malé holky. Často jsem byl nešťastný. Před měsícem jsme měli se spolužáky party a měl jsem dvě piva. Jel jsem autobusem domů a tam byla asi dvanáctiletá holka. Měl jsem z ní erekci přišel jsem k ní přišel jsem k ní a sahal jí pod triko a pod kalhoty. Řidič mě chytil a odvezla mě policie. Pak mě vrátili domů. V pondělí musím jít k sexuologovi. Řeší to policie. Už jsem byl na dvou výsleších. Skončím v base? Já vůbec nevím co dělat nevím co bude dál jen brečím. Nikdo mě teď nemá rád. I škola to řeší s rodičema.
Podle mě ale není teď důležité se zamýšlet vyloženě nad tím, zda jsi nebo nejsi pedofil (to se ti možná časem vyjasní samo, a hlavně toto nelze ovlivnit), ale určitě je důležité zamyslet se nad svým chováním. Poněkud mě zaráží, že ve svém příspěvku se vyjadřuješ hlavně o strachu z vězení, ale vůbec neřešíš, jak k tomu mohla přijít daná dívka. Jak by ses cítil ty, kdyby za tebou někdo cizí a starší přišel v autobuse a začal ti hrabat pod kalhoty mezi nohy? Ta dívka z toho může mít psychické problémy, třeba se teď bude bát jezdit autobusem, anebo se bude bát starších kluků v MHD, třeba bude mít noční můry apod. Podle mě je důležité, aby sis uvědomil, že v tomto případě nejde jen o tvoje dobro (a dovolím si tvrdit, že hlavně záleží na dobru té dívky, které jsi mohl velmi ublížit) a poučil se z toho. Do vězení se teď pravděpodobně nedostaneš (jsi velmi mladý), ale - jak už tu někdo psal - to neznamená, že pokud by se to opakovalo, nemohlo by se tak stát. A taky to nemění nic na tom, že nejen tohle martyrium s policií tě má přimět hlavně uvažovat o svých činech - které evidentně dle okolí jsou velmi závažné.
Chápu, že jsi mladý, ale 15 let je podle mě dost na to, aby sis uvědomoval minimálně v tomto ohledu, co je dobré a co zlé - a že osahávání cizí dívky v autobuse opravdu dobré není. Na alkohol bych to taky příliš nesváděl, poněvadž dvě piva příliš sebeovládání neovlivní. Ale i kdyby, tak za své činy jsi odpovědný ty - ať už za to, že se napiješ alkoholu, anebo za to, že někomu v autobuse ublížíš.
Pokud cítíš, že máš celkově nějaký problém se sebeovládáním, doporučuji o tom promluvit s rodiči a obrátit se na nějakého odborníka. Můžeš zkusit napsat do naší poradny, či se poradit na Parafilik.cz.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community